pepinoTDi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 já kupoval zn.FAG, jsou v sadě i s novými šrouby a segerovkou, je to origo německá prvovýroba, čínu nedávej! za obě jsem platil 1.500 a mám kvalitu, známej mi je vyměnil za 600, v servisu dáš určitě víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Ja som tiez montoval FAG a zatial vsetko OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 FAG alebo SKF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Všude kde jsem dělal nový těhlice (a že jich už bylo) jsem dával výhradně sadu F.A.G. jako píše Pepíno TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 dej Fag,Skf sou taky dobry ale Fag je myslim prvovyroba apropo MillaneII kdysi sme tady tvrdil se pokud chci vymenit ulozeni tlumice na O1 tak potrebuju stahovak pruzin a neni to pravda mel sem pravdu,ja sem si jen tak vzpomel jak sem te tu videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Hmm... tak to mi tedy musíš ten fígl napsat! Rád se nechám poučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 ted nevim jestli si delas prde. ulozeni je normalne pouze nasazene z vrchu na matku takze za nej zatahnes a mas ho dole a novy tam narazis a je to né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak teť tomu nerozumím ,podle to jak to popisuješ bych měl dojem že jsi ten tlumič vůbec nevytahoval.Vrchní uložení je složené z axialního ložiska ,misky a toho gumového uložení, tak co jsi vlastně mněnil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ja jsem tam soupnul Timken, sice to neni skf ale myslim ze to staci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 (editace) Tak teť tomu nerozumím ,podle to jak to popisuješ bych měl dojem že jsi ten tlumič vůbec nevytahoval.Vrchní uložení je složené z axialního ložiska ,misky a toho gumového uložení, tak co jsi vlastně mněnil? cele tlumice,jasne ze sem tlumic vytahoval ale tady je rec o tom gumovem ulozeni a mem aute je to normalne oddelavatelne,pokud milanII mysli ulozeni tlumice i lozisko tak sem to blbe pochopil a ma pravdu ale podle me je ulozeni pouze ta guma Editováno: 2. Únor 2009, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 (editace) to bernys : kdyby jsi chtel muzes je mit druhy den doma : http://www.cc-autodily.cz/ulozeni-predniho-kola.html prodaváme jich pomerne dost , reklamace zadna Editováno: 3. Únor 2009, autor: jELDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 to bernys : kdyby jsi chtel muzes je mit druhy den doma : http://www.cc-autodily.cz/ulozeni-predniho-kola.htmlprodaváme jich pomerne dost , reklamace zadna To je přesně vono! dobrá cena, neváhej a ber! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jo jo to je ta gut sada a penize taky docela dobry tak bez do nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 No sice jsem je našel na netu levnější,ale budu podporovat radši lidi na fóru.Přijde mi to docela solidární než živit někoho cizího.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no třeba kdyby byly moooc levný, tak by tě to třeba ani netěšilo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danikm Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Zdravim, chtel bych ze zeptat, jak se pozna, ze uz jsou spatny loziska? Zacalo mi auto vydavat nezvykly huceni od cca 50km/hod., tak by to mohlo byt ono a hlavne se tam ted v zime mohla dostat sul a jinej bordel. Jen mi pripada, ze v zatackach to huci min, coz by pak mohly byt i gumy?! Jde to zjistit nejak jinak, nez na zdvizi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 No mě to hučí když jen jemně pohnu s volantem doprava a to docela hlasitě.Ale také ti můžou odcházet ložiska na zadku,ale s tím jsem se zatím (ťuk ťuk)nesetkal.Snad se někdo ozve kdo má zkušenosti se zadkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danikm Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Ahoj pánové,Musím měnit ložiska na předku mé Octavie 1,9 tdi a prosím vás o názory jakou značku(firmu) vybrat.A také jestli není lepší to vyměnit i s nábojem,popřípadě jestli měnit ještě něco jiného když už to bude dole.A také mám dotaz na cenu kolik vás stála výměna v