Přejít na obsah

(F) Cena L přední el. stahovačky


Gappa

Doporučené příspěvky

Ahoj,dnes jsem zajel do servisu AUTON na výměnu brzdové kapaliny a čidka vačky.Po třech hodinách mi zavolali,že mi nevyjede okno u řidiče a že je to rozbitý.Prý jestli to tak maj nechat a nebo jestli to chci opravit na mé náklady,hajzlové,v životě s tím nebyl problém.Potřeboval bych zjistit na Fábii (krátkou) cenu přední levé elektrické stahovačky a čidla vačky.Přeju Vám co nejméně cest do autorizovaných servisů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za nabídku,jen jsem chtěl vědět o kolik mě natáhnou.To čidlo je v pohodě,ale napočátali si,že mi rozbyli to stahování okna 1400,- Kč za ten plech ve dveřích + vodící lišty okna.Za práci nakonec nechtěli nic,ale to jsem na ně musel nejdřív do tel. vyjet.Kdyby se k tomu chovali jako k vlastnímu,tak se to určitě nestalo.Čau.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Použitý originál s kabeláží, motorky a repro se pohybuje na aukro.cz kolem 1400,- ale dá se sehnat občas i levněji. Já osobně radši koupil použitý a téměř kompletní, než čínu bez všeho. Ale samozřejmě že pokud chceš nový originál, tak si holt trošičku se vším všudy připlatíš. Otázka co se ti na té stahovačce podělalo, nejčastěji se kazí ten plastový "jezdec". Otázka cca 100,- co jsem tak měl možnost vidět, takže netřeba kupovat potom celou novou stahovačku. Nebo bych ještě doporučil nějaký vrakáč. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...