wrccko Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Maroš fandí vždy těm silnějším vid? jako můj syn no tak na to koľko má Chelsea peňazí to mali vyhrať s prehľadom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Raději mi řekněte jak dopadne dnešní hokej??? Škoda že tu neni Mišák a kdyby se tu objevil tak prosím zase o založení rychle anketky ČR-ŠVÉDSKO: a.Výhra b.Prohra ale budou bojovat c.Totální trapas a ostuda d.Prodloužení a nebo trestné střílení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Bude pomsta??? http://hokej.idnes.cz/zapas-roku-cesti-hok...-hokej-2009_tov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Škoda že tu neni Mišák a kdyby se tu objevil tak prosím zase o založení rychle anketky Sice nejsem Mišák, ale dovolil sem si přidat tu anketu...snad to nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Děkuju Jiřiku.Máš u mě jednu sladkou pusu Ode dneška jsi Mišák čislo II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 nebudete tu doufám souložit??? jsem rád, že jsem tu anketu nezaložil já a to jsem na to měl zálusk!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ode dneška jsi Mišák čislo II To snad ani nebude zapotřebí, já jsem skromnej vesnickej kluk, nemám namířeno tak vysoko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 nebudete tu doufám souložit??? To víš, že nebudem...na to máme přeci naši intimčo knajpičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Nene.Z Tebe bude prezident Skájo.Vždyt na Tebe má vsazeno vic lidi!!! Já,Lugo,Marek,Krozo,Snižek,Lukyn-to neni málo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak za mě "C" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já myslim že to bude prohra ale zatím je tady vic hlasu že vyhrajeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 '' A '' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jedině a vždy za AAAAAAAAAA :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ahoj Hlasoval jsem za A, je třeba si věřit. Doufám, že to bude dobrý hokej, o ten jde především. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) Tak hokej to bude určitě suprovej ale.... Nesmíme projebat začátek a vlítnout na ně. Editováno: 7. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) Pokud budeme hrát čistě a útočně jako minule, tak na to máme. Editováno: 7. Květen 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 mohlo by to vyjít, minule jsme jeli domu, tak dneska by jsme jim to mohli oplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak Slováci už nám to vracej několik let a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak Slovákům bude ještě chvilku trvat, než se dostanou na úroveň jako jsou naši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 To je prostě nějakej komplex. Nehrajou špatnej hokej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to ne, jen jim ještě chybí pár hráčů, který by ten tým táhnuly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.