servisech.Moc díky za názory Jdu taky do ty vymeny . Za kolik a kde jsi nakonec sehnal sady na predek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 FAG nebo SKF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 No rozhodl jsem se koupit ty co mi nabízejí tady na fóru od člena jELDA http://www.cc-autodily.cz/ulozeni-predniho-kola.html přijde mi solidární se tu podporovat cena také dobrá můžeš se na to podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 před třema týdny jsem dělal ložiska oba abych nemusel dělat druhé za 2 měsíce ) dával jsem FAG za 715Kč / ks dobrá kvalita za super cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danikm Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) Tak jsem si taky objednal loziska http://www.cc-autodily.cz/ulozeni-predniho-kola.html a vse dorazilo v pohode. Dneska jsem to dal "ke znamemu" do servisu SKODA, tak pak napisu, kolik si za to rekl ... ........ Takze, vymena obou lozisek, geometrie, plus mi opravoval motorek pro ostrik zadniho skla (za to jsem hodne rad, protoze jsem nevedel, jak se k nemu dostat) 2500,- . Prej se i musely matky u cepu odbrusovat a jeste jiny komplikace - asi abych si toho vic cenil ... Takze kdyz to shrnu, vyslo me to vsechno na 4tis. P.S.: Jo abych nezapomnel, tak s tema loziskama tak nadsenej nebyl, ze to je druhovyroba a proto tak levny... No uvidim jak to vydrzi ! Editováno: 17. Únor 2009, autor: Danikm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Tak jsem si taky objednal loziska http://www.cc-autodily.cz/ulozeni-predniho-kola.html a vse dorazilo v pohode. Dneska jsem to dal "ke znamemu" do servisu SKODA, tak pak napisu, kolik si za to rekl ........... Takze, vymena obou lozisek, geometrie, plus mi opravoval motorek pro ostrik zadniho svetla (za to jsem hodne rad, protoze jsem nevedel, jak se k nemu dostat) 2500,- . Prej se i musely matky u cepu odbrusovat a jeste jiny komplikace - asi abych si toho vic cenil ... Takze kdyz to shrnu, vyslo me to vsechno na 4tis. P.S.: Jo abych nezapomnel, tak s tema loziskama tak nadsenej nebyl, ze to je druhovyroba a proto tak levny... No uvidim jak to vydrzi ! tak to tě pěkně natáhl ten tvůj "známý" odborník ze servisu ŠKODA, asi ani neví, že není třeba po výměně předních ložisek dělat geo? ono totiž záleží, jak se to rozebere, anebo to ví a jako ti udělal geo... P.S.: Jo abych nezepomněl, jaká lepší ložiska by použil do předních kol? to už neřekl, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danikm Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak to tě pěkně natáhl ten tvůj "známý" odborník ze servisu ŠKODA, asi ani neví, že není třeba po výměně předních ložisek dělat geo? ono totiž záleží, jak se to rozebere, anebo to ví a jako ti udělal geo... P.S.: Jo abych nezepomněl, jaká lepší ložiska by použil do předních kol? to už neřekl, že? Ja s tim zkusenosti nemam, tak pisu, jak to bylo...Procital jsem tu(i jinde) spousty nazoru a i ohledne te geometrie se to taky dost rozchazi, tak pro laika je tezky, komu co ma odkejvat a brat ho za profika . Ja to ze zoufalstvi vyresil tak, ze jsem sel do origo servisu, kde jsem byl zatim s praci vzdycky spokojenej a "melo" by to byt prez "znameho" levnejsi. Abych rekl pravdu, tak jsem cekal, ze si rekne jeste vic, nez tech 2,5tis. Jen geometrie je za tisic(a 100% ji udelal, protoze jsem ji planoval udelat kvuli tahnuti na jednu stranu a posunutemu volantu nezavisle jiz driv - srovnano). Takze 1500 za praci, ktera zas uplne jednoducha neni, mi prijde jeste prijatelny. Nemam buhuzel primo sam nejakeho kamarada, co by mi to za 500 plus basu piv udelal doma ... Ja uz jsem rad, ze to mam za sebou a pisu zkusenost, at si z toho kazdej vezme, co potrebuje ! P.S.: Loziska FAG jsem si poridil, i kdyz jsem tusil,ze jsou druhovyroba (na strankach nemaji uvedeny, ze se jedna o origo dil), diky doporuceni lidi zde na forech a budu doporucovat i ja, pokud budu spokojenej ! Jinak pro zajimavost jinej radoby odbornik FAG taky nechvalil a vnucoval me NSR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 FAG se dává jako origo, nedej na kecy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.