Přejít na obsah

Vadne servorizeni - nefunguje vubec a sviti elektro check kontrolka ci co to je


SpeedyTuning

Doporučené příspěvky

Jedna se o htp 40kw. Ta kontrola sviti v mistech kde je tachometr, v leve casti oranzove. Bez serva bejvalej majitel jezdil urcite nekolik mesicu, tak co dal? Kdyz mi rekne osobni mechanik opravu za 14tis, mam mu verit ze nevymeni treba jen ten trw snimac? Nebo pokud se jezdi bez serva dele, tak je nutne vymenit vse

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kde vlastne najdu servo? pochybuju ze tam nebude jen kapalina, ale myslel sem ze je to servo elektro...tak jaka kapalina..nejak tem HTP prestavam rozumet :) je to rozdil oproti audi ;)))

ps: ted jsem vymazal cyhby na vagu, nejaka spatna funkce katalyzatoru tam byla, spatna sonda 2, neco s napetim, pak sem ty chyby nakopcim. ted to pise nula chyb, servo jde lepe, ale ne dokonale, pri vetsim rejdu ztraci ucinnost. Vecer sem hodim cyhby z vagu do noveho tematu

Editováno: , autor: SpeedyTuning
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podla mna tie chyby co si tam mal a to EPC co ti svietilo nemalo asi absolutne ziadny vplyv na tocenie. ja osobne som sa nestretol s juniorom ktory by mal posilnovac riadenia, aj ked nehovorim ze take nie su. ja viem ze mozne je vsetko ale nie je to len tvoj pocit??? keby tam bolo zle seervo a niekto by na tom chodil pol roka no neviem neviem...no a tiez by som na 100% neveril ani jednemu mechanikovi- nikoho nechcem urazit ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...