Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Luky: Bohužiaľ, naopak strieborné prvky ešte pribudnú :disgust:

jejda ... korea sa blíži ... no to som zvedavý

Prý se ještě změní materiál v přední části palubní desky, doufám, že bude takový, že se při přímém slunečním světle nebude taky odrážet v čelním skle.

No von ten současnej moc na kráse nepřidá. Není to hrůza, ale kdyby byla stejná struktura jako vpředu, hned by to bylo o hodně lepší.

...

Upraveno od Milh@us

Jedna sloveska slecna bude nejspis nestastna.....a hlavne bez prace

teda Milh@us, pěkný úlovek... koukam, že krátká s podélným nosičem na střeše, jestli se nepletu, tak se to doteď nedělalo...

mě se docela líbí

myslím si že to bylo kvůli krytí, navíc ještě měla bílou střechu...

• Autor

Paradny ulovok :palec2: Svetla pekne, ale ten stresny nosic :feve:

Tak nevím co se Vám na tom předku líbí,počkám na realitu a pokud bude taková jako ta fotka tak až budu přesedlávat do FII tak se zaměřím na FII před facelift.

• Autor

ked tak pozeram, nevidim v tych svetlach napis Fabia...asi kvoli Roomsteru lol

2 Milh@us: a zadne svetla boli stare?

Upraveno od Cjoctavian

myslím že jo... jinak na starých světlech nápis fabia není

Upraveno od Milh@us

neviem ako vam ale mne ta nova fabia priponima vrchom yetiho, neviem ci to je kvoli tej zahradke alebo co nejake sa mi zda to predne sklo vecsie...co ja viem...

No, nevim nevim. Ten nárazník ze scoutíka vypadal hodně slibně, ale tohle se mně vůbec nelíbí. Je tam sice drobný maskování, ale i tak. Každopádně to vypadá, že tam nakonec fakt budou xenony.

Jo tak to je paradni ulovek :palec2: Cca pred dvema mesici jsem tu psal, ze jsem zahlidnul facelift a ze mi svetla prisly jak z OII, tak ted uz vim, ze to nebylo ani tak tvarem, ale tim, ze cocky hlavnich svetlometu jsou posunuty ke stranam :doh Jinak vite nekdo, jestli se budou delat mlhovky jen jedny velky jako u OII, nebo budou zvlast kruhovy a zvlast na Corner fci vetsi?

no nič moc zatial ....

• Autor

co si cakal - naraznik z Gallarda? lol

jinak mlhovky byly takový divný, byly přelepený černou folii, ve které byla uprostřed díra, zkrze kterou by měl jít světelnej paprsek ale podle díry v nárazníku by měly být hranatý

Upraveno od Milh@us

No mne prijde to svetlo jak natekly - to oddeleni mezi parabolou a cockou je divny. Su fakt zvedavej, jak to dopadne. Jinak zrcatka mne prijdou stejny.

Upraveno od bojler

Milh@us - si mal zmazat tu znacku.... Oči su vsade.

Inak nad tymi svetlami neni nejaka nalepka a aj na kapote ? ci sa mi to zda.....

Upraveno od TiGeRZ

Je tam, světla jsou udělaný jakože postaru.

...

Upraveno od Milh@us

• Autor

to by chcelo nejaky honorar, nie? ;)

mě se ty světla libí konečně vývojáři z Helly pochopily že cesta jednou čočkou pro dálkové i potkávací není tou správnou volbou :) a pokud tam budou ještě xenony tak zvolávám hurááá ;)

...

Upraveno od myšák tdi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.