Přejít na obsah

Astra G proti SkodaHome


Radim Kolek

Doporučené příspěvky

Co takhle nahodit nove datum "vendety" s Opelakama ? Co treba dalsi vikend po velikonocich ?

19.4.2009 Nedele od 19-22h ?

Kazdopadne prosim opravdu vsechny kdo by chteli hrat at jsou k dispozici, vyvarujem se tak problemum pri prvnim zapase, kdy nekdo lagoval a nekdo neprisel v cas = zbytecne zmatky a taky prohrane kola. Takze se udela seznam lidi co chteji hrat a nahradnici, co budou ready kdyby nahodou nekdo odpadl ok.

Line-up SkodaHome :

Zdenal C.

?

?

?

?

Napiste kdo si udela ca.

Pro Opel : Radime napis sem, jestli souhlasite, ci mate jiny navrh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak já už se hlásím do výběrového řízení pro další match :skoda:

Vím, nějakou dobu jsem tu nebyl. Uvidím jak zaragujete na tohle :)

Právě jsem to psal za včasu, kdybych se tu náhodou dýl neukázal....

Takže já jsem pro...

Editováno: , autor: kyraso
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aktualizace #4 line-up :

Line-up SkodaHome :

Zdenal C.

burek

Ladinek90

JJM

TomV

-Martin-

kyraso

Nahradnici :

?

?

Takze zakladni sedmicka by byla, ale urcite se hlaste na nahradniky, navic klidne se nekdo muze po zapase vystridat, z jakehokoliv duvodu ...

BTW : kyraso, zacni to hrat profi ;) takovych blaznu a cs "fetaku" uz moc neni ... mi trochu pripomina me v cs ere :)

Editováno: , autor: Zdenal C.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To te asi zklamu, protoze tak pred 7lety byla konkurence (dle meho nazoru) vetsi, prechazelo se na 1.6tku z 1.5tky a myslim, ze uroven byla jeste docela obstojna. Nasel jsi minimalne 10 opravdu kvalitnich klanu a minimalne dalsich 10 co hrali velmi slusne, z toho stabilni TOP5. Ted co jeste sleduji, neni temer ani jeden (ci dva) stabilni klan, co by predvadel stabilni vysledky (s malou nadsazkou). Nejsou zadne offline LAN turnaje, zrusili se i mezihernove turnaje, ktere byly kazdy mesic poradany mezi vsemi mesty v CR, kde byly herny PG Cyber Cafe, proste neni nic, Progamers se rozpadlo, coz zastitovalo veskerou akci a i ligy, nastesti se objevil novy clovek co zavedl podobnou uroven (v budoucnu snad lepsi) jako PG.

Kazdopadne, celkove hraci ztratili motivaci, nejsou sponzori apod. takze mlada zakladna, je nezkusena a prilis "pubertalne arogantni" na to aby disciplinovane na sobe makala, trenovala a hlavne ustala pocatecni nezdary slozenych klanu = nestabilni klany. Dle meho to ale hlavne vychazi z hracu samotnych a to, ze by chteli za nic vsechno. Takze jeste nic nedokazali a uz by chteli penize, servery a podobne benefity, namisto toho, aby nejakou dobu pracovali hlavne na sobe a tymove hre a pak dle vysledku si mohli "otevrit hubu" na sponzora. A to dokonce dnes nejaci sponzori, ci multiklany, ktere proplaci cestu, jidlo a ruzne naklady, coz za me moc nebylo a vsechno sis platil sam. Takze jadro vseho bylo, je a bude hlavne v hracich samotnych a jejich pristupu. Bohuzel my jako narod jsem moc lini a chteli bychom penize (uspech) bez prace (sebevzdelavani se, zdokonalovani a discipliny). Proto jsou velmocemi island (Norsko, Svedsko apod.), USA a vetsina statu mimo stredni a zapadni evropu v hernim progamingu = protoze jejich mentalita ale i uroven je trochu nekde jinde ... ale kdo vi, treba se tam casem taky dostanem (ikdyz je to beh na sakra dlouhou dobu)

Takze z toho vyplyva fakt, ze mas dnes mozna lepsi sanci se nekde chytit, protoze tech zkusenych oldschooleru, co by meli byt piliri klanu moc neni a proto je vetsi sance tech mladych ;)

Editováno: , autor: Zdenal C.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale asi ani nechci být něco víc než jsem teď v cs :) Baví mě to hrát se známýma, vynikat nemusím a to co hraju, tak není až tak hrozný :)

Kdy ten server povalí?

Kdyby někdo chtěl popř. hrát, tak mám ip na server bmw (jsou to lamy :D ale moc tam nehrají).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...