Přejít na obsah

Subwofer do kufra


Doporučené příspěvky

Chcem dat subik so zosikom do kufra ale, neviem ako tam mam natiahnut kable ked nemam sklopne zadne sedačky.

Dalej myslim ze ked je odelený interier od batozinoveho priestoru tak ten subík ani nebude pocut.

Riesil to niekto??? Ma napadlo niak zdemontovat vak na lyze a mat tam dieru pri sklopenej opierke.

Prosim podelte sa o skusenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja prave chcem nechat sub v origo bedni ako som ho kupil......len som myslel ze by som tam mal namiesto vaku na lize proste dieru

a tadial by to tlakovalo dnu. Alebo ma napadlo ze by som niak dal do toho horneho plata bassreflexove natrubky nech to má kade tlčit tlaky do interieru.

No neviem snad sa tu najde niekto kto mam v superbecku subač.

chcem tam dat toto

post-4502-1235413418_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Superbu mám subwoofer v bedně a kufru, hraje velice pěkně, záleží co tam chceš dát... Jinak kabely natáhnout není nic těžkého. Zadní sedačku jednoduše vysadíš kabel protáhneš a vedeš pod plastovou lištouje u dveří ... Tady můžeš mrknou co jsem tam měl prvně http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=56949 hrálo to až až .... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,ted jsem to dělal,musíš vytáhnout hlavové opěrky a ty jsou nasunuty v plastových pouzdrech a šroubovakem zezadu jako od okna zatlačit zobáčky dovnitř a vytáhneš to pouzdro celý ven,ale davej pozor at nepraskne,drží na tom celý sedák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no dnes som na tom makal pol dna. zadne sedacky sa mi uplne demontovat nepodarilo, nemam tusenie preco, vybral som opierky hlavy vybral som tie plastove tyčky v ktorých sú opierky, trochu sa potom dalo povysunut operadlo. Ponatahoval som kable zapojil zosik. A posledna vec ktoru idem spravit je zapojit tie dva kable do autoradia+ spínanie zosiku vytiahnem radio a? To prij*bane radio nema výstup na subvoofer. no skoro ma je*lo. Ono má vystup na subwofer ale má ho v tom konetkore medzi kde su vsetky kable. Ako to mam tam zapojit. V manuali som tam naisiel pin subwofer Lineout a AF earth. no ked som z kablob odcvakol koncovku pichol jeden do jedneho pinu druhy do druheho tak subik hrale ale moc potichu. nevie niekto ako to zapojit? ked odblankujem kabel tak ma kazdý v sebe +a- takze mam 2x+ a 2x- na zosiku mam 2stupy avýstupy su premostene do subača. Dik za hocijaku radu.

post-4502-1235762526_thumb.jpg

post-4502-1235762883_thumb.jpg

Editováno: , autor: danone
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 7 měsíců později...

Ahojte, taky zrovna řeším muziku v Superbu, ale vůbec se mi to zatím nedaří. Byl jsem v jednom shopu, aby mi tam namontovali subwoofer a dali mi tam na zkoušku jeden hodně výkonej Helix, ale prostě i když se vybudil naplno, tak to v interiéru auta nebylo moc poznat. Předtím jsem měl Oktávu v kombajnu a to byla jiná liga :) Přemýšlím že aspoň vyměním repro v autě, máte nějakej dobrej tip na repro do Superba? Chci aby to krásně basovalo, když už tam nemůžu mít ten woofer :-/ Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...