Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kdo pojedete a zůstanete taky celej weekend 22.-24.května 2009 v DOKSECH ??? :rolleyes:

mozno se jeste uvidi, ten kveten bude fakt moc a kam jedeme 30.5.-31.5. ?

víkend asi né, ale v sobotu se možná ukážu ... tejdem předtím jsou Chabry. A zkalit se takhle dva tejdny po sobě to by mi neudělalo dobře.

• Autor

Dva ??? lol

A co Turnov - když už tak pořádně, né !!!

vidím to bledě, budu muset pečlivě zvážit, který srázky obrazím ;)

jedu určitě,ale 120ckou kol5

Je fakt že poslední akce byla prostě bomba.....jestli se letos dostavím zatím absolutně nemám páru...ale když už,tak bych rád,kdyby jelo víc lidí z EDT a aby janina,vašek a dasty zustali i přez noc.. :p

Je fakt že poslední akce byla prostě bomba.....jestli se letos dostavím zatím absolutně nemám páru...ale když už,tak bych rád,kdyby jelo víc lidí z EDT a aby janina,vašek a dasty zustali i přez noc.. :p

viz. posezení u ohýnku do časných ranních hodin a ranní probuzení s "vánočníma" dárčekama :smich:

• Autor

Tak tomu bych zrovna neříkal "ohýnek" co vytvořil Dan lol

my tam pak měli soukromou kalbu s najmisem, všichni ste nějak brzy odpadli, v sobotu.. ;)

• Autor

Tak to bude tím že o tom nic nevím. To abych se pořádně předespal než tam pojedu abych zase o něco nepřišel, že ;)

Hm :/ Zase beze mě... :/ Asi si budu muset koupit vlastní tryskáč, abych to všechno stíhal... :) Tak chlapi - šup šup, prodávat káry ať má molík na tryskáč :)

to by se ti libilo... lol bohužel budou doksy i beze mě jsem zrovna ten vikend v práci... :wallbash:

• Autor

No snad tam nebudu nakonec sám !!! :o

Já bych rád jel,ale zatím nic neslibuju...

ja taky jeste nevím zda dorazim,navic jsem koukal ze je jeste ten den v Panenskem Tynci tak nevim nevim kam :feve:

nemam rad kdyz je v jeden den vic srazu!

Doksy mam asi 12km od baraku :):p

Upraveno od Radektuning

Doksy sou lepší, taková rodinná atmosféra ;)

A proto tam opet jedu....

Zatím mám též v plánu, ale jen sobotu. ;)

Tak asi také se přijedu kouknout,s Octou jsem ještě nebyl na srazu tak se spolu asi kouknem.

• Autor
Zatím mám též v plánu, ale jen sobotu. ;)

Když už tak na celej weekend ať to stojí zato :palec2: .

Rezervačku už mám a teď jenom počasí aby vyšlo a bude to super :palec2:

Kdo pojedete a zůstanete taky celej weekend 22.-24.května 2009 v DOKSECH ??? :rolleyes:

Hrábě: jedu jedu jedu a ještě jednou jedu, a doufám že od pátku až do neděle :)

Najmis: no když pojedu tak přeci musíš jet taky, nemůže přijet jenom půlka chlastacího komanda z EDT lol

taky planuju,ze se tam ukazu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.