Zdenal C. Vloženo 29. leden 2009 Vloženo 29. leden 2009 Chlapi dnes jsem si vsimnul, ze mi prave zadni obrysove svetlo sviti "naplno" tj jako kdyz sviti brzdove (druhe vlakno), jenom prave a porad, uz jsem zkousel vymenit zarovku ale nepomohlo. Nevite nekdo cim by to mohlo byt ? doufam, ze neni neco s elektrikou ... Predem dekuji za pomoc. Citovat
Woody Vloženo 29. leden 2009 Vloženo 29. leden 2009 A svítí ti oba vlákna v žárovce, nebo jen jedno? Citovat
Zdenal C. Vloženo 29. leden 2009 Autor Vloženo 29. leden 2009 Prave ze to vypada jako by svitily obe, nejsem si totiz jisty, jestli pokud zabrzdis tak se rozne druhe vlakno, nebo obe, ale nejspis obe jak uz jsi naznacil ... takze sviti obe. Citovat
Woody Vloženo 29. leden 2009 Vloženo 29. leden 2009 Tak se podívej ješte na patici, jestli to nemáš nejak zkrátnute, Citovat
Zdenal C. Vloženo 29. leden 2009 Autor Vloženo 29. leden 2009 Letmo jsem na to koukal, i na konektor ale nic nevykazovalo nejaky defekt, ale zitra to necham jeste zkontrolovat mechanikem a uvidim. Jinak pokud ma nekdo dalsi postrehy sem s nima. Jinak Woody diky za radu. Citovat
Woody Vloženo 29. leden 2009 Vloženo 29. leden 2009 Ještě mě napadlo, kdyby ti svítila jen jedna, mohlo by to byt tím, že žárovka je naopak Citovat
olisoft Vloženo 29. leden 2009 Vloženo 29. leden 2009 Ak svietia obe, svieti aj tretie brzdove svetlo? Ak nie, menil si ziarovky predtym? Su dva typy ziaroviek (patice bajonet) a jedna je "pootocena", takze svieti brzdove miesto obrysu. Moze byt aj "zalepeny" spinac brzdoveho svetla (mal som to...). Citovat
Zdenal C. Vloženo 29. leden 2009 Autor Vloženo 29. leden 2009 No narvat ji tam naopak by dalo sakra prace, jeden pin je niz nez druhej na patici, takze by to ani naopak jit nemelo ... ale docela me to zarazi cim to sakra je, z niceho nic to zacne svitit naplno. Citovat
Woody Vloženo 29. leden 2009 Vloženo 29. leden 2009 (editace) Kdyby to byl spínač, svítíli by obě, ne? O té oté žárovce jsm před chvíli psal Ale já vím, měl sem ji doma - žárovku, má jinač ty čudlíky a jde o tam. Editováno: 29. leden 2009, autor: Woody Citovat
Zdenal C. Vloženo 29. leden 2009 Autor Vloženo 29. leden 2009 Oli praveze 3ti brzdove nesviti a leva obrysovka sviti v poradku, a i pri zabrzdeni vsechno sviti jak ma (samozrejme ze prava obrysovka sviti porad stejne ) Citovat
Zdenal C. Vloženo 29. leden 2009 Autor Vloženo 29. leden 2009 Jinak zarovky jsou tam necely rok nove vsechny komplet vzadu. Citovat
olisoft Vloženo 29. leden 2009 Vloženo 29. leden 2009 Skus este teda vymenit ziarovky medzi sebou. Stava sa aj to, ze vlakno sa prepali a oprie o druhe a svieti a svieti. Skus pomerat napatie na patici, na konektore, ... Niekde sa to asi len skratlo. Zeby predrata izolacia? Citovat
Zdenal C. Vloženo 29. leden 2009 Autor Vloženo 29. leden 2009 Prave elektriky se bojim nejvic (doufam,ze to bude cokoliv jineho nic zavazneho) jinak zarovky jsem prohodil a nepomohlo, ta druha sviti taky naplno (obe vlakna) ... Citovat
Zdenal C. Vloženo 30. leden 2009 Autor Vloženo 30. leden 2009 Takze mechanik to tam strcil a ono to sviti normalne holt Zdenal je levej jak ruska savla a asi sem jednu nacpal opacne, nebo velkou silou ... takze problem vyresen Citovat
Zdenal C. Vloženo 30. leden 2009 Autor Vloženo 30. leden 2009 Ja vim ze jsi mel pravdu dokonce na te zarovce byl jeden pin trochu zatlaceny v patici Citovat
Fire Vloženo 23. Únor 2009 Vloženo 23. Únor 2009 (editace) Zdenále Zdenále Editováno: 23. Únor 2009, autor: Fire Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.