Přejít na obsah

Dorobenie original DO

Napster050

Doporučené příspěvky

Ahojte, potrebujem od vas radu:

Mam komfortku 6Q0959433E a kluc 1K0959753G no chcem sa spytať či sa tieto dve veci budu pasovať aj vo Fabii II, v servise mi to nechceli vymeniť, pretože komfortka je vraj z Fabie I a kluc z OII. Daju sa tieto dve veci nahradiť tym čo je v aute ? bude to fungovať ? Aky je rozdiel medzi komfortkami 6Q0959433E a 5J0959433A ?

Vopred dakujem za odpovede

PS: central mam len obycajny na kluc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aký index má tá jednotka 6Q0? Je ich viacero typov - pre el okná vpredu, vzadu, diaľkový centrál, s alarmom atď a ich vzájomné kombinácie. Ak chceš len diaľkový centrál a máš el. okná vpredu, potrebuješ s indexom 02T. Kľúč by mal fungovať, ale treba to vyskúšať. V servise mali pravdu - komfortka je z FI, a kľúč pre zmenu z OII.

Odkaz ke komentáři

komfortka s písmenem A by měla být el okna jen vepředu. E všechna el okna. Mám ve služební FAB I s písmenem E ,má jen přední el okna a je to bez problémů. Myslím, že komfortky FI a FII by měly být zaměnitelné. Ovšem ten klíč K není správně Patří tam s písmenem J Bavil jsem se o tom s Vašou , říkal , že K někdy nejde přizpůsobit.

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...
Ahojte, potrebujem od vas radu:

Mam komfortku 6Q0959433E a kluc 1K0959753G no chcem sa spytať či sa tieto dve veci budu pasovať aj vo Fabii II, v servise mi to nechceli vymeniť, pretože komfortka je vraj z Fabie I a kluc z OII. Daju sa tieto dve veci nahradiť tym čo je v aute ? bude to fungovať ? Aky je rozdiel medzi komfortkami 6Q0959433E a 5J0959433A ?

Vopred dakujem za odpovede

PS: central mam len obycajny na kluc.

Komfortka 433E je spravne F1 a F2 je shodna... akorat na ten 1K0 klic ti pujde jen do, ale nepude ti stahovani oken pres do a kufr.... musel bzs mit ovladac\klic 1J0

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

prave som bol staveny v servise a odbornici mi tvrdia, ze na zapojenie novej komfortky (ktore vie komunikot DO - oznacenie 433E) treba dorobit niaku kabelaz, ked som sa ich pytal ci sa to nevymiena iba kus za kus, tvrdili, ze nie.

neviete mi poradit, jak to teda je? lebo na fore som sa dozvedel, ze sa len vymeni stara za novu

snad uz poslednu krat :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...