Přejít na obsah

Astra G proti SkodaHome


Radim Kolek

Doporučené příspěvky

Radime: máte tajný trumfy, jo? :) S tím kdo vyhraje si určitě dělám srandu..každopádně to bude dobrá hra a parádně využitej čas :)

Jak to vůbec chcete hrát? Kdo bude kdo, jaký mapy apod. Já nikdy nehrál za "klan". Hrál jsem s klukama na kolejích na síti a umytí hajzlu apod. :D

Jj, to byla paráda ty kolejní časy, áách jo :feve:

:palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapas to bude dobrej o tom zadna :) navic ja delal TL (tactic leader) ovsem je to prd platne, kdyz nekteri neznaji nazvoslovi mapy a mista, ale jde o zabavu.

Jinak pokud to chcete pojmout trochu "PRO" tak bych dal BO3 coz je na tri vitezne mapy (2:0, 2:1) a hraly by se de_dust2-inferno-nuke-train, herni system MR15 tj. 15kol za kazdou stranu, jednou zacina jeden tym za Teroristy a hraje se dokud neni odehrano tech 15kol, takze to muze vypadat napr. 8:7 pro T, 6:9 pro CT, 4:11 pro CT, 15:1 pro T apod. potom se otaceji strany a ten tym, ktery mel vice bodu napr. 9:6 pro T(teroristi) pak musi dohrat 7bodu jeste aby mel dohromady 16 a tim vitezi, muze se stat, ze obe strany konci 15:15 (8:7 a 7:8) pak se prodluzuje ale to by se resilo na miste.

Co se tyce komunikace Skodovaku, urcite pokud vsichni rozchodite Ventrilo (2.14 verze) pak je to nejjednodussi program, pres ktery komunikuje vetsina (vsichni kdo to hraji PRO) ... ale pokud mate a znate TS2 team speak pak klidne i ten. Ovsem na Ventrilo mam i par serveru, kam muzem zajit, takze me postupne kontaktujte jinak dejte vyhledavat na google "Ventrilo client 2.14" je to stara verze ale nejlepsi a az ho naistalujete, napiste mi, pomuzu vam s konfiguraci.

Jedna posledni vec ohledne serveru na Radima : predpokladam, ze jej zakladas z domu, protoze pokud delas neco jineho (ci mas PC vytizeno trochu vic, nebo linku necim) pak to desne laguje a ten server laguje stabilne porad (ikdyz ne tak casto), mam znameho co poskytuje kvalitni servery pro CS a jine hry, jeho server ma 2x QuadCore (ctyrjadra) CPU a 32GB DDR s 5ti gigovou (nebo 5Tera) pateri na NIX primo, takze opravdu luxusni server a pripojeni. Reknu mu, at mi zalozi nonsteam, presne tu verzi, kterou mate vsichni stazenou a uvidite sami jak to pojede. IPcko dam sem do vlakna a server pojede stabilne porad.

Jinak obema stranam hlavne HF (have fun) a GL(good luck) :)

Radime vyjadri se, jestli Opel souhlasi s mou nabidkou celkove, co se tyce serveru a pak i herniho rozdeleni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Martas, poky je oldschool :) pokud ho uvidim, vyridim.

Jinak zitra sem hodim IP na ten zalozenej server a pak ho vyzkousejte.

Ok Radime, to jsem rad, ze jsme se dohodli :) takze jak se bude blizit nedele, hodime sem rozpis a domluvime se uz konkretne (kdyztak detaily pres SZ klidne nebo sem).

BTW : ktery server se ti nezamlouva Martas ?

Napiste sem kdo bude v nedeli ready ze Skodovaku.

Editováno: , autor: Zdenal C.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Detaily ke hre a rozdeleni : Az se sejde vsech 14 hracu na serveru (pokud se bude hrat 7v7) pak se o stranu za kterou se bude zacinat, rozhodne nozove kolo, tj. jedno kolo se "rezou" oba tymy jenom nozema a ten kdo vyhraje si vybira stranu, za kterou zacina, protoze kazda mapa (da se rict :) ) je vyhodnejsi treba za Teroristy a jina treba za CT (counter-terorist).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdenále, tak já mám teda ten program stáhlej. Pak mi s tím musíš píchnout... :)

V tu nedělu jsem 100%. Ty ten server budeš zakládat na celou dobu?

