michal9 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Ono to klame , starší oct. mají výhřev na joyst. zrcátek. A pak koukáš k sobě a smutníš , že ty nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Jenom trochu poupravím, nové Octy (facelift) mají výhřev na joystiku zrcátek a staré Octy (předface) mají výhřev zrcátek společný s výhřevem zadního skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak já měl facelift classic a vyhřívaní bylo na společným ze zadním oknem. Tak nevím. Holt sociální verze je asi speciál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Facelift classic má stejnou palubovku jako předface model, takže to vyhřívání by mělo být společně s výhřevem zadního okna . Až ty vyšší třídy výbavy to mají na tom joystiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 chcem sa spitat, mam iba elektricke ovladanie zrkadiel a chcel by som dat vyhrievane. chcem sa teda opitat ci tam treba nieco prerabat s elektrikou. Dik Myslím si, že bys musel vyměnit i skla zrcadel a přidat vodiče (pokud tam nejsou) a to by bylo asi nákladné. nejsem si ale jist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) On je má, ale ani to nevěděl http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%C4%82%CB%87tek Editováno: 20. leden 2009, autor: michal9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 zdravím a jak se zpětné zrdcátko rozebírá? přestalo mi hřát na superbu,pro změnu právé hehe.Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Bolo to tu preberane. Maximalne ho (sklo zrkadla) "vytoc" ovladacom a potom pekne prstami zapacit a vylupnut z ulozenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 mam ten samy problem. sem elektrolama. jaky tam ma byt nepeti kdyz to zapnu? akorat ze mne zrcatko nekdo urazil a mam tam sklo z face na predface. řešil jsem to před týdnem a naměřil jsem tam něco okolo 14V spirála se dá proměřit ohmetrem, pokud se nic nenaměří je to K.O., přeci je to jen topný odpor, nebo to propísknout, píská = spirála OK měl jsem uviklaný kontakt a byl špatný, sklo zrcátka jsem koupil za 150,- a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 A hele, jsem na tom ouplně stejně. Pravé jede (to jsem nedávno celé měnil), levému se nechce.... Tak zkoušečku a vlítnu na to. Mimochodem, ke spirále se může až po odlepení, nebo tomu špatně rozumím ? Pokud bych se s tím měl nějak složitě matlat, to lépe zainvestovat do nového "sklíčka".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Spirala je nalepena medzi zrkadlom a tym nosnym plastom. Ak je zla, samotnu nekupis, len s novym "sklom" a aj tak to budes musiet odlepit z toho plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 A kruciš ! Děkuji za info, nějaké tipy na šetrné odlepení a zpětné přilepení ? Dodnes mě děsí traumatický zážitek, jak jsem kdysi sundaval lepidlo z jednoho home-made upraveného objektivu. Chemie nebyla možná, tak přišly na řadu vrtáky, vrtáčky, řezbářské dláta a jehly....nakonec to šlo stejně jemnému mechanikovi, jelikož jsem riskoval infarkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 chlapi, jde zjistit, zda-li ty zrcatka hrjei nebo ne,kdyz mam auto v garazi? myslim bez rozdelani a mereni? kdyz je zapnu, bude palit to zrcatko napr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Mno, zaplnul bych ho a cca po minutě (možná méně) bych rukou ověřil teplotu. Měla by být znatelně vyšší nežli okolní skla (kupř. okna předních dveří). Ale jestli bude "pálit" to nepovím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 (editace) Zdravim, chtel bych ozivit tohle tema, nefunguje mi ohrivani ani jednoho zrcatka :o/ uz jsem zjistil ze levy ma porusenou tu spiralu ci co v tom skle je, ale stejne k nemu tech 12V nejde, pravy ma 13 ohmu odpor, cemuz bych mozna i veril, ale 12V k nemu taky nedoleze, v cem muze byt jeste problem? koukal jsem na pojistku co by mela byt spolecna i pro zadni okno 25A c.26 i na c.5 7,5A a v tech to neni, jinak na levych dverich mam 0,16V (mozna blbost) trvale, ikdyz to topit nema (prepnuti joy na L nebo i na P), dratky jsem zkousel od mozku k zrcatku merit a preruseny nevypadaji (alespon na meraku, takze bez zateze ... jinak bilej a hnedej), tak uz nevim ... ze by mozek treba? nebo joy? nevim kterej pin by to mohl byt, relatko pod palubkou to spinat asi zadny nema co, kdyz do dveri jdou myslim akorat dva datovy a plus a minus ... Tak uz nic, mam to taky ve vyhrevu zadniho okna, myslel jsem ze jsem je vyhrival joyem :-D mozna ve spojeni s vyhrevem zadniho okna asi Editováno: 11. Prosinec 2009, autor: PatrickE3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 (editace) Zdravim, chtel bych ozivit tohle tema, nefunguje mi ohrivani ani jednoho zrcatka :o/ uz jsem zjistil ze levy ma porusenou tu spiralu ci co v tom skle je, ale stejne k nemu tech 12V nejde, pravy ma 13 ohmu odpor, cemuz bych mozna i veril, ale 12V k nemu taky nedoleze, v cem muze byt jeste problem? koukal jsem na pojistku co by mela byt spolecna i pro zadni okno 25A c.26 i na c.5 7,5A a v tech to neni, jinak na levych dverich mam 0,16V (mozna blbost) trvale, ikdyz to topit nema (prepnuti joy na L nebo i na P), dratky jsem zkousel od mozku k zrcatku merit a preruseny nevypadaji (alespon na meraku, takze bez zateze ... jinak bilej a hnedej), tak uz nevim ... ze by mozek treba? nebo joy? nevim kterej pin by to mohl byt, relatko pod palubkou to spinat asi zadny nema co, kdyz do dveri jdou myslim akorat dva datovy a plus a minus ...Tak uz nic, mam to taky ve vyhrevu zadniho okna, myslel jsem ze jsem je vyhrival joyem :-D mozna ve spojeni s vyhrevem zadniho okna asi zrcátka vyhřívaji pouze ze zapnutým vyhříváním zad okna Editováno: 11. Prosinec 2009, autor: notobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Oct. 2002 vyhrivani funguje i bez zapnuteho zadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 (editace) Oct. 2002 vyhrivani funguje i bez zapnuteho zadku. Mam rv 04 a mam v návodu jasně napsáno že pouze se zadním oknem a mam to i vyzkoušený že to tak je Editováno: 12. Prosinec 2009, autor: notobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 jo jo jenom me matl ten obrazek vyhrivani na joyi, ale asi sem si to spletl s fabkou nejspis, ani bych se nedivil kdyby ten joy nebyl puvodni na my okte, kdyz tak ruzne pokoukavam co s tim autem asi mohlo v minulosti vsecko byt... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soused.m Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Ahoj panove odbornici. mam zajimavy problem se zrcatky. Nevyhriva ani jedno zrcatko. Mam ovladac s polohamy L - 0 - P myslel jsme ze je to ovladacem a tak jsem si od kamarada pujcil ovladac kde je kresleno L+P - vyhrev - P. No a stejne mi to nevyrivalo, tak jsem tam vratil zpet ten svuj original ovladac a ted mi chodi leve a prave zrcatko dohromady a prave samostatne, presne podle toho pujceneho ovladace i kdyz tam mam ten se kterym mi to chodilo kazde zrcatko zvlast. Nakonec jsem vyloupnul sklicka a pri zapnuti vyhrevu zadniho skla mi tam jde 12V takze vadna telesa na zrcatkach. No ale co ted s tim pohybem zrcatek, poradte prosim nekdo. Dekuji moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 to ovládání zrcátek je normální tim bych se nazatěžoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Ahoj panove odbornici.mam zajimavy problem se zrcatky. Nevyhriva ani jedno zrcatko. Mam ovladac s polohamy L - 0 - P myslel jsme ze je to ovladacem a tak jsem si od kamarada pujcil ovladac kde je kresleno L+P - vyhrev - P. No a stejne mi to nevyrivalo, tak jsem tam vratil zpet ten svuj original ovladac a ted mi chodi leve a prave zrcatko dohromady a prave samostatne, presne podle toho pujceneho ovladace i kdyz tam mam ten se kterym mi to chodilo kazde zrcatko zvlast. Nakonec jsem vyloupnul sklicka a pri zapnuti vyhrevu zadniho skla mi tam jde 12V takze vadna telesa na zrcatkach. No ale co ted s tim pohybem zrcatek, poradte prosim nekdo. Dekuji moc za rady. To je zcela normální a originálně takto udělané že ti jde levé a pravé zrcátko současně když to máš otočený na L a pak si přepneš na P a doladíš už jen druhou stranu samotně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soused.m Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 No ja to beru, ale je mi divny ze to zacalo takhle chodit az po zamene tech ovladacu, tak mi to nejde porad dohlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Taaak, otvírám po dvou letech staré téma... Ale lepší než založiz nové... Chci se zeptat na vyhřívání zrcátek u modelu 2004. Jak se zapíná? Zadní sklo mi odmlžuje, ale ani jedno zrcátko.Je třeba to nějak dodatečně zapnout? Jsem z toho jelen... Nezdá se mi, že by byly spálené obě spirály. Možná pojistka? Je společná ještě s něčím? Druhá věc, která mi nefunguje je, že když zařadím zpátečku, P zrcátko se nastaví na kolo. Může to mít spojitost? Vag nepíše žádnou závadu. Prosím poraďtě! Případně napiště, co mám kde změřit - od nejjednoduššího místa, ať v téhle zimě nemusím rozebírat dveře... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 nejjednodusi je vyloupnout sklicko a to pripojit na 12V a uvidis, zda hreje nebo ne, pokud ano, tak bych meril napeti v konektorech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.