Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
slyšeli jste že škodovka od 05/09 nebude dávat rezervy ale nějaký sady na opravu kol? Aby bylo auto lehčí a byly lepší emise lol

NO a já si tam tu sadu chtěl dát i s dřívějším MR ;):p

Vloženo

jak nandal?? :D co je ve středu?????? :help:

btw. teď si navíc za rezervu budeš muset připlatit!!! a to bez prdele!!! :)

já teda osobně vozím v autě i rezervu i sadu na opravu... nevím ani co bych si počal, kdybych píchnul, páč rezervu mám 16" a kola 17" a u mě je bohužel rozdíl nejen v disku, ale i v rozměru pneu :) to bych měl jako dojezdovku...

Vloženo

vorli: no vím že si budeš připlácet.. ale to neva :) nápoodbně též vozím obojí.. teda poloobojí.. a ještě k otmu ani ntuším co za pneu nebo disk tam mám :Dlol

A co bych dělal? Jednoduché.. 800105105 ..

Vloženo
vorli: no vím že si budeš připlácet.. ale to neva :) nápoodbně též vozím obojí.. teda poloobojí.. a ještě k otmu ani ntuším co za pneu nebo disk tam mám :Dlol

A co bych dělal? Jednoduché.. 800105105 ..

A co když nebudeš mít signál?

Vloženo

Přesně tak, navíc argumenty výrobců, že dojde ke snížení spotřeby a emisí, jsou kraviny - dělají z nás akorát blbce.

Ač jsem rezervu nikdy - ťuk, ťuk na dřevo - nepotřeboval, jsem rád že tam je.

Vloženo

A já zase tak trošku to zrušení schvaluju, mít pět kol ja stejnak na hovno, já vidím jako ideálku prodávat auta bez rezervy a používat vždycky jedno plonkový kolo z druhé zady - v zimě letní, v létě zimní ;)

Vloženo
A já zase tak trošku to zrušení schvaluju, mít pět kol ja stejnak na hovno, já vidím jako ideálku prodávat auta bez rezervy a používat vždycky jedno plonkový kolo z druhé zady - v zimě letní, v létě zimní ;)

Tak to mám u fabky, přišlo mi zbytečné kupovat další disk navíc.

Ale u OII jsem dostal dvě sady kol.

Vloženo

můj nápis půjde taky dolů... zjistil jsem, že se má tendenci odlupovat... :) takže bude holá řiť! myslím, že to bude sexy! ;) a asi to nechám sundat v servisu, příští středu tam jde Otesánek na přestavbu! ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...