lubinob Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Lubo: samolepky snad nezapomenu a když jo tak Ti ztrhnu tu svou Dobrou noc škodováci!!! Tak to ani nesranduj Romane.... ale viem že toho máš teraz veľa naraz.... Ja som sa od rána až teraz dostal domov a to ešte určite aspoň na jednu zákazku pôjdem a to tak 50km... a ráno zase od siedmej na nohách a po robote do brna... ale nejako to zvládnem... Dobrou noc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Zdar pánové. Pěkně hnusný počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ahoj Lubo.Samolepky mám v autě...takže vcajku.Odpo ji budeš mít.Poslední kousek ve střibrné barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ahoj Romane, díík Ak stihnem tak si zoberiem technický benzín a hneď ju tam prilepím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 já mám zrovna období, kdy všechno z auta odlepuju a Lubi naopak přilepuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jasně.Pomužu Ti.Stači očistit sklo nějakym připravkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 nejlepší je J.A.R. ... aloe vera.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Taky teď všechno sundavám akorát tam dám na sklo tu velkou OC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Já nevím jak se tomu řiká ale má to modrou barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 vy jste drbny... pár hodin a pět stránek jak vyšito.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 No čo už Pavle, každý podľa seba... Myslím, že ten technický benzín bude stačiť, len je ešte v garáži tak snáď sa tam nezabudnem zastaviť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ty woe...to mě podrž...na foru je můj jmenovec chlapi! Nějaký Romario bez dvou "o"...tak kdyby Vás prudil tak já to nejsem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 co ty "o" vyjadřujou? délku...??? vedení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 To je aby to nebylo obyčejný Pájo. Je to takový originální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 To fakt nevím ale čuměl jsem na to jako vrána na tvaroh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) Tak tos byl pěkně vykulenej co. '' jak vrána na tvaroh'' :smich: Editováno: 23. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Hele holky, jak dlouho se může jezdit s těma převozníma papírovejma značkama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) 7 dní Míšo. Nebo 10 ale to je max. Editováno: 23. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tuším, že se to ale nechá prodloužit... proč Mi.? kupuješ tu Q7??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jo prodloužit se to nechá.. plastikou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Díky, jen si zjišťuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 10 dní, resp. na deset dní je vystavena a pak prodloužit opět na deset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tak konečně o víkendu vypustim ty tuning úpravy svojí holčiny, doufám že bude hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 10 dní, resp. na deset dní je vystavena a pak prodloužit opět na deset Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tak konečně o víkendu vypustim ty tuning úpravy svojí holčiny, doufám že bude hezky. Ony opravdu nějaké budou ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.