Přejít na obsah

777

Uživatel
  • Počet příspěvků

    99
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem 777

  1. Co se vám honí hlavou?

  2. Já odpojoval baterii Xkrát, nikdy jsem nic nenastavoval a okna fungují jak mají. Nikdy žádný problém.
  3. 777

    koupě nabíječky

    Tak abych se nedostal na ten hřbitov . Na tom batestu jsou hrozně malé plošky na naletování napájecího a kostřícího kabelu (3x3mm). Jaký průměr kabelu bude stačit. Batest odebírá proud max. do 25mA.
  4. 777

    Autobateria

    Ještě všem co hledají r.v. autobaterie. U Varty je to vyraženo zespodu.
  5. 777

    Autobateria

    Koukám že nejen tady na fóru, ale ani jinde v tom není jasno. Autoelektrikáři i prodejci baterií tvrdí každý něco jiného. Kupuju v prodejně Akumy. Když jsem kupoval baterii tak mi jednou řeknou že předepsaná výrobcem stačí, že je zbytečný dávat silnější. Na podzim jsem tam byl kupovat opět a tvrdili že mám dát co nejsilnější. Měl jsem od výrobce 45 Ah, teď mi radili ať si tam dám 60 Ah. Tak jsem zvolil zlatou střední cestu a koupil Vartu Silver Dynamic 52 Ah 520A. Tak snad bude stačit. Mám 1,2 47kw. Tak teď babo raď...
  6. 777

    koupě nabíječky

    Vím že jsou tam dva proudy, stálý a spínaný, samozřejmě to dám na spínaný. Nejsem odborník jako ty, tak se radši 2x zeptám než jednou něco zkazím. Děkuji za rady.
  7. Taky jsem si to chtěl pořídit, ale po tom co vloni ukradli (a už nenašli) kámošovi na sídlišti Fabii s vyleptanýma sklama, tak už na to nevěřím. A to měli na výběr i s nevypískovanýma. Měl normální seriovku, nevím proč si vybrali zrovna jeho.
  8. 777

    koupě nabíječky

    A nešlo by se napíchnout na napájení autorádia a dát tam pojistku. Chci ho zabudovat do jedné záslepky na palubce vedle tlačítka vyhřívání zadního okna. Je to nejblíž. Jde mi o to aby ten indikátor fungoval.
  9. 777

    koupě nabíječky

    Tak jsem dal na radu odborníka a pořídil si 3-LEDkový indikátor. Potřeboval bych poradit kam ho mám zapojit aby to fungovalo. Asi někde na spínaný proud, ale kde ? A včíl mudruj, ogare...!
  10. Jo, to je ona. Podvozek měl centrální rouru zakončenou setrvačníkem. Zezadu byl vidět jak se točí. Měli je různě pomalovaný. Bylo to pěkný když se točily.
  11. Jasně, je to TATRA 141. Velká kabina, krátká korba. Moc dobře si na ně pamatuju. Sloužil jako tahač podvalníků
  12. Tak ty by sis měl taky střihnout psychotesty. To byl jasný pokus o vraždu. Ani jeden důvod co jsi tady popsal ho neopravňuje k tomu aby se pokusil někoho zabil. Sebrat papíry na doživotí a zavřít až zčerná !
  13. Tak já měl před měsícem úplně stejný problém. Mám najeto 75 tisíc. Myslel jsem si že odešlo pravé ložisko. Všechny teorie ale vzaly za své. Bylo to levé. Byl jsem dost překvapený. Když začalo hučet, najel jsem na něj ještě asi 500km. Když ho mechanik vyndal, bylo úplně modré. Kupoval jsem originál. Na těchto věcech by se nemělo šetřit.
  14. 777

    rezanie zavitou

    Díky, jednou jsem to musel narychlo řešit, tak jsem tam dal obyčejné. Seženu si tyto.
  15. 777

    rezanie zavitou

    Dají se tyto matice použít i na přichycení zadní SPZ ?
  16. Tímto děkuji Sejvimu. FM Transmitter jsem obdržel. Funguje to skvěle. Kdo má ještě starý rádio jako já, vřele doporučuji.
  17. Jo Ikarus byl dobrý bus, rád jsem s ním jezdil
  18. Děkuji Sejvimu za uspořádání soutěže a za výhru, děkuji soupeřům, někdo vyhrát musel, děkuji všem upřímným gratulantům, děkuji závistivcům kteří mi byli motorem, děkuji učitelce že mě naučila psát čísla, děkuji manželce že mě uvolnila od domácích prací abych mohl napsat 3 čísla denně, děkuji dceři že mě pustila k PC a ČEZU který mi k němu přivedl elektrický proud, děkuji všem Svatým kteří při mě stáli, děkuji štěstímu že si konečně sedlo na ....
  19. 777

    GPS

    No nekupte to když to bylo tak laciný (slavnosti sněženek)
  20. 777

    Autostop

    Stopaře jsem nikdy nebral a brát nebudu. Je to o hubu. Svezu jen toho, koho znám. V tom nemám problém. Hlavně nezastavujte těm tmavším, co předstírají poruchu ! ! ! Než se otočíte, jste bez dokladů, peněz a bůhví bez čeho ještě. Stalo se to kámošovi. Zjistil to až doma po osmdesáti kilometrech. Na to si dejte hoši VELKÝ POZOR A NEZASTAVUJTE !
  21. 777

    GPS

    Stará škola : mapa, na detaily mám hubu, tak se zeptám. Mám zkušenosti, dost jsem toho projezdil. Cizinu už nejezdím a naše republika je tak malá, že se snad ani nedá zabloudit. Navigaci nemám, ale co jsem slyšel od jiných, tak to není všelék a stoprocentně se na ni spolehnout nedá. Nemůžu to posoudit. Ani po ni zatím netoužim.
×
×
  • Vytvořit nový...