Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

CorradoVR6: faceliftovanou Octu

Upraveno od Václav Š.

presne tak...aa mne sa tie svetla na TUDE pacia....mozno ze skodovaci brali prave odtialto napad... :palec2:

to je viac ako iste. Na navrhu F1 combi sa tiez pocitalo s tymito svetlami...

nevim.. co jsem slysel ja tak mel byt nekde v zahranici vystaven.. a nejakou nehodou byl ponicen a nasledne sesrotovan.. aspon tak jsem to slysel od kamose ze skodovky

Tudor absolvoval "turné" po slovenských predajcoch, niekedy na jeseň roku 2006 (alebo 2007, nepamätám sa presne). Slovensko opustil pekne na valníku, v takmer 100%nom stave.

to bol vyrobeny len jeden kus?

Jasne, 1 jediný exemplár. Vcelku zaujímavo vyzerá interiér, resp všetko je robené len tak na oko. Najlepšie sú sklá, ktoré sú vlastne plexisklá... Bohužiaľ už sú dosť poškrabané :wacko:

Vcera jsem videl studii luxusniho auta skoda tudor. je to tridverova verze , 4,6 V8 , a opravdu vypada luxusne. zitra sem dam nejake ty fotky, kdyby se to vyrabelo tak by to bylo pekne delo . :) rozhodne to vypada ouplne jinak nez jake jsou tu fota .

Neco mi uniklo, nebo se to proste zakecalo ???

Kdo byl semnou v Mladé Bol. na exkurzi měl možnost ho vidět osobně, když se nekoukala ta stará babka tak na něj i šáhnout lol

Jinak je to studie hodně stará to ano a vyroben jeden kus. Do výroby se nedostal skrz to, že neprošel vedením VW, možná se báli konkurence z vlastní stále.. Jinak interier značně připomíná prvky Face Octy (tuším climatronik), ale ruku do ohně za to nedám, jen jsem se na to tenkrát koukal.. Nahradil v muzeu v Ml. Bol. Fabii Green line, která tam byla vystavená před ní..

Toto som fotil mobilom u nás v škodovke 16.6.2006

post-14490-1234472266_thumb.jpg

post-14490-1234472295_thumb.jpg

tie disky su pekne :)

ma pneu 245/45 R18 :)

post-10844-1234474230_thumb.jpg

robis mi chutky :D .... su fakt dobre... dost mi pripominaju ELEGANTY z O1ky...len tieto maju viac lucov... daju sa nekde kupit?ci boli vyrobene len jedny k tomuto prototypu? :feve:

to mne teda skor pripominaju O1 LaK alebo S1 LaK :palec2:

Neže bych těl rejpat pánove ale ten tudor co je o pár příspěvků víš na těch 2fotkách ten krásně červenej, mi strašně připomíná Oktávku a Superba, řekl bych že dosti šikovný člověk s dobrýma koneksema v určitých oborech, by\ si mohl něco podobného vyrobit z O2

Kluci tak ten Tudor mne dostal ....

samozrejme jsem videl fotky studie ale takto z toho founa focene to je mazec ...

Pekne ho snizit,kola 19",face masku a zrcatka nema chybu ...

skoda,ze nesel do vyroby :D :D

Jakou ma napravu tez jako Si ??

• 1 rok později...

Kdo z Vás ví, kde je Tudor teď? :)

Je ve volně přístupném depozitáři muzea Škoda Auto v Mladé Boleslavi.

post-4297-0-10260600-1293532895_thumb.jp

Upraveno od Václav Š.

Ví se o něm i jiné technické informace, kromě motoru a rozměru kol? :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.