Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já jsem dělal nucenou rekonstrukci prtože jsem byl vytopenej od souseda nahoře.Vorlajz a Maroš to ví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Super miesto. Nič hoši, ja to balím. Idem do hajan. Tak dobru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Minimálně pro deset aut... :palec2: je tam miesta až až Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak to je doobré miesto... Všetci tu hovoria ako idú spať, ale tuším nikto nechce odísť prvý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 XXX dobru noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ty kokos... ten Skaja tu furt je! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ano ano...takže jste vitání a ne jako Vorlik...přijede z dálky a ani na čaj nezajde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 a na mňa tomcat hovoril, že som tu stále, Jirko tu je aj keď NEspí lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já jsem dělal nucenou rekonstrukci prtože jsem byl vytopenej od souseda nahoře.Vorlajz a Maroš to ví... Myslím, že to vieme viacerí čo sme tu každý deň.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ano ano...takže jste vitání a ne jako Vorlik...přijede z dálky a ani na čaj nezajde keď si mu neponúkol meistra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Scaja tu neni-nekecejte.Vždyt je naposledy připojený v 23:34 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Romčo, v pátek nepřijedu... to školení nám zrušili.... takže bude nový termín! škoda... jsem se na tebe těšil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ach jo.Já teda zatím mám na leštění tu originál leštěnku přímo ze salonu ale nevadi.Rosta to chtěl vyzkoušet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já jsem dělal nucenou rekonstrukci prtože jsem byl vytopenej od souseda nahoře.Vorlajz a Maroš to ví... Taky jsem to někde postřehl, myslím že v Hospodě. Opravdu smůla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ach jo.Já teda zatím mám na leštění tu originál leštěnku přímo ze salonu ale nevadi.Rosta to chtěl vyzkoušet! ja som to používal zatiaľ iba na kľučky ale je to vcelku dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Bohužel...sousedy si člověk nevybere...hlavně aby se to neopakovalo...nepřijemný...ve dvě ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Romčo, žes vytopenj byl to už víme, taky s tebou soucítíme, ale už to všichní víme, a nic nového k tomu nepovíme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Romčo, v pátek nepřijedu... to školení nám zrušili.... takže bude nový termín! škoda... jsem se na tebe těšil! keď si sa tak tešil tak sadni do otesánka a ide sa... šak to nemusíš len popri školení sa zastaviť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ale Otesánek žere jako prase, a tolik Romču vidět nechi zase! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak chlapci...už doopravdy.Dobrou noc všem dvojkařům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já to dnes balím, mějte se hoši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ale Otesánek žere jako prase,a tolik Romču vidět nechi zase! :smich: chudák Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 polnoc zatvárame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Aj ja už končím, o štvrť na šesť mám objednávku tak nech nezaspím ako v pondelok... Brúúú noc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) spíš nespiš toho Romana nedobehnem, stále má o 20 viac Editováno: 24. Březen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.