Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 rok později...
Vloženo

Mohl by mi prosim nekdo presne popsat nebo ukazat na obrazku, kde presne odjistit v kufru to operadlo? Tahlo na sklopeni jsem ulomil a ke vsemu tam zustal skriply pas. Zbytek tahla kdyz strcim zpet do sedacky tak ma vuli hat ale diky tomu pasu to proste nejde sklopit. Takze poprosim nekoho kdo ma zkusenost o radu. Kdyz koukam z kufru na sedacku tak nic nevidim....

• o 2 roky později...
Vloženo
V 16. 1. 2015 na 12:00, Darkroom napsal:

Mohl by mi prosim nekdo presne popsat nebo ukazat na obrazku, kde presne odjistit v kufru to operadlo? Tahlo na sklopeni jsem ulomil a ke vsemu tam zustal skriply pas. Zbytek tahla kdyz strcim zpet do sedacky tak ma vuli hat ale diky tomu pasu to proste nejde sklopit. Takze poprosim nekoho kdo ma zkusenost o radu. Kdyz koukam z kufru na sedacku tak nic nevidim....

Mam stejny problem,jak jsi to prosim vyresil.Diky

• o 2 roky později...
Vloženo

Zdravím, tak se manželce povedlo také ulomit táhlo na odjištění pravé zadní sedačky (za spolujezdcem). Vytáhl jsem to dlouhé plastové táhlo a koupil ho, bohužel jsem při instalaci zjistil, že je rozpadlý i rámeček do kterého se táhlo vsouvá, takže jsem koupil i ten rámeček. No ale co čert nechtěl, ještě jsem našel kousek něčeho, co zřejmě patří vložit do toho rámečku (tvarem by to odpovídalo) a já tenhle díl nemůžu na stránkách najít.

Zde jsem objednal to táhlo a rámeček, ale ten malý kousek v nabídce vůbec není a já neznám č.dílu...

IMG_20200208_120530.thumb.jpg.d204db424668149dff99256da9466173.jpg

Může mi někdo ten díl najít v ETCE? Případně poslat třeba schéma z montážáku, jestli tam není ještě něco, co bych měl dokoupit, abych tam nejezdil stokrát? Díky moc za radu. 

PS: ten plastový trn zapadá do nějakého kovového táhla uvnitř sedačky? Tam by nemělo být nic ulomeného snad ne?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...