Laci L&K Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Maroš má chrípkové prázdniny ...už asi rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Krásné dobré ránko.Tak jak jste se vyspali po včerejší porážce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Pekné doobré ránko... Ja dobre Romane, my sme vyhrááli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj kuci...tak na dvoře už mi stoji krásně černá Honda Accord!!! Nádherny vozítko!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 A co se týče fotbalu: to je těžky...jednou vyhraješ a pak prohraješ...jako v reálném životě...taky se nedaři uplně všechno co si přeješ uskutečnit.Je to hodně o štěstí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ten prvo aprílový žartík ešte neskončil Romane???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ...a já čekal, že po ránu bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Romčo, ta Honda je luxusní!!! dobře si vybral!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 To jo ale není to Okta. Bohužel mu to neschvaluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já nevím jak u vás soudruzi ale u nás v Ostravě blankytno s Oskarem...prostě masakr. Dnešní počasíčko se fakt vyvedlo. A já dneska smrdím do pěti v robotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Jojo Brno taky luxusní počasíčko.. a já si to smrdím pro změnu doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já nevím jak u vás soudruzi ale u nás v Ostravě blankytno s Oskarem...prostě masakr. Dnešní počasíčko se fakt vyvedlo. A já dneska smrdím do pěti v robotě Tady taky čeče. A o víkendu prej až 20 stupňů .. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 u nas len 19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak to asi zmrznete co ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 no dam si ladvinovy pas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 A beranicu se šálou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Kluci, chci se na neco zeptat, jestli to nahodou nekdo nevite: takze, Jak to funguje, kdyz se neco posila postou a vy vite, ze to bylo 100% funkcni a v poradku a pak si to ten dotycny prevezme a zapne a zjisti, ze je to pokazene. Da se to nejak vymahat po poste, ze to zkurvili nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 neda...mne sa stalo to iste a len povedali, ze nabuduce si to lepsie zabalte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Kdyz ono to bylo v original krabici, v polystyrenu. Kurnik . Tak k cemu se ty baliky pojistujou. Ja tu postu nesnasim, aspon ze ten naraznik mi neprijde postou, to by byl na 150% poskrabany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Kluci, chci se na neco zeptat, jestli to nahodou nekdo nevite: takze, Jak to funguje, kdyz se neco posila postou a vy vite, ze to bylo 100% funkcni a v poradku a pak si to ten dotycny prevezme a zapne a zjisti, ze je to pokazene. Da se to nejak vymahat po poste, ze to zkurvili nebo ne? Michale co my posíláme, tak vše pojstit, jinak ručej nějakým minimem cca 100,- Kč. Před převzetím zásilky se podívej jestli není obal mechanicky poškozenej, v případě že je, sepsat protokol o poškození s řidičem a potom to můžeš otevřít a podívat se jestli je to uvnitř v pořádku. Jestli ne dopisuje se protokol o poškození zásilky přepravcem. Pak to jde na triko jim a měli by uhradit škodu v plné výši zboží. Tak to máme my ve firmě. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Nj, jenze ta zasilka co jsem poslal, byla v origo krabici a ten pristroj v origo vytvarovanem polystyrenu. A pak cela ta krabice zabalezna do baliciho papiru. Poskozene to na oko asi nebylo, jen to uvnitr bylo svym zpusobem krehke zbozi, tak ejstli s tim nekde triskli, tak to asi znicili. Co ted? Mam jit na postu s podacim listkem a rict, ze to nefunguje, ze s tim museli triskat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Myslím že teď už je to v prd... Právě tam je ta reklamace důležitá při převzetí zásilky.Proto my všechny otvíráme před převzetím tzn. podpisem a jestli to není v cajku reklamujeme protokolem hned u toho dopravce neboli šoféra. Jinak fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Nj, tak diky za info. Je to v p**i. Ja tu postu nesnasim cim dal tim vic. Nedavaji mi ani jeden duvod, proc bych mel jejich sluzby nadale vyuzivat. Ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Hele my už taky ne. Jedeme s PPL nebo DHL. Tam se to dá řešit,proto že si ten řidič přebírá zdravou zásilku a ručí za to. O tom to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj Octávisti.Tak co? Jaký máte den? Já mám za sebou Turnov a zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.