Leden 28, 201015 r Luky: Bohužiaľ, naopak strieborné prvky ešte pribudnú jejda ... korea sa blíži ... no to som zvedavý
Leden 29, 201015 r Prý se ještě změní materiál v přední části palubní desky, doufám, že bude takový, že se při přímém slunečním světle nebude taky odrážet v čelním skle.
Leden 29, 201015 r No von ten současnej moc na kráse nepřidá. Není to hrůza, ale kdyby byla stejná struktura jako vpředu, hned by to bylo o hodně lepší.
Únor 1, 201015 r teda Milh@us, pěkný úlovek... koukam, že krátká s podélným nosičem na střeše, jestli se nepletu, tak se to doteď nedělalo... mě se docela líbí
Únor 1, 201015 r Tak nevím co se Vám na tom předku líbí,počkám na realitu a pokud bude taková jako ta fotka tak až budu přesedlávat do FII tak se zaměřím na FII před facelift.
Únor 1, 201015 r Autor ked tak pozeram, nevidim v tych svetlach napis Fabia...asi kvoli Roomsteru 2 Milh@us: a zadne svetla boli stare? Upraveno Únor 1, 201015 r od Cjoctavian
Únor 1, 201015 r myslím že jo... jinak na starých světlech nápis fabia není Upraveno Únor 2, 201015 r od Milh@us
Únor 1, 201015 r neviem ako vam ale mne ta nova fabia priponima vrchom yetiho, neviem ci to je kvoli tej zahradke alebo co nejake sa mi zda to predne sklo vecsie...co ja viem...
Únor 1, 201015 r No, nevim nevim. Ten nárazník ze scoutíka vypadal hodně slibně, ale tohle se mně vůbec nelíbí. Je tam sice drobný maskování, ale i tak. Každopádně to vypadá, že tam nakonec fakt budou xenony.
Únor 1, 201015 r Jo tak to je paradni ulovek Cca pred dvema mesici jsem tu psal, ze jsem zahlidnul facelift a ze mi svetla prisly jak z OII, tak ted uz vim, ze to nebylo ani tak tvarem, ale tim, ze cocky hlavnich svetlometu jsou posunuty ke stranam Jinak vite nekdo, jestli se budou delat mlhovky jen jedny velky jako u OII, nebo budou zvlast kruhovy a zvlast na Corner fci vetsi?
Únor 1, 201015 r jinak mlhovky byly takový divný, byly přelepený černou folii, ve které byla uprostřed díra, zkrze kterou by měl jít světelnej paprsek ale podle díry v nárazníku by měly být hranatý Upraveno Únor 1, 201015 r od Milh@us
Únor 1, 201015 r No mne prijde to svetlo jak natekly - to oddeleni mezi parabolou a cockou je divny. Su fakt zvedavej, jak to dopadne. Jinak zrcatka mne prijdou stejny. Upraveno Únor 1, 201015 r od bojler
Únor 2, 201015 r Milh@us - si mal zmazat tu znacku.... Oči su vsade. Inak nad tymi svetlami neni nejaka nalepka a aj na kapote ? ci sa mi to zda..... Upraveno Únor 2, 201015 r od TiGeRZ
Únor 2, 201015 r mě se ty světla libí konečně vývojáři z Helly pochopily že cesta jednou čočkou pro dálkové i potkávací není tou správnou volbou a pokud tam budou ještě xenony tak zvolávám hurááá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.