Přejít na obsah

4.SRAZ OSTRAVSKA 6-7.6.2009 Beskydy-Malenovice


Doporučené příspěvky

Chtěl bych moc poděkovat všem, kteří na srazík přijeli :palec2::palec2::palec2: .

Jsme rádi, že se tam všem moc líbilo i přes ten organizační "nepořádek" majitele hotelu, za který poprávu draze zaplatil. Za naše, resp. za vaše peníze nemíníme tolerovat takovéto porušování předem dohodnutých ujednání, z čehož si vezmeme ponaučení třeba pro další srazík.

Každopádně jsem rád, že jste přijeli v tak hojném počtu a vytvořili příjemnou atmosféru po oba dva dny.

Stáhnu nějaké fotečky a určitě hned pošlu.

Ještě jednou...díky moc všem :palec2: .

Prosím toho pána se svíčkou u nosu, aby urychleně přihodil videjko..... lol

Editováno: , autor: Mark
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sraz se podle nas dvou povedl na vybornou, netusim sice o co presne slo s majitelem hotelu, ale vse ostatni bylo zorganizovano skvele :palec2: Timto dekuji Markovi a Badymu za pripravu, vsak bez vas by to nebylo panove ;) Aut se seslo jako vzdy dost, skoda jen ze zastoupeni jinych modelu bylo slabsi, tim myslim hlavne superby lol Bowling byl uzasny, takze vse spatne je pro neco dobre ;) Horsi byla obsluha, pani s brylema byla mila jak vred na r*ti :D Pokecali jsme, poznali jsme se a o to taky slo :palec2: Pokud mate jeste nejake fotky, tak sem s nima ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vsak jsem videl, taky jsem si chtel s tebou zatancit, ale byl jsi na me moc rychly a vypadalo to, ze jsi nechtel spolecnost lollol

Sergej: prisli jste vazne o hodne, hrali jsme bowling az do rana, byl to super sraz :palec2: Priste musite zustat oba :)

Editováno: , autor: s-talker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ jsi udělal největší chybu že jsi nezustal na noc!!! Bylo to super akce. Jsem tam drtil všechny v bowlingu :p:p:p:p:p:p:p

A nejlepší bylo jak jsem přišel s drapkem ve 3 rano na pokoj v menší naladě a neměli jsme peřiny ani polštaře, tak jsme se vyspali v ryflích a přikrili mikinou :smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:lollollollollollol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja bych chtel taky moc podekovat za MegaSuper sraz, perfektne zorganizovano ( za to s tim jidlem nemuzete a uz to nereste, zas tak strasne to nebylo). jsem rad, ze jsem poznal zase par novych lidi. Bohuzel nejde poznat vsechny, takze priste zase dalsi lidi a mozna jednou budu znat vsech 30tis clenu lol , ale to uz budu jezdit v RS6, takze asi nic :p . Ucast byla podle me tak akorat. Takze dekuji Marovi a Badymu, ze jsem se mohl zucastnit tak povedeneho srazu. Bylo to fajn :palec2::palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...