pepinoTDi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 lidi koukněte se z okna!!! včera Havaj dneska Klondajk a furt valí!!! to by byl sraz, zkoulujem se jak sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Neznalek: nemas pro me tu malickost od cosbyho, o ktere jsem dneska mluvil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 ŘEKNU to jak to je ZAPOMNĚL JSEM ,jak moc na to spěcháš že bych to vzal v úterý jak pojedu z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 nejradsi bych hodil uz narazaky do lakovny, at mam klid a do jara mi lak krasne vytuhne, ale s timhle pocasim snad ani jaro nebude Nene vpohode, jak budes mit cestu tak dej vedet Jo a pls, muzes mi od cosbyho vzit i cidlo teploty do narazniku Fabie I? Pak ti to proplatim, neboj Jinak sorry za spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) Se divam ze se vas tam ale seslo skoda ze mi to nevyslo snad priste... co druhe auto s logem TDIfun jen tak dal TDIfun:Zdenku paradni puklice a divam se ze i RS kridlo byl tam i Indi??A jo uz ho vidim na jedne z fotky Editováno: 9. Únor 2009, autor: Killer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Koukam panove,ze se Vas seslo v peknem poctu .... To jsou vsechny fota co jste nafotili nebo ma jeste nekdo neco v rukavu ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 No ja sem si udelal tri takove bidne fotecky :)abych nezapomel kde sem v nedeli byl :)ale kvalita neni nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Koukam panove,ze se Vas seslo v peknem poctu .... To jsou vsechny fota co jste nafotili nebo ma jeste nekdo neco v rukavu ? ... A kde se panáček zasekl? Nešlo dojed ,ještě bylo v žíle? A tím focením jsme spoléhali na tebe tak příště,čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 A kluci.Byl tam Bil?Tak byl nebo nebyl?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 A kde se panáček zasekl? Nešlo dojed ,ještě bylo v žíle? A tím focením jsme spoléhali na tebe tak příště,čus. Nojoo bylo hoodně moc v žíle ,ještě večer mi bylo šoufl ... ,Mohl jsem vyslat alespon fot'ák ... jasny,že na příště nacvakam dvojnasob snimku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@s Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Taky pridam par fotek,ale kvalita je poplatna velikosti fotaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) hahaa suprove foto konecne sem tam aj jaa to su taky vysoky? :-O Editováno: 12. Únor 2009, autor: majinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 ja tam samozrejme opet nejsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Tak jsi tam mel prijet a ne stat nekde za pumpou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
to0001 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Tak jsi tam mel prijet a ne stat nekde za pumpou Asi chtěl schovat tu kočku,co měl uvnitř.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Asi chtěl schovat tu kočku,co měl uvnitř.... já ji viděl, já ji viděl !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ja taky ale nebyla moc videt za tim cernym oknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ja taky ale nebyla moc videt za tim cernym oknem já jako, že se jdu podívat na palubovku jsem se vnutil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Take šme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Taky pridam par fotek,ale kvalita je poplatna velikosti fotaku Nevim jestli se mi to zda ale ta moje okta je naka kurevsky nizka.. Neznalek vedle ma peknej offroud teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Nevim jestli se mi to zda ale ta moje okta je naka kurevsky nizka.. Neznalek vedle ma peknej offroud teda sis tam zapomněl dát péra, vole! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Nevim jestli se mi to zda ale ta moje okta je naka kurevsky nizka.. Neznalek vedle ma peknej offroud teda Zdendo to je zimní vybava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@s Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Nevim jestli se mi to zda ale ta moje okta je naka kurevsky nizka.. Neznalek vedle ma peknej offroud teda Tag to sem se mel postavit vedle ja, pac jsem to pred tydnem daval dolu co mi to kulky dovolili :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 já jako, že se jdu podívat na palubovku jsem se vnutil..... jj a aby se nereklo, tak sis aspon rucicky nechal udelat Jen: to vis cerne okna, to je dobra vec Nekdy neni treba videt dovnitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.