Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

teroson, nebo lepidlo na skla(lepěj tim okna v autoservisech) ale stejně to neni prdel, kov i plast se při ruznejch teplotách chovaj jinak, tak se to odlepuje..

jinak já bych si to na auto nedal ani zaboh..

Vloženo

Jde o to udělat to jak se má.....Teroson na plast,aktivátor na lak,a lepidlo na plasty. Bacha v balení od nich nevíš jak je staré... Pak máš velký problém to sundat,vlastně je to nafurt. Nebál bych se toho,pokud je to tvůj vkus,hr na to... :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive:

Vloženo (editace)

Ještě k tomu sehnat nárazníky bez barvy z Juniora a budeš mít Scouta lol

Jinak nějakej návod je ve Škoda klubu, dával si to Olin myslím ;)

Editováno: , autor: Tangerín
Vloženo

Pokud to bude v laku auta tak to bude O.K.,trocha toho optického rozšíření Fabce neuškodí,ikdyž to FII potřebuje víc.

Tangerín-taky jsem nad tím přemejšlel dokud jsem měl černy nárazníky,chtěl jsem tám dát toto:

post-86-1237045227_thumb.jpg

Vloženo
Ještě k tomu sehnat nárazníky bez barvy z Juniora a budeš mít Scouta lol

Jinak nějakej návod je ve Škoda klubu, dával si to Olin myslím ;)

blatniky ne jen jeste dozadu difuzor a bude to pekne ted jsem kupoval kola pak sem hodim foto az to bude ale chci je nechat v te cerne barve.......a diky vsem za nazory a rady

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...