senkyrikmartin Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Stává se mi, že mi zničeho nic probliknou směrovky přívěsného vozíku (tažné nemám) a k tomu kontrolka dobíjení, při tom to začne pípat. Ve škodovce neví co s tím, panel přístrojů jsem měnil. Žeprý jedině vyměnit všechny kabely od přístrojovky, do toho se pouštět nechci.Auto nevykazuje žádné chyby a jezdí bez závad. To pípání je ale hrůza. Nemáte někdo s tímhle zkušenost? Díky za radu Editováno: 24. Březen 2009, autor: senkyrikmartin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 existuje kontrolka smeroviek privesneho voziku? to pocujem prvykrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Nevim jak na fabii, ale na Felicii byla. Kabelovy svazek je ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 existuje kontrolka smeroviek privesneho voziku?to pocujem prvykrat ano je to taka jednicka medzi dvoma sipaki a ak to ma auto zapojene blika to vtedy ked bliklaju aj smerovky na privesnom voziku...ja by osm inak strasne rad vedel ako to zapojit, lebo vozik mam, no nikto mi nepovedal ked mam co napojit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senkyrikmartin Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nevim jak na fabii, ale na Felicii byla.Kabelovy svazek je ok? Diagnostika nic neukazuje, když to proměřovali, tak taky na nic nepřišli. Někdy to udělá během 5 km 20x, někdy jezdím několik dní 10-20km a nic. Nemůžu sehnat nikoho, kdo se s tímhle setkal. Ve škodovce mi jen řekli, vyměnit všechny kabely od palubovky, žeprý 40tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Jen "vymenit".. i tou cenou by to na origo servis vypadalo na shnily kabelovy svazek, koukni se tady, je tu s tim vyvesene tema.. nedela to casteji kdyz je mokro..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Over Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Mám úplně ten samý problém ... už jste někdo přišel na nějaké řešení? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 (editace) ano je to taka jednicka medzi dvoma sipaki a ak to ma auto zapojene blika to vtedy ked bliklaju aj smerovky na privesnom voziku...ja by osm inak strasne rad vedel ako to zapojit, lebo vozik mam, no nikto mi nepovedal ked mam co napojit... Je na to třeba jednotka, aspoň to mi řekli když mi montovali tažné a já to chtěl, takže jsem se na to nakonec vyprdnul. Ale v ETCE vidím jen kabeláž za 5tKč, takže spíš se vysrali na pracnou kabeláž až do předu k jednotkám. Editováno: 18. Červenec 2011, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Je na to třeba jednotka, aspoň to mi řekli když mi montovali tažné a já to chtěl, takže jsem se na to nakonec vyprdnul. Ale v ETCE vidím jen kabeláž za 5tKč, takže spíš se vysrali na pracnou kabeláž až do předu k jednotkám. prdlajs.. stačí nakódovat v BSG tažné... ono si to samo pozná podle odběru proudu jestli je, nebo není připojený vozík.. (aspoň v F1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Fakt? Tak to musím vyzkoušet, díky. Další kontrolka vždy potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 (editace) Má ta kontrolka pro směrovky vozíku blikat při spuštěných varovkách, při nezapojeném vozíku? Editováno: 21. Srpen 2011, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 tak to neviem,ale mne to blika tiez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Já jsem totiž od té doby co jsem to nakódoval ještě nepřipojil vozík, protože je pořád někde půjčený Ale nedávno jsem právě dal výstražné a všiml jsem si kontrolky, tak jsem měl radost, že funguje, ale pak mi začal vrtat hlavou jestli to tak má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 No ja som zas nemal dlho pripojeny vozik,takze uz si nepamatam ci to blikalo a to mam tazne uz nejaky ten rok. Ale myslim,ze mi to fungovalo.Ono to mera tu spotrebu a potom vyhodnocuje.To mas ako zo smerovkami.Ked maju malu spotrebu,tak zas rychlo tikaju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Kontrolka pro směrová světla vozíku funguje, dnes jsem poprvé do té doby co jsem nakódoval připojil vozík. Sice nevím jestli to má souvislost, ale ruply mi obě potkávačky najednou :-o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 A kde to v BSG nakóduju? Nemůžu to nikde najít... Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 (editace) Tady to máš z DP Admini či modi bylo by možné, příspěvky týkající se kontrolky vozíku oddělit do samostatného tématu? díky Editováno: 18. Září 2011, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.