Přejít na obsah

EGYPT


kyraso

Doporučené příspěvky

Tady v tom hotelu v Tunisku jsme byly v létě 2006

http://www.etravel.cz/hotel-saadia#utm_med...=Tunisko_hotely

vcelku to ušlo,takže můžu doporučit s klidným svědomím :palec2:

Tady v létě 2008 v Egyptě letovisko Taba

http://www.etravel.cz/hotel-sonesta-beach-resort

tohle bych doporučil jen pro ty co chtěj opravdu jen klídek u bazénu a u pláže.Jsou tady jen hotely a nic víc.Samozřejmě je možnost si koupit výlet na pyramidy cesta busem 6,5 hodiny takže to nebylo pro nás s 7letou dcerou jsme to radši neabsolvovaly.

Když budeš chtít vědět něco víc tak písni.

Ahoj,

do toho Sonesta beach hotelu se chystáme v létě.

Můžeš se o něm rozepsat co ubytování, strava atd.

Čtu recenze a někdo říká o.k. a druhý k.o., ale určitě co člověk to názor.

Díky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě last minute na first minute jsme byly jednou a podle mě je to absolutně zbytečný platit dovolenou v únoru,když ceny na last minute jsou velice zajímavý.

Myslím,že Čedok už zdaleka není co bejval a ceny má nehorázně vyšší než ostatní cestovky.

Z vlastí zkušenosti můžu doporučit eTravel super jednání!Pak Azur reisen,Firo tour.

Pokud jedeš s děckem tak určitě all inclusive.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdárek všem,

já byl v Egyptě v září 2006 a to konkrétně v Tabě a absolutní spokojenost.Co se týče klidu,tak to byla nejlepší dovolená....Bydleli jsme v Holliday Inn-hotel asi pro 1500 lídí,a když jsem tam byli my tak nás tam hohlo bejt tak 30.My s mámou,pár párů starších anglánů,který si to tam užívali fest a chlastali první ligu (jednomu jsem hnedka první den pomáhal na nohy a až do konce pobytu byl můj "nejlepší kamarád" :) ),Němci,pár židů a jedni Češi a hlavně žádnej Rusák (tehdy).K moři nikdo nechodil,všichni se váleli u bazenů,takže celá pláž jen pro nás.Jídlo dobrý,ubytko taky,personál v poho.Ale pozor-totální samota,žádný město apod. prostě nic.Vedle se stavěly další hotely,takže třebas je to tam teď lepší.Možnost výletu do Jeruzalému a tak.Jo a co se týče počasí to byla rychta -pernamentně 35 stupňů,jak ve dne,tak v noci.

V loni jsme byli v Turecku a taky v poho,nebyl problém.Ale pokud nemusíš Rusáky,tak tam nejezdi,ty tam vládnou.

Určitě doporučím zvážit nákup zájezdu od německý CK-za cenu zájezdu pro jednu osobu u český CK,jedete z Německa oba.Letěli jsme z Dráždaň a ouplná paráda.

Tady jeětě nějaký fotečky z Turecka

Tomáš

post-23029-1232987083_thumb.jpg

post-23029-1232987111_thumb.jpg

post-23029-1232987132_thumb.jpg

post-23029-1232987168_thumb.jpg

post-23029-1232987260_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaster: s těma výměnama hotelů to je problém... Člověk se s tim setká nejen v Egyptě a hlavně s tim nic nenadělá :feve: Většinou se to řeší výměnou za hotel stejné cenové kategorie plus nějaký výlet zdarma nebo all inclusive aby se neřeklo... Nám se to ale ještě nestalo...

S těma cestovkama si člověk nevybere, v podstatě všechny berou zájezdy od Planet tours and travel, což je Egyptská cestovka... Náhodou jsme se tam na jedný infocestě seznámili s manželkou ředitele tý cestovky a už jsme přes 10 let v kontaktu, tak nás do toho trošku zasvětil :) Výlety tam pořádá tahle CK, tak je jedno s kym od nás tam pojedete, většinou se tam na výletech setkáte s klienty jiných českých cestovek... Naše cestovky vás skasírujou a zajistí dopravu tam a zpět. V Egyptě vás bude mít na starosti delegát, kterej se bude hájit některou z našich cestovek, ale ve skutečnosti všichni dělaj pro Planetu :) Rozdíl mezi českejma CK je v tom, že některá nabízí jiný hotely než jiná, jedna lítá s ČSA, jiná s Travel servisem, liší se samozřejmě i cenou... Ale že bych měl špatné zkušenosti nebo si klienti vyloženě na některou CK stěžovali, to ne... Možná ty menší cestovky, ale ty velké už to mají vychytané... Spolupracujeme jen s těma většíma a osvědčenýma, většina klientů jezdí přes Firo, Čedok je docela drahej jak už tu někdo psal, Azur reisen, Blue style, Sunny days - no problem... Ale co se týče samotného pobytu tam, od příletu po odlet, tak jste v rukách egyptské CK.

