Hampli Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Nevíte někdo zda-li pasují sedačky z VW Polo do Fabie combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 myslim ze ano aj predne aj zadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Predné určite, je to tá istá platforma, zadné neviem či bude treba mierne upraviť, mám jedného známeho ale ten menil len predné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 ja som na jedneho znameho pozerala namontoval ich do hodiny len s golou. ale ja som to nerobil tak neviem urcite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 ano 10000000% pasuju ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 ano 10000000% pasuju ! Tak to je super, Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastov Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Včera jsem dával sedačky z Pola - vše sedí perfektně, až na to, že mi o středový panel lehce, ale opravdu lůehce dřou mechanismusmy na připnutí bezpečnostních pásů (jak u řidaiče, tak i u spolujezdce). Nevím, jestli se ty sedačky z Pola mezi sebou nějak liší - já jsem sehnal z comfortline (stavitelné, s úložnou schránkou pod sedadly, vzadu s výklonou područkou mezi cestujícími. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastov Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tady jsem to ještě nafotil, jak jsem do Fabie naimplementoval ty sedačky z Pola. K předním sedadlům stačí jen gola s tou hvězdičkou M10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Tady jsem to ještě nafotil, jak jsem do Fabie naimplementoval ty sedačky z Pola. K předním sedadlům stačí jen gola s tou hvězdičkou M10. Super, diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Včera jsem dával sedačky z Pola - vše sedí perfektně, až na to, že mi o středový panel lehce, ale opravdu lůehce dřou mechanismusmy na připnutí bezpečnostních pásů (jak u řidaiče, tak i u spolujezdce). Nevím, jestli se ty sedačky z Pola mezi sebou nějak liší - já jsem sehnal z comfortline (stavitelné, s úložnou schránkou pod sedadly, vzadu s výklonou područkou mezi cestujícími. Ahoj.Ještě k těm sedákům.Přední jdou namontit jen s golou a zadní? A z kterého r.v. musí být to polo? Našel jsem tyhle-vypadaj super ,ne? http://www.allegro.pl/item547976903_ahc_fo...hc.html#gallery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 krásné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Ještě kdyby mi tak někdo řekla, že ta montáž je hračka.A šel bych do toho.Pro zajímavost jeden luxusní kousek http://www.allegro.pl/item565568322_vw_pol...le.html#gallery Jen ty peníze mít navíc Editováno: 3. Březen 2009, autor: diddi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ahoj.Ještě k těm sedákům.Přední jdou namontit jen s golou a zadní? A z kterého r.v. musí být to polo? Našel jsem tyhle-vypadaj super ,ne?http://www.allegro.pl/item547976903_ahc_fo...hc.html#gallery Up. Aještě mě napadlo,že když jsme všichni členi koncernu, tak sedačky by mohly být i z Ibizy nebo Cordoby,možná i z Leona,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Up. Aještě mě napadlo,že když jsme všichni členi koncernu, tak sedačky by mohly být i z Ibizy nebo Cordoby,možná i z Leona,ne? Pokud se nemýlím tak z Leona padnou do Octy I a Golfa IV - do fabky už se jim tolik nechcee, to spíš z Octy II Ibiza a Cordoba nevím ale tipl bych že do fáby padnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpio007 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ibiza, Cordoba, Polo, Fabia majú tú istú platformu, takže by mali pasovať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Už někdo víte, jak je to s těma zadníma sedačkama_ Je třeba něco vrtat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastov Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Už někdo víte, jak je to s těma zadníma sedačkama_ Je třeba něco vrtat? Ahoj, já jsem nic nevrtal. Vpředu jsou u každé sedačky 4 šrouby (takže jen gola s hvězdičkou) a zadní jsem jen nastrkal na stávající úchyty. Uchycení je naprosto shodné Fabia/Polo. Měnil jsem ale dělené za dělené - sedlo to lehce a montáž/demontáž hotovo za cca 2 hodiny. Opravdu to je snadné - není se čeho bát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj, já jsem nic nevrtal. Vpředu jsou u každé sedačky 4 šrouby (takže jen gola s hvězdičkou) a zadní jsem jen nastrkal na stávající úchyty. Uchycení je naprosto shodné Fabia/Polo. Měnil jsem ale dělené za dělené - sedlo to lehce a montáž/demontáž hotovo za cca 2 hodiny. Opravdu to je snadné - není se čeho bát. Ahoj.Děkuji.Já mám sice nedělené a chci dělené, ale to snad problem nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj.Děkuji.Já mám sice nedělené a chci dělené, ale to snad problem nebude Ahoj taky bych bral dělené sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 tak si ich kupte. ved som pisal ze iba s golou tak otazka ci treba vrtacku mi pride divna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 tak si ich kupte. ved som pisal ze iba s golou tak otazka ci treba vrtacku mi pride divna. Koupím.Pořád se ale nemůžu rozhodnout v barvě.Líbí se mi světlá, ale bojím se, že kluk by je zničil.Tal uvažuju nad světlými plasty a nějaké tmavé sedačky.A žádný vzor se k tomu moc nehodí. to je dilema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 koukam...a co do fabie sedačky ze Superba???nikde jsme se tu nedočetl jestli pasují...nevíte někdo pls??,díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 (editace) Lastov, cartmanko: z jakyho roku by melo byt to Polo aby to pasovalo do ty Fabky ... ? nebo to je jedno? a navic pasuji i do combika? Editováno: 18. Březen 2010, autor: centris610 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastov Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 (editace) Lastov, cartmanko: z jakyho roku by melo byt to Polo aby to pasovalo do ty Fabky ... ? nebo to je jedno? a navic pasuji i do combika? WV Polo 2007 Trendline ( http://www.aaaauto.c...ter_yearto=2008 ) Nevím, jesti půjdou i do combi, dával jsem je do krátké . Editováno: 19. Březen 2010, autor: lastov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 sedačky co pasujou z koncernu: VW sedí - Polo 9N Seat sedí - Ibiza 6L PS: kombík má stejný sedačky jako krátká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.