Návštěvník Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Auto ti jede nebo mas nejaky problem a neco ti nefunguje? Napis do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohnas Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 ahojte.tak jsem podle rad odpojil na cca hodinu baterii a sla napichnout jednotka motoru ale kdyz jsem se chtel pripojit treba na abs tak nic...no a pak uz zase neslo nic.dnes jsem to zkusil a zase nic.odpojil jsem i park.senzory podle toho co jsem vycetl za tech par dni co resim tento problem ake asi to nepomohlo.kabely od zasuvky jsme merili akorat ten K-line mi dela starosti...no budu cekat na rady a jsem schopen zkusit vse co mi poradite.diky Yohnas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 jaky mas napeti baterie v aute? mel jsem podobny problem, ale s HEX-CAN kabelem, jakmile je napeti nizsi nez nejaka mez, tak se vse tvari normalne, jen se nespoji s zadnou RJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 (editace) na 99% máš podle toho co čtu problem někde na PC. Přeinstaluj toho Vaga. Ten kabel na tu 304,to bude ten modrej co? A hex,to asi nemáš originál. Jestli máš cestu do Východních Čech,tak dej vědět a rozchodím ti to. Z Ústí do Hk to máš kousek. Editováno: 22. Únor 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohnas Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 (editace) Ahoj.No ale jak je možné že kamarád který se mnou zdílí tento problém tak se připíchne se svym NTB na ostatní auta a já se svým taky ??? o kabel se dělíme a ten modrej to není...je celý černý se 2ma ledkama.A za 2 Další známej kterej má HEX-CAN a VAG 809 a dělá to denně tak mu to taky nic neukázalo a říkal že se mu sice už stalo,že to nenačetlo některou jednotku ale ani jednu??? to ještě prý neviděl.myslím že bych se mohl koncem týdne otočit do HK to problém není.Jestli se to do toho konce nevyřeší tak se na 100% domluvíme.Jinak ještě nějakej nápad ? Ten VAG skusím instalovat znovu ale už jsem to myslím dělal. EDIT: jaky mas napeti baterie v aute? mel jsem podobny problem, ale s HEX-CAN kabelem, jakmile je napeti nizsi nez nejaka mez, tak se vse tvari normalne, jen se nespoji s zadnou RJ Ahoj promiň jsem to překoukl napětí myslim že dobrý....jako baterie je OK .... a napětí v OBD zásuvce je...takže "myslím" že tím by to být nemuselo ale jdu se na to kouknout.... dík za tip Editováno: 22. Únor 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek a svůj edituj ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 @ Yohnas: Tohle asi není Tvůj případ, že? Dnes mi došel kabel a v návodu bylo toto: Uněkterých mini notebooků se objevuje problém komunikace diagnostického kabelu s řídící jednotkou vozidla. Diagnostický kabel je správně nainstalován a nastaven, ale spojení s řídící jednotkou se nenaváže. Zobrazuje se chybové hlášení : Řídící jednotka neodpovídá… Přejděte do nastavení režimu napájení baterie ( např. stisknutím funkční klávesy Fn a mezerníku ) a vyberte mód HIGH PERFORMANCE, nebo připojte síťovou nabíječku. Nyní bude komunikace s řídící jednotkou probíhat bezchybně. Podle přísloví "Tonoucí se stébla chytá" zkusil bych toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohnas Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 (editace) Hoj...ne ne to asi není můj případ když ani kamaraduv NTB se nespojí z žádnou jednotkou a další známej to taky nechape.Mam sice Win 7 64bit verzi ale Ultimate a poustim to jen přez XP mod.A za další já se se svým NTB připojím v pohodě do ost.aut....ale jinak dík za tip Dnes jsem měl moc práce takže jsem neměl čas vyzkoušet to znovu s odpojenou ř.j. Haldexu ale zítra se na to vrhnu. Editováno: 23. Únor 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 (editace) Wojnar: Je to OT, ale funguje Tvůj nový kablík? -------------------------------------------------- EDIT mod: Ano, je to sice OT, ale dík za optání. Funguje. Více jsem napsal do SZ. Wojnar Editováno: 24. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohnas Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 Ahojte.Tak jsem dnes odpojil ř.j.Haldexu a slo mi to napichnout.Není to sice 100% protože mi to při zápisu logu při jízdě pořád vypadávalo ale aspoň něco.Takže myslím že budu potřebovat ř.j. Haldexu 1den. takže kdyby měl někdo doma funkční tak bych ji asi bral...Pokud přez víkend nenajdu problém jinde.Chystám se s miltimetrem projít celý autí tak uvidíme co z toho bude.Zatím díky Yohnas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 (editace) Tak to jsem rad ze ti rada pomohla Editováno: 25. Únor 2011, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohnas Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 cau.jj pomohla i nepomohla...tzn.ze budu potrebovat asi r.j.haldexu ale dnes a snad i zitra budu kontrolovat draty pod autem tak se uvidi.ale konektor byl cistej...vecer dam vedet.jinak diky Octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romomo Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Taký istý problém s Win7 mám aj ja. VagCom spustím len v Xp Mode, ale málokedy sa mi s jednotkou spojí. S WinXP a s rozličnými notebookami bez problému. A to mám lacný prevodník USB-Serial. Prevodník na OBD som spravil s tranzistorami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 A co to máš za kabel,že potřebuješ převodník? Dnešní KKL kabely mají převodník v sobě přes Ftdi chip. Co vím,tak problem není ani ve Vin 7.....s kabelama co mám já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrDejv Vloženo 28. Října Sdílet Vloženo 28. Října Mě to u jednickoveho Superbu dělalo rádio. Odpojím rádio a auto jde načíst. Pokud máš neoriginální rádio tak ti to dělá ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.