*pepa* Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 # ---------------------------------------- # Něco pro zasmání...co přišlo na oddělení - Péče o zákazníka. # # # Dobrý večer, nejdříve abych se představil: Jsem normální Čech, vzdělání VŠ + # Ph.D., veterinární lékař, VŠ pedagog, považuji se za střední třídu.....čtu si na # blogu pana Radfka špicara.... # # Reakce většiny lidí je negativní a já jim rozumím...proč ne? Moje první auto # byla ojetá, humpolácky vyrobená Š 120, se kterou jsem měl jen problémy....Dal # jsem za ni celý hrubý roční plat....ale nebyla jiná alternativa....byl to hnus a # humus - jen problémy, za ty peníze. Poté jsem si koupil Favorita (1992)....byl # každý rok dražší a dražší...tehdy firma tvrdila, že ceny jsou světové....byl # jsem na vrcholu blaha - perfektní auto ( co já vůl věděl o ostaních značkách). # Byli jsme kvůli tomu autu totálně zadlužená rodina - KVŮLI ŠKODĚ FAVORIT A CENÁM # VAŠÍ FIRMY JSME ROK NEMĚLI CO ŽRÁT - ROZUMÍTE? Ale měl jsem štěstí...Favorita # jsem po 4 letech prodal skoro za stejnou cenu (měl najeto 24 tisíc - neměl jsem # na benzín). Já blb jsem na tom byl později lépe a koupil jsem si postupně 2 # Felicie....byl jsem s nimi celkem spokojen a navíc jsem patriot a Škoda je pro # mě SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST..... # # Pak jsem slyšel pana Kulhánka, když se jej reportéři v ČRo ptali na ceny (slyšel # jsem to na vlastní uši), že jsou velmi vysoké, tak řekl "český trh je pro nás # nepodstatný, takže i cenová politika tomu odpovídá..." A v té době prodávali v # ČR 50 tisíc aut (10 % aut z celkového objemu, a to v zemi s 10 milióny # obyvatel). A ve zbytku světa - 5 miliard obyvatel - dalších - 500 tisíc!!!!!!! A # Český trh je pro Škodovku nepodstaný.....TEHDY JSEM SI UDĚLAL NÁZOR: VE ŠKODĚ # JSOU KURVY (PARDON) ALE JE TO TAK, ČR JE VŮBEC NEZAJÍMÁ........I přesto - jsem # blb a patriot - jsem si před dvěma lety koupil novou Octavii, OPĚT JSEM SE # NECHAL UKECAT (KDE JSOU CENY FORDŮ, OPELŮ, MAZD, NISSANŮ?).....JSEM ABSOLUTNÍ # VŮL.....A když jsem se dozvěděl, že u nás je Octavia dražšší než v # Německu.....PROSTĚ VE ŠKODOVCE JSTE KURVY, NIC JINÉHO SE NADÁ ŘÍCI....chápu, že # jsou Škodovky levnější v Rumunsku nebo Bulharsku, ale v Německu, při srovnání # jejich a našich platů (???) - PROSTĚ JSTE TAM U VÁS V MLADÉ BOLESLAVI # KURVY......A TEĎ VÁM PŘEJI AŤ ZKTRACHUJETE, VEM VÁS ČERT.....KDYŽ JÁ JSM NEMĚL # NA CHLEBA, VÁS TO TAKÉ NEZAJÍMALO....TEĎ JSTE NA ŘADĚ VY - CHCÍPEJTE HLADY. A # víte co? Přeptal jsem se ve svém servisu, kam jezdím několikrát ročně (už 15 # let) - nechávám je vydělat, na oleji, na údržbě, atd. Chtěl jsem si nechat # namontovat parkovací čidla...a víte kolik za to chtějí? Sedm tisíc....a při tom # Vaše stránky uvádějí 5 tisíc.....TAKŽE OPĚT - CHOVÁTE SE (VŠICHNI VE ŠKODĚ AUTO) # JAKO NENASYTNÉ KURVY - TAKŽE - CHCÍPNĚTE A ZKRACHUJTE.....Anebo se začněte # chovat jako každá firma (jak se chovají Seat ve Španělsku, VW v Německu, Peugeot # a Citroen ve Francii), tj. že si začnete vážit svého rodného klienta, který Vám # zachoval věrnost, zatímco Vy jste se k němu chovali jako hyeny (a kurvy, tj. jem # jej vyždímat)..... # # NEVĚŘÍM TOMU, ŽE TENTO TEXT DOSTANOU NA SVŮJ STŮL ŠPIČKOVÍ MANAŽEŘI ŠKODOVKY, # ANI NEVĚŘÍM, ŽE SI TO PŘEČTE NAFOUKANÝ PAN JAHN A JINÍ MANAŽEŘI FIRMY.......ALE # VĚZE, ŽE POKUD NEZMĚNÍTE SVŮJ PŘÍSTUP KE KLIENTOVI (A ZVLÁŠTĚ KLIENTOVI VĚRNÉMU, # RODNÉMU....) NEMÁTE ŠANCI PŘEŽÍT...A V TAKOVÉM PŘÍPADĚ VÁM PŘEJI - CHCÍPNĚTE, MY # SI BUDEM KUPOVAT MAZDY, TOYOTY, HYUNDAYE, KIE, NISSANY, FORDY, OPELY, VW, # SEATY......ale vězte, pokud budete pokračovat ve stejné politice, tak opravdu # chcípnete...ale my....my pěšky chodit nebudeme. Ale ani nebudeme jezdit ve # Škodovkách.....to je ale Váš problém..... # # Byl bych rád, pokud mi někdo z vedení firmy odpoví....ale nevěřím # tomu.....politika Škoda-auto není zaměřená na obyčejného zákazníka....VE ŠKODA # AUTO JSTE NAFOUKANÍ ZMRDI ..... # # # Josef Zajíc, Brno # Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 No ... pekna blbost ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 no ze sou ve skode kuvy to uz vim davno ale stejne tu svini miluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Lidi jsou mi u prdele ja sem s