Miles Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jo vidíš já to chtěl taky, já se ptal jestli ti to pujde i bez výměny mlhovek víš. Dikes moc, že na mne s cornerem myslíš poslal jsem ti SZ s mobil numerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Potřebuju auto takže to musim zaplatit a doufát že to česká pojišt.zatáhne...co naděláš? NIC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Otcovi do firmy to ešte po 2 mesiacoch nepreplatili :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Kolik to vyjde Romčo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Neni to moc ale jak řikám jde o princip-zitra to tak jako tak musim zaplatit aby mě dali auto a u té česky pojištovny ta likvidace je prej rychlovka.Tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 To dopadne dobře Romane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Rosťo ti závidím, jak jsi pořád tak pozitivně naladěn!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Prej se to dá naučit...ale mě to taky nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak když jsem tady se správnejma chlapama tak jo. Ale v práci dokážu bejt pěkně nasr... Mám skvělou ženskou,takže všeobecná pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 romco ja vzdy jel do servisu s papirem od likvidatora pojistovny co prijde udelat, nikdy jsem neplatil vzdy jde faktura na pojistovnu primo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Já nevím...taky jsem měl ten papír od pojištovny ale mě servis auto nevydá bez zaplacení!!! O to tady jde.Víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak tam udelej vitr, to at si vyresi s pojistovnou. ty si platis pojisteni a od toho to je, aby te v takovych pripadech krylo... vim, ze to nejde z tvoji pojistky, ale princip by mel byt stejny... ty voe, takove jednani bych si nenechal libit, aby ti nechteli vydat tvoje vlastni auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Mně pojišťovna viníka proplatila nakonec vše a celkem rychle. V servise mně strašili amortizací, která nebyla malá, ale nakonec to všechno cvakla pojišťovna. Takže v tomto směru si nemůžu stěžovat, ale důležité je říct, že si to zařizoval servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Vítr? Ty woe...potřebuju zitra odjet...zkusit to mužu ale už jsem smířenej s tím že to zacvakám.Nakonec v tomto připadě asi opravdu o nic nejde.Kdyby to nebyla česká pojištovna tak budu opatrný... Škoda že tu neni Karlos...ten by to věděl na stoprocent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 z pricipu je aspon vyprudit, pak teda zaplatit a odjet. O kolik teda vlastne jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 8 tisic ta bouračka a 2 tisice servis na 60 tisicich olej a filtr jsem měl vlastní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) pockat, chces mi rict, ze ten naraznik ti budou lakovat za 8tis?????? Editováno: 22. Duben 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Předběžná cena na objednávce bylo 20 litru a jelikož to neplatím tak mě to moc ani nezajimalo...bohužel to teda zitra zacvakám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ono to záleží defakto čistě na servisu, jak se s nima domluvíš. Na jednu stranu je pravda, že oni provedou svoji práci a chtějí ji zaplatit, aby se nestalo, že Ti daj auto a peníze už neuvidí. Kluci, dívejte se na to aji z té druhé stránky, přeci dneska čestný slovo nic neznamená a každej má strach, aby ho někdo neometl, takže dokud od někud nedostanou prachy, nedaj auto, dyť to je logický ...je to o tom, jaký máš v servisu vztahy, jestil seš relativně "cizí zákazník", nebo "stálej klient". Mě třeba cokoliv řešili, vždycky mi daj auto co nejdřív a peníze se řeší potom - když to jde z pojistky, podepíšu jim papír a víc se nestarám, oni si to vyřídí. Když to mám platit já, klidně mi vystaví fakturu a zaplatím to pak z účtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Taky to tak vidím a proto už neprotestuju.Horší je že jsem jejich stálej zákaznik ale to už je život.Nebrečim a ani brečet nehodlám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jasný, to pak člověka trošku mrzí, když tě pořád berou jako "cizího"...to já mám radši takovej ten "přátelskej" přístup, ale to musí hrát obě strany, jinak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 No nic.Jsem hotovej.Jdu skočit šipku do pelechu.Zitra se budu těšit v Brně a pak směr Slovakia. Lubo: samolepky snad nezapomenu a když jo tak Ti ztrhnu tu svou Dobrou noc škodováci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Dobrou. Du taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Taky už to balím, mějte se fanfárově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 dobrou noc Lensi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.