Přejít na obsah

jmatus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jmatus

  1. je to o tom , co od muziky očekáváte, já jsem ze staré školy a prostorový zvuk mi připadá nepřirozený a nedám dopustit na klasické stereo. Btw vadí mi i v kině rádoby prostorový zvuk. Proto doporučuji výměnu kompletních předních repro za kvalitu a rozdíl poznáš sám.
  2. Jak to potom bude s dobíjením baterie, není náhodou dobíjecí proud nastaven podle kapacity originální baterie?
  3. jmatus

    srouby na sedacku

    Na povolení šroubů sedaček se používá nikoliv tisícihran ale jen a pouze (1/2" Zástrčná hlavice XZN M-10) viz dále http://www.veletrh.com/koupit/1-2-zastrcna-hlavice-xzn-m-10
  4. To je bohužel nesmysl, nemá to vůbec žádnou účinnost.
  5. Z kola může kdykoliv odpadnout vyvažovací závaží, takže nechat kola vyvážit, ale v dobrém servisu. Opravdu to všude neudělají kvalitně.
  6. jmatus

    Krupobití

    Abych dokončil myšlenku, co s tím ? Tmelit a lakovat nebo vytáhnout. Fotky dodám zítra.
  7. jmatus

    Krupobití

    Auto jsem koupil v únoru a v červnu vypukla neskutečná bouřka s krupobitím. Takže to odnesla střecha, přední a zadní kapota.
  8. Btw motor nemá chip, pouze používám sportovní filtr KN.
  9. Celá diskuze je sice zajímavá, nicméně doporučoval bych s nejvyšší možnou přesností změřit skutečný výkon motoru 1,2 47kW. Možná bychom byli překvapeni. Já mám najeto s tímto autem pouze 20k km, přesto jsem neskutečně překvapen. Pokud je motor pod otáčkama, tak i o mnoho silnější motory mají problém předjíždět v rozmezí 80 až 110 km.
  10. Dojezd je vždy ovlivněn stylem jízdy, při stylu plyn v brzda je naprosto rozdílný, než při plynulé jízdě. Dojezd je dopočítávám podle charakteru jízdy posledních km.
  11. Opravdu si kup auto s motorem, který chceš. Taková přestavba je technicky možná, nicméně je neskutečně drahá a bude problém s přihlášením.
  12. Stejně si neodpustím poznámku, že mám chip tuning již z výroby, motor táhne za všech otáček, žádná hluchá místa, jsem maximálně spokojen.
  13. Ta nejmenovaná firma se jmenuje Camp performance, http://mereni-vykonu.cz/kontakt.html, nechtěl sem nic tajit, ale připadalo mi to jako reklama, nicméně tady je asi na místě, v rámci prohloubení nabídky, vše zveřejnit.
  14. Magnaty hrají všeobecně velmi dobře doma mám sloupy a centrál magnat a nemůžu si to vynachválit. Basák si v domě nemůžu dovolit. Znám ho jen z poslechového studia a nemá to chybu. V této cenové kategorii ( 2 sloupy a centrál ) cca 15.000,-Kč to hraje opravdu dobře a do auta taky uvažuji o wooferu magnat.
  15. Možná by nebylo od věci porovnat skutečnou účinnost motoru ve Fabii a Felicii.
  16. F1 1,2/47 km začíná trochu topit po 3 km a opravdu topí tak po 10 km, nedá se to s Felicií srovnat. Není to tím, že má jen tři válce, ale jde o to jak je udělané vlastní chlazení. Jak jsem vypozoroval, tak mi připadá, že zprvu všechno teplo jde na ohřátí motoru a převodovky a potom se teprve dávkuje do kabiny. Zase se v létě nepřehřívá.
  17. Poradíte mi někoho na montáž tempomatu Pardubice a okolí 100 km. Děkuji
  18. Já tedy velmi o chiptuningu pochybuji. Zdá se mi nemožné poznat zvýšení výkonu o 4 kW. Specielně firma cimbu udává na svých stránkách výkon seriového motoru 1,2 12V 47kW což je tabulková hodnota, ani se neobtěžují změřit skutečný výkon motoru před chipováním, jak tedy můžete důvěřovat hodnotě po chipování. Nejmenovaná firma ze Zbraslavi udává změřený výkon seriového motoru 48,5 kW a po tuningu 52,9 kw.
  19. To i felicie najely 300 k bez výměny rozvodového řetězu a kol.
  20. Doporučuji www.spei.cz jinak bližší info mailem.
  21. jmatus

    autozapaľovač

    V návodu k vozidlu to je tuším 160W.
  22. jmatus

    Přední mlhovky

    Ještě doplněk, originální sada obsahuje vypínač s regulací osvitu palubovky, což není úplně od věci.
  23. jmatus

    Přední mlhovky

    Zrovna dnes jsem si je nechal namontovat cca 2,5 hod, není to problém jenom je pracné protáhnout originální kabel a určitě doporučuji originální sadu včetně vypínače a krycích mřížek, úchtek atd. přece jenom jde o elektriku, takže neodborná montáž = rychlý požár.
×
×
  • Vytvořit nový...