Publikováno Březen 12, 200916 r Kdo pojedete a zůstanete taky celej weekend 22.-24.května 2009 v DOKSECH ???
Březen 12, 200916 r víkend asi né, ale v sobotu se možná ukážu ... tejdem předtím jsou Chabry. A zkalit se takhle dva tejdny po sobě to by mi neudělalo dobře.
Březen 14, 200916 r Je fakt že poslední akce byla prostě bomba.....jestli se letos dostavím zatím absolutně nemám páru...ale když už,tak bych rád,kdyby jelo víc lidí z EDT a aby janina,vašek a dasty zustali i přez noc..
Březen 14, 200916 r Je fakt že poslední akce byla prostě bomba.....jestli se letos dostavím zatím absolutně nemám páru...ale když už,tak bych rád,kdyby jelo víc lidí z EDT a aby janina,vašek a dasty zustali i přez noc.. viz. posezení u ohýnku do časných ranních hodin a ranní probuzení s "vánočníma" dárčekama
Březen 14, 200916 r my tam pak měli soukromou kalbu s najmisem, všichni ste nějak brzy odpadli, v sobotu..
Březen 14, 200916 r Autor Tak to bude tím že o tom nic nevím. To abych se pořádně předespal než tam pojedu abych zase o něco nepřišel, že
Březen 15, 200916 r Hm :/ Zase beze mě... :/ Asi si budu muset koupit vlastní tryskáč, abych to všechno stíhal... Tak chlapi - šup šup, prodávat káry ať má molík na tryskáč
Březen 22, 200916 r to by se ti libilo... bohužel budou doksy i beze mě jsem zrovna ten vikend v práci...
Březen 28, 200916 r ja taky jeste nevím zda dorazim,navic jsem koukal ze je jeste ten den v Panenskem Tynci tak nevim nevim kam nemam rad kdyz je v jeden den vic srazu! Doksy mam asi 12km od baraku Upraveno Březen 28, 200916 r od Radektuning
Duben 8, 200916 r Tak asi také se přijedu kouknout,s Octou jsem ještě nebyl na srazu tak se spolu asi kouknem.
Duben 12, 200916 r Autor Zatím mám též v plánu, ale jen sobotu. Když už tak na celej weekend ať to stojí zato . Rezervačku už mám a teď jenom počasí aby vyšlo a bude to super
Duben 15, 200916 r Kdo pojedete a zůstanete taky celej weekend 22.-24.května 2009 v DOKSECH ??? Je fakt že poslední akce byla prostě bomba.....jestli se letos dostavím zatím absolutně nemám páru...ale když už,tak bych rád,kdyby jelo víc lidí z EDT a aby janina,vašek a dasty zustali i přez noc.. Hrábě: jedu jedu jedu a ještě jednou jedu, a doufám že od pátku až do neděle Najmis: no když pojedu tak přeci musíš jet taky, nemůže přijet jenom půlka chlastacího komanda z EDT
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.