Napster050 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Ahojte, potrebujem od vas radu: Mam komfortku 6Q0959433E a kluc 1K0959753G no chcem sa spytať či sa tieto dve veci budu pasovať aj vo Fabii II, v servise mi to nechceli vymeniť, pretože komfortka je vraj z Fabie I a kluc z OII. Daju sa tieto dve veci nahradiť tym čo je v aute ? bude to fungovať ? Aky je rozdiel medzi komfortkami 6Q0959433E a 5J0959433A ? Vopred dakujem za odpovede PS: central mam len obycajny na kluc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Aký index má tá jednotka 6Q0? Je ich viacero typov - pre el okná vpredu, vzadu, diaľkový centrál, s alarmom atď a ich vzájomné kombinácie. Ak chceš len diaľkový centrál a máš el. okná vpredu, potrebuješ s indexom 02T. Kľúč by mal fungovať, ale treba to vyskúšať. V servise mali pravdu - komfortka je z FI, a kľúč pre zmenu z OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 6Q0959433E, KSG 4-tuerig RdW 5DK 008 129-01 II 24201:H01/S0001 to všetko je na nej napisane, ale išla by teda aj v FII hej ? Fungovalo by aj tlačitko na kufor ? piny su na nej rovnake ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 komfortka s písmenem A by měla být el okna jen vepředu. E všechna el okna. Mám ve služební FAB I s písmenem E ,má jen přední el okna a je to bez problémů. Myslím, že komfortky FI a FII by měly být zaměnitelné. Ovšem ten klíč K není správně Patří tam s písmenem J Bavil jsem se o tom s Vašou , říkal , že K někdy nejde přizpůsobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ahojte, potrebujem od vas radu:Mam komfortku 6Q0959433E a kluc 1K0959753G no chcem sa spytať či sa tieto dve veci budu pasovať aj vo Fabii II, v servise mi to nechceli vymeniť, pretože komfortka je vraj z Fabie I a kluc z OII. Daju sa tieto dve veci nahradiť tym čo je v aute ? bude to fungovať ? Aky je rozdiel medzi komfortkami 6Q0959433E a 5J0959433A ? Vopred dakujem za odpovede PS: central mam len obycajny na kluc. Komfortka 433E je spravne F1 a F2 je shodna... akorat na ten 1K0 klic ti pujde jen do, ale nepude ti stahovani oken pres do a kufr.... musel bzs mit ovladac\klic 1J0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunNer Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 (editace) da sa naprogramovat DO kluca v domacich podmienkach, alebo to robia iba v servise? kolko si za to pytaju v servise, ma niekto skusensti? Editováno: 3. Říjen 2009, autor: FunNer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunNer Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 akym sposobom sa prevadza montaz komfortky na DO? kam sa montuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunNer Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 prave som bol staveny v servise a odbornici mi tvrdia, ze na zapojenie novej komfortky (ktore vie komunikot DO - oznacenie 433E) treba dorobit niaku kabelaz, ked som sa ich pytal ci sa to nevymiena iba kus za kus, tvrdili, ze nie. neviete mi poradit, jak to teda je? lebo na fore som sa dozvedel, ze sa len vymeni stara za novu snad uz poslednu krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.