Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak rikam povidej a on zdrhne.. Poradi mi nekdo s ETckem na aute pls??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Já jsem tady...jenom jsem to potřeboval najit woe! http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...66053&st=25 a čti pozorně "hajzle!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tomcat pochybujem, že by to na Slovensku niekto kontroloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak rikam povidej a on zdrhne.. Poradi mi nekdo s ETckem na aute pls??? Co potřebuješ vědět s ET? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ano, musi I na Slovensku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tomcat pochybujem, že by to na Slovensku niekto kontroloval No ono to asi ani dost dobře nejde...to přece není nikde zapsaný, tak jakýpak copak, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 No uvidime. Ale tiez si myslim ze to asi nikto nebude kontrolovat. Ale s mojim stastim, no neviem, neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 a čo by na tom kontrolovali keď to nie je HID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Asi tak Maroši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Roman - odkaz na prispevek se posila takto http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1122446 No co, prislo mi to dost vtipny, ze jsi se hned jak jsi rozlepil oci sapal po mobilu, aby jsi informoval svych 29 clenu z tve cvicitelske tlupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 no možná to není úplně k věci, ale mám jedny fungl nový xenony na prodej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Bylo mi receno na POLICII, ze dodelavane xeny a homologovane folie maji byt zapsany v TP (velkem) Nevim, rika, co rikal organ. kibi je organ, zeptejte se nekdo ho, pokud mate pochybnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Vorliku, uz som kupil. Smola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Na novy auto mam mit: 7J 17" ET 45 - 225/45/17 a ja chci koupit 8J17" ET35 shodne pneu... Bude problem????? Nerozumim stale tomu, ikdyz mi to mikl vysvetloval, v tu chvili jsem to chapal, ale uz jsem zase v kopru!!! :help: :help: Ty kola co jsem si vybral (zatim) maji jen tento rozmer, nebo 7J 17" ET 48... a to je asi uplne na pikacu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jako jo, ale "problém" je spíš v tom, že pokud jsou to origo díly, nikdo nezjistí, jeslti to je z fabriky nebo dobastlený...a navíc velkej TP ani nevozíš, takže i kdyby to poznat šlo, tak je to prt platný...toť můj názor na to, jak to bude fungovat v praxi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Pájo tak Otesánek nechce nové očičká? :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 VIN dekoder to pozna, ze je to dobastleny... Jasne ze organ ne, proto to ani neresej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Rozdíl 10 mm v ET tímhle směrem znamená, že kolo bude o 1 cm víc z blatníku. Pneu dáš stejné (doufám, že jsi ověřoval, že to jde) takže celkově budeš mít kolo jen o ten 1 cm víc ven. Může se stát, že Ti kolo bude škrtat o lem blatníku, záleží jaká tam byla původně vůle, ale spíš bych řekl, že ne a že to bude bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Michale, ale zde jsou jine hodnoty, asi v tom jeste hraje vedlejsi roli 8disk, ne? Tady to vychazi o 2,3 cm pokud tomu rozumim dobre http://www.e-pneu.cz/rozmery_alu.php?sirka...p;et_rafku_a=35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Na novy auto mam mit:7J 17" ET 45 - 225/45/17 a ja chci koupit 8J17" ET35 shodne pneu... Bude problem????? čím širší J, tím šírší pneumatika, čím nižší ET, tím víc půjdou kola ven z auta... například já má na Otesánkovi 8J místo sériovýho 7J a mám o 7 mm jiný ET, takže mám širší gumy a kola víc ven! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) Davon: však Ty víš jak to myslím Editováno: 20. Duben 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Vorliku a vse ok??? Nejaky naznaky skrtu?? 225/45 R17 --- 7.0 - 8.5 disk, takze to pujde 8J Napis mi presne, co tam mas nyni! Dekuju Ja uz 3 dny v tom lezim do 3 do rana a nevim jaky kola vybrat a kdyz vyberu, tak mi zase nesedi to, co chce vyrobce a pisou u nich, ze je mozne ze se budou muset upravit blatniky, coz mi prijde u ET o 10 smerem ven divne! nyni mam misto 6,5J 16 ET 42 7J16" ET35 a nemam problem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 no já mám 8Jx17 ET45 gumy 225/50 R17 ... jenom připomínám, že se jedná o Scouta... takže proto ty větší profily... každopádně je to bez problémů... fakt nikde neškrtám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 V tom pripade mas mit ET 52?! A 7J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ještě doplním, že sériová kola Proteus mají 7Jx17 ET50 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.