Přejít na obsah

Za jak dlouho vám začne topit 1,2 HTP?

Gerrik

Doporučené příspěvky

Tak po výměně termostatu je to rozhodně lepší, ale kam se hrabe fabie na feldu co se týče topení :p Pánové ze Škody asi někde udělali chybu :feve:

No tak ale zasa musis asi naozaj brat aj ohlad na ot ze to je 3 valec nie? my mame doma 1.4 a musim povedat ze po pejdeni z garaze asi tak 2-3 kilometre uz ide z ofukov vlazny vzduch a to je vonku, no bolo teda ked som to skusal -10. Ale tak jasne je tma o jeden valc naviac no...

Editováno: , autor: Martttin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nepomohlo, protože chladič je napojen na sekundární okruch chladící kapaliny. Dokud se to neořeje, tak to do něj stejně neteče. Zakrytí chladiče může mít význam pokud ti špatně funguje termostat

Ale pomohlo. Dečku jsem vždycky používal a používám. Náporem se skrz chladič ochlazuje motor. Jezdím kratší trasy a je to znát. Každá minuta a stupínek je :palec2:

Odkaz ke komentáři

F1 1,2/47 km začíná trochu topit po 3 km a opravdu topí tak po 10 km, nedá se to s Felicií srovnat. Není to tím, že má jen tři válce, ale jde o to jak je udělané vlastní chlazení. Jak jsem vypozoroval, tak mi připadá, že zprvu všechno teplo jde na ohřátí motoru a převodovky a potom se teprve dávkuje do kabiny. Zase se v létě nepřehřívá.

Odkaz ke komentáři

Potvrzuji!! fabia 1,2 htp 47kw (Krkonoše) Pokud je teplota pod 10 stupňů opravdu to trvá než se ohřeje. Není to termostat ani čidlo. Parkuji venku a ráno to je mazec! V autorizovaném servise to kontrolovali a je vše v pořádku tak jak má být. Prostě na to nemá. A při -15 ji nezahřeju ani kdybych se po.... . Felina má opravdu v tomhle navrch . Asi to je opravdu třema hrnkama.Taky jezdím do práce asi 6 km. A tak se v mrazech pod 15 neohřeju.

Odkaz ke komentáři

Ahoj někdy v lednu u nás bylo -22 v5 ráno,jel jsem do Ostravy přes Bílou a auto se mi zahřálo na provozní teplotu při ventilátoru topení na 3 stupeň po cca 18-20Km.jízda do mírného kopce max. 3000 otáček.termostat,čidla atd OK.motor1,2-12VFabka

Vy ostatní co vám to topí po 3km na full....buď to proháníte nebo je tak max-5 nebo kecáte lol

PS:souhlasím s Madmaxem... :palec2:

Editováno: , autor: xtrack
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...