XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ja tu budem aj cez den ale aj vecer. Ale idem asi aj ja do hajan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já bych dal o půl noci zavíračku, a téma bych zamknul, jako že je opravdu zavřeno. A otevřel bych zítra ve 14h. Nebo možná dřív, kvůli štamgastům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak já jdu s Hugem ven, však na chvíli jen! je tam strašná kosa, a můj pes chodí bosa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já jdu taky kuci.Dobrou noc a držte mi palce.Zitra pokládáme tu plovoučku...konečně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Suhlasim, ale zraz by som dal na neskor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Lanci ty woe, a kdo je jako štamgast??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To aj ja tu budem asi už ráno, večer neviem kto zavolá na taxík, dnes som sa od štvrtej do ôsmej nezastavil... Teda zastavil, ale ďalekoo od domova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Romča jede jako ďas,příspěvků má nejvíc zas! :smich: Lanci ty woe, a kdo je jako štamgast??? ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 wrccko tu sedi cely den ako sliepka na vajciach. To nemas co robit ci co? hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 nie cely den len od poobedia ked je vonku kosa? :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Lanci ty woe, a kdo je jako štamgast??? No zatím asi všichni Pravda, nemá cenu zavírat, stejně by už tu ráno bušili nedočkavci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 A do obedu spiš ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já jdu taky kuci.Dobrou noc a držte mi palce.Zitra pokládáme tu plovoučku...konečně!!! dobru, samozrejme nech sa to vydarí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 A do obedu spiš ne ta ne plním si povinnosti, určite viac ako Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Maroš: díky.Už zbývá cca týden a stěhuju se zpátky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 to by trebalo kolaudáciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Mna este len stavba caka. Uff, ale co uz. Musi predsa niekde byvat ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Maroš: díky.Už zbývá cca týden a stěhuju se zpátky!!! Tak nech ti ten týždeň čo najrýchlejšie utečie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ale je fakt že mám skoro celej byt novej...tak přijedte! Pohostím! Máme velký dvůr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 byt a dvor? to máte nejako oplotené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 to by trebalo kolaudáciu to nieje vôbec zlý nápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Moment...dám foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Měl by jsi to radši udělat na tom dvoře, když máš ten byt komplet zrenovovaný, aby jsi pak nedělal další renovaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 asi chcel povedat balkon :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Minimálně pro deset aut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.