Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

tak ted jsem se trocha rozcilil pac to mi hlava nebere. telefonat do servisu, dobry den na me fakture nejsou slevy na ND i kdyz na poslednich byly a mame na to spesanou smlouvu. Asi 15 minut cekat na telefonat zpet, Dobry den slevy mate na ND zakoupene na pultu, ne na ND v zakazce. JInak receno, chcete mi rist, ze kdybych sel objednal ty kotouce a desky na pultu a rekl mistrovny z mechanicke dily ze si ma vyzvednout ND na pome jmeno na pultu tak ta sleva 15% bude. ANO bude. Tak bud v tom maji silenej bordel ale to je spis min prevdepodobne, jako ze je to dalsi vojeb jak dat slevu ale vydelat.

Pokud chcete slevu na ND do zakazek muzeme to sepsat a dostanete 5% na ND a 5% na praci.

Priste si fakt vezu dily z cc-autodily.cz s rodilem ceny 50% levneji oproti skodovce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobré ránko pánové... :)

Nerobia ten hluk nad 180 späťáky?? s tými novými veľkými to ževraj je poznať že je to tichšie... ale vlastnú skúsenosť nemám, ešte som nešiel viac ako 170 tacho...

No tak se zkuste zeptat Mariose, jestli mu hučí.. bo ten jezdí se sklopenejma kvůli spotřebě.. lol

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři

Roberte: dobře perliš! :palec2:

Olaf: to nasere a kdybych to měl všechno prožívat tak jsem z toho denně na práškách.Včera s klukama jsem taky koukal na nastřikání toho myho zadního nárazniku po té nehodě a neni to stoprocentně perfektní.Seru na to! To bych opravdu mohl jezdit s každou píčovinou do servisu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...