Publikováno Leden 5, 200916 r Poraďte mi prosím, jak nejlevějí opravit přední blinkr. Zřejmě během silvestrovského veselí mi někdo poškodil (urval, ukradl) krycí sklo předního blinkru. Vzhledm k 30 cm červstvého sněhu je nemožné se na parkovišti po něm poohlédnout. Je to čistá práce. Je to jakoby "odloupnuté" přední krycí slko celého vnitřního tělesa. I vlastní žárovka, objímka se mi zdá nepoškozená viz. obrázky. Funknčnost jsem nezkoušel, vzhledem k přítomnosti sněhu, aby nedošlo k nějakému zkratu. Lze někde zakoupit pouze to přední sklíčko? Čím případně přidělat? Mám Octavii r.v. 2001, lze použít náhradní blinkr z Octavie 99 (před faceliftem)? Nebo je jediné řešení koupit celé nové směrové světlo? Kolik případně stojí? Moc děkuji za jakékoliv odpovědi. MD
Leden 5, 200916 r Dle mého je nejlepší způsob koupit nový a nebo mírně jetý blinkr celý dáš za něj něco okolo 199kč jak tak koukám na net a máš to skoro bez práce a bez mlžení atd..
Leden 6, 200916 r Řešil jsem ten samý problém,mě ho teda sebrala srnka...,a po dvou pokusech objednání neorigo glinkrů z Auto Kelly (jeden měl jiný sklo a ten druhý zase parabolu) jsem si nakonec objednal originál za 650kč
Leden 6, 200916 r Kupoval jsem na vrakaci za 200Kč. Vybral jsem si takovej, kterej se mi libil, je to lepsi i z toho duvodu, ze pokud mas trochu starsi auto, tak by na nem novej blinkr moc "zaril" oproti druhymu. kazdopadne lepsi investice nez do novyho cinskyho.
Leden 8, 200916 r http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2538 Ten prodejce tam má špatný nadpis.Píše,že je výrobce Hella,ale na krabičce je napsané Visteon,dřívější Autopal.Hella vyráběla blinkry na Octavie1 do r.v. 2000.Visteon-Autopal od roku 2000 a výše.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.