BEDUIN Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 L - ovlada nastaveni obou zrcatekR - nastavuje se pouze prave zrcatko Tak tomu nerozumim Podla toho si nemozes samostatne nastavit lave zrkadlo hmmm... To ako robis? Das "L" a sucasne ti nastavuje lave aj prave zrkadlo rovnako? Neni to wolowina ? Naco je dobre nastavovat obidve zrkadla sucasne, ked na kazdom potrebujes iny sklon? Podla mna tam mas v konektori prehodene kabliky. Ja mam: "L" - nastavujes lave zrkadlo "R"- nastavujes prave zrkadlo "0"- kludova poloha (mozno v tejto polohe sa daju nastavovat obidve sucasne, neviem, neskusal som ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Tak tomu nerozumim Podla toho si nemozes samostatne nastavit lave zrkadlo hmmm... To ako robis? Das "L" a sucasne ti nastavuje lave aj prave zrkadlo rovnako? Neni to wolowina ? Naco je dobre nastavovat obidve zrkadla sucasne, ked na kazdom potrebujes iny sklon? Podla mna tam mas v konektori prehodene kabliky. Ja mam: "L" - nastavujes lave zrkadlo "R"- nastavujes prave zrkadlo "0"- kludova poloha (mozno v tejto polohe sa daju nastavovat obidve sucasne, neviem, neskusal som ) Wolovina newolovina, ja to tak mam take:) Standardne se nastavuji obe stejne s tim, ze po prepnuti do polohy R mas moznost menit jen prave. Asi je to kvuli vymene ridicu - novy ridic by nemusel nastavovat spigly 2x, kdyz se umi hybat oba soucasne. Jenze jinej ridic ma rad jinak nastavene prave, ze......to si nevyberes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 neni to volovina, je to podla mna dobra vec a škoda že na mojej fabke už to tak nemám, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 L - ovlada nastaveni obou zrcatekR - nastavuje se pouze prave zrcatko Tak tomu nerozumim Podla toho si nemozes samostatne nastavit lave zrkadlo hmmm... To ako robis? Das "L" a sucasne ti nastavuje lave aj prave zrkadlo rovnako? Neni to wolowina ? Naco je dobre nastavovat obidve zrkadla sucasne, ked na kazdom potrebujes iny sklon? Podla mna tam mas v konektori prehodene kabliky. Ja mam: "L" - nastavujes lave zrkadlo "R"- nastavujes prave zrkadlo "0"- kludova poloha (mozno v tejto polohe sa daju nastavovat obidve sucasne, neviem, neskusal som ) Tak mi to nedalo a dnes som tie zrkadla vyskusal.. a skoro ma prekotilo Dal som "L" a hybali sa zrkadla lave aj prave sucasne Pri "R" sa hybalo iba prave. Takze tu wolowinu mam aj ja Zrkadla som nastavoval iba raz, ked som do mojej octy nasadol prvy x a odvtedy ich mam nastavene. Ked som nastavoval. prepol som si "L" pozeral do laveho a nastavil. Potom som prepol "R" pozeral zase do praveho a to nastavil. Pri nastavovani laveho som nepozeral ci sa mi hybe aj prave, ved to nedava logiku Preto som tu pisal, ze mne nastavuje "L" iba lave, az ked citam ze to mate viaceri tak... tak som dnes vyskusal a zistil ze som Preto sa vsetkym omluvam za moje mylne tvrdenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 L - ovlada nastaveni obou zrcatekR - nastavuje se pouze prave zrcatko Tak tomu nerozumim Podla toho si nemozes samostatne nastavit lave zrkadlo hmmm... To ako robis? Das "L" a sucasne ti nastavuje lave aj prave zrkadlo rovnako? Neni to wolowina ? Naco je dobre nastavovat obidve zrkadla sucasne, ked na kazdom potrebujes iny sklon? Podla mna tam mas v konektori prehodene kabliky. Ja mam: "L" - nastavujes lave zrkadlo "R"- nastavujes prave zrkadlo "0"- kludova poloha (mozno v tejto polohe sa daju nastavovat obidve sucasne, neviem, neskusal som ) Tak mi to nedalo a dnes som tie zrkadla vyskusal.. a skoro ma prekotilo Dal som "L" a hybali sa zrkadla lave aj prave sucasne Pri "R" sa hybalo iba prave. Takze tu wolowinu mam aj ja Zrkadla som nastavoval iba raz, ked som do mojej octy nasadol prvy x a odvtedy ich mam nastavene. Ked som nastavoval. prepol som si "L" pozeral do laveho a nastavil. Potom som prepol "R" pozeral zase do praveho a to nastavil. Pri nastavovani laveho som nepozeral ci sa mi hybe aj prave, ved to nedava logiku Preto som tu pisal, ze mne nastavuje "L" iba lave, az ked citam ze to mate viaceri tak... tak som dnes vyskusal a zistil ze som Preto sa vsetkym omluvam za moje mylne tvrdenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Pánové mám také vyhříváni spětných zrcátek. Je to poloha s obrázkem- podobná vyhříváni zadního okna. A pří vyhříváni je potřeba mýt i zapnuté vyhřívání zadního okna?