chillike Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 (editace) sa mi zda ako blbost.....preco by mali mat??? Editováno: 31. Květen 2010, autor: Standis pozor na citování příspěvků - porušuješ pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 1,2 TSI a 1,6 TDI: 1.417 / 1.410 mm 1,2 HTP: 1.433 / 1.426 mm Podobne aj bezne Octavie maju sirsie napravy ako Greenline a RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 prečo to je tak ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 kratší nápravy myslíš rozvor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 nie, rozvor je rovnaky. Myslel som to, ze silnejsie Fabie su aj vpredu aj vzadu o 16mm uzsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 No cudujem sa aj ja tomuto preco je to tak ale nasiel som este nieco, V katalogoch pisu ze razvor kolies medzi prednou a zadnou nápravou je 2465mm!!! Ked vsade sa pise o razvore 2451??????? Tak neviem ako to potom je s tymito udajmi..... kto sa ma v tomto vyznat???????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 nie, rozvor je rovnaky. Myslel som to, ze silnejsie Fabie su aj vpredu aj vzadu o 16mm uzsie... Přepsal sem se - chtěl sem napsat rozchod, tzn. sirku a ne delku mezi napravama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 (editace) Tie nove fabie scout, combi scout a roomster scout maju pohon 4x4? Lebo hladal som ale nenasiel som. Editováno: 13. Červen 2010, autor: OJO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 NIE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 A ja ze jaka dobra cena nato ze to je 4x4. Som si myslel ze tam bude dajaky hacik . Nechapem ked tomu dali oznacenie scout preco tam nedali aj pohon 4x4. Ked octavia scout 4x4 je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 (editace) To vies, asi malo ktoremu zaujemcovi o Fabiu by sa chcelo priplacat minimalne 70 000 korun za Haldex...Jednoducho je to model, ktory masiruje ego majitela kopkou nelakovanych plastov BTW: v danom segmente su 4x4 (pokial viem) len 2 modely - Fiat Panda a Suzuki SX4... Editováno: 13. Červen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Ono to ani ego masirovat nemusi, proste se to nekomu muze libit. A mimo to, ty plasty lakovany sou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Mne sa to napríklad páči tiež, už nám pribudne čoskoro další Scoutík Fabia Combi pre manželku, a to lakovanie plastov môžem len potvrdiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 mne sa to paci na Octavii, ale na aute velkosti Fabie uz velmi nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Mně se to líbí na A6 Allroad, ale na autě velikosti Octavie mně to přijde směšný. Asi taková logika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Fabia pred FL nič moc, na FL prispôsobili nárazník Octavii a už je to úplne o inom, ale 100 ludí, 100 chutí, už sa celkom dá v škodovke vybrať (obyč., RS, Scout), podľa chute a peňazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 (editace) Tak tak. Zaplaťpámbu za výběr. Se zlepšením Scoutu taky souhlasím. Konečně je v základu Climatic, tím se rozdíl oproti Ambiente snížil o 30 000Kč. I tak docela nechápu cenu 338k za combi a 345k za Roomster. Divná je i úplně odlišná skladba výbav. Za pár týdnů jsem po faceliftu viděl dvakrát víc jak za celou dobu před FL (to znamená 2ks :-D). Editováno: 14. Červen 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Mně se to líbí na A6 Allroad, ale na autě velikosti Octavie mně to přijde směšný. Asi taková logika Ked je to na Octavii smiesne, tak z Fabie ti musi byt na vracanie, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Ne, mě ani jedno auto nevadí. Nerozlišuju je podle velikosti. Dá se říct, že se mně všechny (s ohledem na důsledky FL OII) líbíjou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Ta zelená Rallye je fakt moc hezká. Dneska jsem si do FL sedl a nikdy bych nevěřil, jak se změnou poměrně mála prvků dá udělat úplně jiný interiér. Stříbrné kliky a obroučky výdechů se mě u předfl s interierem Pulse nebo Chic líbily, ale ty černé po fl taky nevypadají špatně. Ten chrom mě moc nenadchl, přecejenom ten interiér byl dělaný v trochu jiném stylu. Ale výrazně se u Ambiente zlepšil vzhled potahů. Za výrazný zlepšení si troufám označit oba dva druhy poklic, rozšíření přední masky taky prospělo. Doteď se mě FII s reflektorovejma světlama a poklicema vůbec nelíbila, ale teď fakt vypadá hodně k světu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Přecejenom existovaly dvě verze ovladačů ventilace pro facelift: http://www.skodaplus.cz/Car/337092 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 to auto, na ktere odkazujes je tak trochu zvlastnost, vzniklo chybou ve vyrobe (proto nema klimu) - nasledne bylo pouzito pro (staticke) prezentacni ucely, testy, a jelikoz s nim kvuli absenci klimy nikdo nechtel jezdit, tak slo predcasne do prodeje...jinak je krasne a jezdi paradne...skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 No su zvedavej, jak dlouho bude prodej trvat, protoze 390 tisic bez klimatizace je dneska docela exces. A o te verzi ovladacu neco vis? Docela me prekvapuje, ze v dobe velkeho setreni nekomu stoji za to delat dvakrat knofliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Zaujimave, ze Jing Rui dostane s faceliftom aj uplne nove zadne svetla a naraznik aj s odrazkami. Na europskej Fabii sa zase setrilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 zase má jen obyč.zadní stěrač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.