Jak tu někdo psal, že chce nějaký malý hotel, tak neni problém... Opravdu se dá vybrat každému dle požadavků...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kyraso: tak určitě by se něco našlo :)

Záleží co požaduješ... jakou destinaci, na jak dlouho, klidnější či rušnější místo, jaký hotel, služby, cena, atd., atd... Pak už by se dalo něco vybrat...

Každopádně to chce last minute, tak měsíc před předpokládanym odjezdem to začít hlídat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jak jsem psal. Cena do těch 25k nyní. Ať se pak při LM dá s cenou pracovat :) min. 4 hvězdy, spíše evropu, AI (to je asi největší priorita), né moc velký hotel. Tak na těch 10-11 dní by to bylo fajn, když bude týden, nic se neděje. Tak do 100m pláže. Nesmí to být Kypr ani Řecko :)

Btw. jezdí se na Kapverdy i později jak v květnu? Páč cestovky uvádí termíny jen do začátku května. Nějaký zkušenosti?

Ještě teda jedna technická, soukromé pláže má jen Egypt s těm dostupnějších destinací?

zatím se mi asi nejvíc líbí tohle: http://www.last.cz/detail/grand-hotel-primorsko-3131290.html

Editováno: , autor: kyraso
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, taky touto dobou přemýšlim kam a stále nevim, jen do egypta ani tunisu nechci kvůli faraonovi, narazil jsem na řecko, ostrov KOS, máte někdo zkušenosti?

Tady se mi líbí že je to u města a je kam zajít a nejen ležet celý den u pláže, to by mě z toho jeblo. Nebo jinde? http://www.last.cz/detail/sandy-beach-3267291.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prosimte takze sem ti to prdnu a jak jsem ti uz psal-

Egypt-Hurghada 05-06 - Hilton Long Beach Hotel - docela luxus - byli jsme na lodi (jen pro nas a skoro na celej den) pak navsteva beduinu, dale 4kolky.... apod.

ty teoreticky veci se mrkni na netu a ted foto

heeej , tak presne sem se chystam letos s priitelkou.i dotohoto hotelu.tak jsem zvedav.dostali jsem na tento hotel a oblast dopoiruceni od znameho,byl tam uz 2X ci 3X...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

do toho Sonesta beach hotelu se chystáme v létě.

Můžeš se o něm rozepsat co ubytování, strava atd.

Čtu recenze a někdo říká o.k. a druhý k.o., ale určitě co člověk to názor.

Díky za info

Co se týká ubytování (pokojů) tak je to zřejmě novější hotel,tak nám se to líbilo třeba víc než v Tunisku můj příspěvek výše.Hotel je složen ze dvou částí hlavní viz foto v odkazu tam je větší bazén kde hraje hudba+různé animační programy,je blíže k moři.

Ta druhá část je ještě novější dle vybavení pokojů a hlavně pokoje s balkonem jsou o dost větší než bez balkonu.Je u toho taky bazén,restaurace

(tu doporučuji víc je sice menší,než hlavní restaurace,ale chodí tam podstatně mín lidí je taková přijemnější+veranda po večeři na posezení u vínečka ;)

Strava egyptská lol vyhovovalo nám to asi 4dny pak,už strašně chyběly knedlíky :)

Ryby,rýže,brambory,těstoviny,ovoce,zákusky všeho dostatek to se nemusíš bát.

My jsme třeba chtěli dovču jen si prostě odpočinout u moře(to nemělo chybu,čisté pláž upravená prostě super na potápění ideální)a bazénu,bez výletů.Na to je tenhle hotel ideální.

Pokud vyhledávate noční život tak sem určitě ne.

Pokud budeš chtít vidět foto tak to sem můžu hodit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Egypt zatím 2x, pokaždé Hurghada a vždy super. Faraona jsem měl pokaždé, ale vždy jen dva dny a dost a jen tak zlehka, žádná divočina.

Jinak hotely celkem ok, poprvé ***, což byla obrovská chyba a nevědomost, pak už ****+.

Nejvíc oceňuju to krásně teplý, až kafoidní moře. 30 stupňů a víc je pro moje kosti ideál :)

A fascinuje mě jejich kultura, takže jsem byl na všelijakých památkách a užil jsem si to... Nejvíc se mi asi líbilo v Karnaku.

Jinak Seychely... Strávil jsem tam 2 měsíce a doporučuju každému. Bomba a nádhera. Úžasná příroda, jak na souši tak v moři, super teplý počasí, fajn lidi a krásnej klídek. Není problém potkat delfíny nebo želvy, na potápění je to tam ideál, stejně jako na plachtění. Strávil jsem dohromady cca 15 dní na katamaránu a to byl super zážitek. Opravdu doporučuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...