vyrobkem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 s casti ma pravdu..su v skodovke k.rvy a setria kde sa da a pritom si daju zaplatit ale ktora automobilka si neda zaplatit ?za sluzby ... ceny vw alebo seatu pripadne audi?? su ovela drahsi nez skoda a pritom su to uplne totozne auta maju iny oblek nic viac takze neviem co tym chcel povedat ..ale jeho vec .. a co sa tyka mazdy nissanu a podobne tak on asi nema ponatia aky je tam drahy servis pripadne suciastky ... ja typujem ze chlapik sa troska viacej nadrbal a pisal od veci tot moj nazor:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 jo to uz mi taky prislo ... trochu nadneseny.... ale v necem pravdu ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 škodu miluji mooc. nekoupil bych nic jiného, ale je pravda kdybych na to neměl tak bohužel škoda nebude... je pravda že v ČR jsou ty ceny dooost vysoké.. ale o tom bohužel rozhoduje majitel jakou politiku volí a pokud se nepletu tak majitelem je VW a ten je z Německa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Myslím, že to už trošku staršího data a ceny co jsou teď už jsou myslím docela fajn. Možná že ten člověk má pravdu v tom že Škodovka docela kašle na domácí trh a teď se jí to začíná vracet. Kdyby ty auta byly u nás levnější něž v cizině bylo by vidět, že se snaží pro naše lidi něco udělat, ale donedávna to bylo naopak a Superb se dal v Německu dořídit daleko levněj. Další věc z podslední doby jsou třeba Eresa za půl mega v anthracitu pro Anglický trh-no ku***a proč neudělají třeba 200 kousků jen pro ČR??? To je to tááák složité???-jen by se po nich zaprášilo a bylo by vidět že na nás neserou. Zatím to tak někdy vypadá a už se to odráží i na prodejích a náprava žádná. Taky jsem zarytý Škodovák, ale když vidím tu nevraživou náladu vůči Škodovce co se šíří českem a posiluje a Škodovka s tím nic nedělá a spíš se snaží zalíbit číňanům, než čechům, tak začínám někdy pochybovat. Čísla jsou sice důležitá, ale určitý patriotismus by jim měl zůstat i když už patří pod Němce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Je to trochu slozitejsi, spis neschopnost preplacenych manazeru vykecet si ve VW lepsi podminky nakupu technologii a nasledne prodejni ceny aut v CR, proste vseobecne cen... a to ze skodovka nebude prosperovat uskodi cca 70% lidi v CR pac je to obrovsky podnik provazany na jine podniky... Jinak dopis moc k zasmani neni, ted kdyz je skoda v pr*** tak se najednou podbizi cenove dokonce i v CR... ale uz je 12:05 Editováno: 12. Únor 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Fakt je ten že na nás srali dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) JasteR: 70%, je hodne moc prehnane cislo... Editováno: 12. Únor 2009, autor: marcos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) No skodovka ovlivnuje cely kraj aspon u nas, at se nam to libi nebo ne... stejne tak CR jede na aut. prumyslu... Editováno: 12. Únor 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 No troufam si rict, ze i v Tvem kraji to je vysoke proc. cislo, ale urcite by bylo nejvetsi v porovnani s ostatnima.. Myslim, ale ze to tak daleko nedojde, cim bych pak jezdil... a nejen ja! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Původní příspěvek krásně vystihl mentalitu nás čechů. Ano, škoda je NÁŠ, čistě, ale bohužel více německý výrobek. Když před 5-6 lety kupovali kámoši okolo mne oholené fabky za 280 a víc, k tomu na lízing, já jsem jen kroutil hlavou. Teď, tyto vozy, které přece "drží cenu", prodávají s bídou za 90 litrů, protože kromě volantu to nemá nic a nikdo to nechce. V neděli jsem jel přes Plzeň, nová II tam stojí za 179, kombi jsem viděl někde u pumpy za 209. Platy jsou za tu dobu o 40% výš. Ano, za cenu tehdy nové Fabky jsem po zralé uvaze a srovnání cena/výkon (užitná hodnota) koupil mírně ojetou Oktu, v plné palbě a skoro max. motorizaci, která je doposud ve špičkové kondici a kterou prodat v brzké době nehodlám. Příští auto škoda asi nebude, protože ceny mírně jeté konkurence (jedno-, dvouročáky, referentské) jsou úplně někde jinde, nejen u nás, ale hlavně v Německu. A představy, že by MB dělal něco pro Česko extra? Momentálně tady prodává možná 6% svojí produkce a její podíl na trhu neustíle klesá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.