Duben 8, 200916 r Ty woe...tak já mám naprcany auto a ne z vlastní viny a ten fotbalista Vorlanéz si bude ze mě dělat kozy...no chápete to lidi? Neni to na tečku????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Duben 8, 200916 r Myslím to bohužel vážně.Já jsem to ubrzdil,ženská co jela za mnou taky ale chlap to do nás narval...nejdřiv do té žensky s Passatem a ona do mě.Rána jako svině!!! Vylezu z auta napumpovanej jako hovado a zezadu nic! Popraskaný lak na RS nárazniku.Ty dvě auta za mnou na tom byli hůř.Fabka měla půlku kapoty v píči.U mě škoda cca 5 tisic protože bude se střikat celej nárazník Kdybych já debil tam měl kouli tak se nestane nic.Prostě pech jako prase! To mě mrzí Romane , snad to budeš mít brzy zas v rychtiku! Mně se stalo jednou něco podobnýho.. taky to Fabia neubrzdila a šleh do mě.. celkem pecka, ale u mě to naštestí schytal "jen" nárazník s lištou a snad i parkáče se měnily, ale Fabka měla zbořenej celej čumák.
Duben 8, 200916 r Rostiku ahoj . Fakt nestiham. Akurat dopíjam flasu Jacka Danielsa so svojim svokrom (tchánem).
Duben 8, 200916 r Co říkáte na tohle? Volební bilboard ODS... Hnus fialovej velebnosti...čím dál víc mě mrzí, že sem to prase tenkrát nepřejel, když mi vlezl před auto...za těch pár let by to stálo a třeba by se mi národ složil na pomník
Duben 8, 200916 r Viktore: přesně tak.Ta Fabia byla dost hnutá a docela se divím že ji nevylitnul airbag.
Duben 8, 200916 r Bagy se tuším aktivujou až od určité rychlosti...u stojícího vozidla to nemá význam. EDIT: Navíc na vystřelení bagu musíš mít určitý zpomalení, který překoná sílu pružiny v "jednotce" a tím se to celý aktivuje, což při nárazu zezadu není. Upraveno Duben 8, 200916 r od SKAJA
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.