Kdyžtak ještě bychom mohli zkusit ošéfovat ten ping...

Zítra tu asi moc nebudu...takže pak ve čtvrtek...

Tak zatím zdar a sílu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ufff takze uz je nas sedm? Porad plati nedele v 19:00 ? Ja to zkousel tusim v nedeli a teda vubec zadna slava, to CSS na me zanechalo hluboke stopy. Takze pokud se najde nekdo sikovnejsi tak rad udelam nahradnika pokud ne tak budu hrat. Mam na to vycleneje cas, a pocitam ze budu doma. Jakmile se rozhodnete jeste TS nebo skype nebo Ventrilo tak se prizpusobim. Jinak bylo by fanj kdyby kamos nechal server beze v podstate az do souboje pac potrebuju trenovat ale nevim kdy budu mit cas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove, samozrejme, ze ten server pobezi 24denne, bude zalozeny na nonstop serveru, kde maji servery i jine multiklany, a pingu bych se vubec nebal, protoze si ty servery pochvaluji vsechny TOP klany u nas (CSkove zatim), takze jakmile jsem hodim IP klidne tam hrajte kdykoliv.

Jinak nedele plati od 19h Ol@fe, pak se domluvime predtim na tom Ventrile (nejlepsi volba = zere nejmene ping a neni narocny).

BTW : 7v7 to bude dobrej masakr :) a Ol@fe, v podstate jsou to stejne hry :) drzis a doufas

Editováno: , autor: Zdenal C.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trenuj Lukasku trenuj :)

Radime, urcite se domluvime na maplistu, ovsem ta posledni mapa (vsechny fy_ ) jsou hodne male a natoz pro 7v7, respektive tady nejde ani o taktizovani, ci teamplay jako spis o tom, kdo driv trefi toho ci onoho hrace a tudiz po strance "trochu lepsiho a kvalitniho hrani" nepouzitelne ... na public dobry, kde beha plno blaznu a strili do vseho co se hybe je to fajn ale pro zapas ne ... tudiz se i hravaji mapy JEN de_ takze demolition (poloz bombu vs zneskondni bombu) a urcite cs_ jsou nevyhodne pro CT, proto se taky nehraji.

Muj osobni doporuceny maplist (takovy se hraje i na vyssi urovni) je nasledujici :

de_dust2

de_inferno

de_nuke

de_train

Klidne se muzou zahrat (z nostalgie) mapy co se hravali drive taky na profi urovni a to :

de_dust

de_aztec

de_prodigy

Ovsem ten prvni maplist se mi jevi jako nejzabavnejsi, jsou to velke mapy a na pocet 7v7 je to jeste zajimavejsi, spousta akce, taktizovani a zabavy.

Vyjadri se k tomuhle a samozrejme i Skodovaci at sem prispeji komentari.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O poradi map jsem psal vyse, ovsem muj navrh je nasledujici :

Jako vyzivatel Opel bych Vam nechal vybrat si prvni mapu, s tim, ze kdo prohraje prvni mapu vybira si druhou (z maplistu ovsem) a pokud bude pomer vyher 1:1 pak se vybere mapa 3ti a to treba nozovym kolem (stejne jako kolo o vyber strany, jak jsem jiz take psal).

Priklad : Opel si vybere de_dust2, vyhraje jej a Skoda voli dalsi mapu, treba de_nuke, vyhraje tentokrat Skoda a pak se hraje nozove kolo, Opel vyhraje a voli si 3ti mapu, treba de_inferno. A ten kdo vyhral posledni mapu vyhral nedelni zapas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm azték v tomhle počtu zní dobře, mě se ta mapa moc zamlouvá škoda, že už se dávno nehraje při CW...

fy a tomu podobné mapy slouží na něco jiného než na teamplay, takže ty bych nehrál. Jinak se docela těším, bude dneska večer nějakej trénal ? včera jsem přijel pozdě z práce tak už sem to prošvih....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...