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Pánové mám také vyhříváni spětných zrcátek. Je to poloha s obrázkem- podobná vyhříváni zadního okna. A pří vyhříváni je potřeba mýt i zapnuté vyhřívání zadního okna?????? III. gen komfortu už nemá napojení na spínač výhřevu zad. okna, takže nejspíš nemusíš. Jde to vyzkoušet jednoduše, dejchni na sklo, aby bylo pořádně opocené a měj zaplé to vyhřívání, nejlepší je to po ránu, kdy není tak teplo a po chvíli uvidíš, jak se začínají dělat tečky od výhřevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Pánové mám také vyhříváni spětných zrcátek. Je to poloha s obrázkem- podobná vyhříváni zadního okna. A pří vyhříváni je potřeba mýt i zapnuté vyhřívání zadního okna?????? Ne není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Dneska jsem si všiml že mi brní v zrcátkách - i když auto zamknu... když dam na polohu R tak řidočovo, když vyhřev(ikonka) tak taky a jak L tak spolujezdec. Co to může byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 (editace) Zdravím, mám na vás takový dotaz. Včera jsem zjistil, že mi při zapnutém zapalování hřejou zrcátka, i když je vypínač na ohřev vypnutý. Zadní okno nehřeje, ale jenom hřejou ty zrcátka na cca 50% výkon. Když zapnu ten výhřev, tak to hřeje naplno. Je to normální nebo je někde chyba? Pokud by byl špatný ten vypínač (že by propouštěl část proudu), tak by muselo hřát i to zadní sklo ne? Díky za odpovědi. Editováno: 11. Říjen 2008, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 brzdovky ti svítěj v pohodě? hlavně teda ta 3. na skle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Jo jo, brzdový světla svítí v pohodě i to 3 na skle (svítí všechny žárovky). Máš nějaký tušení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisiak Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 (editace) Skús si pozrieť v ktorej polohe máš prepínač nastavenia spatbných zrkadiel na ľavých dverách. Nesmie byť v strednej polohe, nakoľko tam je výhrev. Buď ich máš v hornej alebo spodnej polohe. Vtedy nehrejú. Editováno: 11. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Já mám předface verzi, takže nemám joystik na ovládání zrcátek, ale takový kulatý plochý ovladač a tam se nedá ovládat zapínání a vypínání ohřevu zrcátek. U předfece modelu je to spojeno vyhřívání zrcátek a zadního okna v jednom tlačítku na palubce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Takže záhada samovolných vyhřívání zrcátek je vyřešena. Vytáhl jsem ten vypínač, rozpojil z konektoru pak znovu spojil a už to funguje tak jak má. Byl tedy špatný kontakt v tom konektoru. Muselo to tak blbnout už od koupě auta, ale všiml jsem si toho až teď. Předtím když jsem zapnul světla, tak nesvítilo podsvícení vypínače Č.1 (ani mě nenapadlo, že má svítit), teď už svítí a předtím po zapnutí zapalování svítila kontrolka vyhřívání Č.2 i když byl vypínač ve vypnutém stavu, teď už svítí, jen když ten vypínač zapnu. Takže vyhřívání už funguje tak jak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Tak to se máš.Mě zase jedno nehřeje a zrovna na straně řidiče.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 (editace) Měl jse stejný problém a byl to jen vypadlý kabl za zrcátkem!!!!!!! Editováno: 13. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Tak to se máš.Mě zase jedno nehřeje a zrovna na straně řidiče.... Jo jsem rád, že jsem to vyřešil. Zkus se podívat na ten kabel za zrcátkem, jak ti píše crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 (editace) Jo,ale jak ho vyloupnout,abych ho nepraskl.Doufám,že je to stejný jak na passatu... tam jsem ho už měnil. Tak jsem ho dostal ven.Drátky jsou OK,ale výhřev je na pár místech přerušen.Budu muset koupit nové... Editováno: 13. Říjen 2008, autor: galaher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Tak to nepotěší, ale zase na druhou stranu víš co s tím je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Chtěl bych se ještě zeptat, když zapnu ohřev zadního okna, má to okno být nějak teplý (např. jak ty zrcátka)? Já mám ty přívodní dráty teplý, ale to sklo je studený... Jak to teda je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Nikdo neví jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselyt Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Zdravím, blíží se zima a tak jsem poprvé zapnul výhřev zrcátek abych taky viděl dozadu a né jen kus ledu po chvilce ale roztál led jen na pravém a levé zůstalo stejné-nevyhřívá, když jsem ho rozebral tak drátky přímo v zrcátku jsou OK. Víte o nějaké další možnosti? připomínám: pravé zrcátko vyhřívá. Auto bylo přes léto na domontování tempomatu což bylo jediné kdy se sahalo do elektriky není možné že borec něco zapomněl zpětně zapojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Pises, ze droty su Ok, je na nich napatie? Moze byt pokazena aj ta vyhrevna "spirala". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) mam ten samy problem. sem elektrolama. jaky tam ma byt nepeti kdyz to zapnu? akorat ze mne zrcatko nekdo urazil a mam tam sklo z face na predface. Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.