Duben 12, 200916 r Nazdar ahoj kucí Podle mně se tím ti chlapci i baví, ale zase pokud nestavějí za 140, tak je to myslím v pohodě.
Duben 12, 200916 r Tome: já děkuju žes přijel.Ano,bylo to fajn a kluci před chvíli odjeli.Povedlo se to.
Duben 12, 200916 r taky poděkování hostitelům, maso výborné, spousty příloh a příjemný den, měli jste s akcí spousty práce - děkujeme
Duben 12, 200916 r Tak jsem nakonec v Bulharsku nezustal a uz se vezu z Nemecka autem domu A na mobilu hned kontroluju forum Takze na Velikonoce jsem doma A v utery bych mel do Hostivare dorazit
Duben 12, 200916 r Jsem moc rád že se Ti to líbilo.Děkuju za pochvalu.Za chvilku dám fotečky do mého vlákna
Duben 12, 200916 r Tome: to byl boj ale nakonec bylo moc radosti v bytečku protože to opravdu perfektně otočili a zasloužili si výhru
Duben 12, 200916 r ja to teda nesledoval, venoval jsem se navsteve a ted jsem uklizel trochu zahradu, jen jsem to zaslechl ve zpravach
Duben 12, 200916 r tak opatrne, koukal jsem na zpravy co ty lidi zase delaj na silnicich, to je otresny
Duben 12, 200916 r Tome: ten smrták se stal kilometr od toho mista kde jsme se dnes veselili směrem ke trati.Síla co?Dávám fotky do svého vlákna
Duben 12, 200916 r Počasí bylo vážně luxusní, že jsem musel být venku, hodil auto do pucu a teď se vrátil, takže jsem ani nestihl zprávy, co se dělo.. lidi blbnou, stačil mi jeden blázen, kterej mě předjel k horizontu, za kterej jsem absolutně neviděl ani já.
Duben 12, 200916 r A Roman ma novy avatar Ta muzika je suprove resena, ja mel vzdy box v kufru, ale to zabira misto vzdy kdyz je to nejmin potreba....
Duben 12, 200916 r Zdravím chlapi. Tak jsme dorazili ze Supergrilovačky u Romana a dlouho něco tak dobrýho, perfektní lidi co tam byli a prostředí jsme nezažili. Moc děkujeme Jeho rodině za pohoštění a příjemné prostředí. :palec2: :palec2:
Duben 12, 200916 r jj byla to suprová session, všechy jsem rád poznal, jen to počasí mohlo bejt teplejc, foukalo jak blázen...
Duben 12, 200916 r Rosťo docela provoz co, sakryš neděle večer zejtra volno a stejně lidí jako máku...
Duben 12, 200916 r Chtěl jsem nahrát pár foteček ale nejde mi to.Nevíte proč? Píše to že server je přetížený
Duben 12, 200916 r No právě pár bláznů tam bylo viz ten motorkář v riflích, šílenost, spotřeba 6.9 dle PP co ty?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.