wrccko Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 dobrú, kráľ odchádza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dobrou králi WRCC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jsme hluboce poctěni vaší návštěvou vaše veličenstvo...svůj širák odhazuji v dál a vám přeji sny lehké jako vánek a sladké jako ten nejjemnější alžírský cukříček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jo a hrách pod peřinou co Skajo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak o hrách pod peřinou jsem se raději taktně nezmiňoval, to nechávám na fantazii každého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak lepší jsou bodláky ale to je ještě brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 tak vstávat a do práce!!! --> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 me nanaseres, jen mi dlouho startuje notebook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Dobre rano....fotka specialne pro Romaria............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Dobré ránko škodováci!!! Davidku: děkuju za foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 tak ted jsem se trocha rozcilil pac to mi hlava nebere. telefonat do servisu, dobry den na me fakture nejsou slevy na ND i kdyz na poslednich byly a mame na to spesanou smlouvu. Asi 15 minut cekat na telefonat zpet, Dobry den slevy mate na ND zakoupene na pultu, ne na ND v zakazce. JInak receno, chcete mi rist, ze kdybych sel objednal ty kotouce a desky na pultu a rekl mistrovny z mechanicke dily ze si ma vyzvednout ND na pome jmeno na pultu tak ta sleva 15% bude. ANO bude. Tak bud v tom maji silenej bordel ale to je spis min prevdepodobne, jako ze je to dalsi vojeb jak dat slevu ale vydelat. Pokud chcete slevu na ND do zakazek muzeme to sepsat a dostanete 5% na ND a 5% na praci. Priste si fakt vezu dily z cc-autodily.cz s rodilem ceny 50% levneji oproti skodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 (editace) Dobré ránko pánové... Nerobia ten hluk nad 180 späťáky?? s tými novými veľkými to ževraj je poznať že je to tichšie... ale vlastnú skúsenosť nemám, ešte som nešiel viac ako 170 tacho... No tak se zkuste zeptat Mariose, jestli mu hučí.. bo ten jezdí se sklopenejma kvůli spotřebě.. Editováno: 27. Duben 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Brý ráno chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Dobré ráánko v novom týždni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Roberte: dobře perliš! Olaf: to nasere a kdybych to měl všechno prožívat tak jsem z toho denně na práškách.Včera s klukama jsem taky koukal na nastřikání toho myho zadního nárazniku po té nehodě a neni to stoprocentně perfektní.Seru na to! To bych opravdu mohl jezdit s každou píčovinou do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Romčo, ty jdeš do sebe... ...nečekal bych, že toto řekneš zrovna ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 dobrú, kráľ odchádza Je na čase tě sesadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Vorlajz: já už jsem to vzdal.Fakt.Seru na to.Pořád se jen stresuju a k čemu? Jinak jsme se s Rostou dohodli že vezmeme pouze tu nanoleštěnku od tebe takže na škodahome nám to mužeš přivizt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 me nanaseres, jen mi dlouho startuje notebook Dobré ránko....čo máš za šunku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ok Romčo, to si pak zavoláme a domluvíme se... ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 wrccko. klasika DELL D630, ale znas to NB ITika nez tam nastartuje to hafo veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 no keď si profesionál tak niet o čom ...a máš Windows? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 jj, linux nic pro me ja jsem klikac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Vorlajz: jo,zkusime to s Rostou a vezmeme jedno balení toho leštidla napůl. Mároš: čau ty kluku! škoda žes nebyl tento čtvrtek v Brně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ale aj napriek tomu vás tam bolo dosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.