Květen 10, 200916 r Ahoj Lubo.Rád Tě tady vidim.Tys do ted spal? To já už jsem stihnul posekat zahradu a trošku ji dal do pořádku.Odpoledne maji přijet kluci na kus řeči,trošku pojíme.Proč jseš tak daleko chlape???
Květen 10, 200916 r Ahoj Roman, celú noc som jazdil, kolega si včera spravil voľno takže som mal čo robiť a prišiel som domov ráno o piatej... a včera som spal tiež len doobeda od šiestej do jedenástej tuším... No zase nemôžeme byť všetci pár km od seba...
Květen 10, 200916 r Tak máš zasloužený odpočinek.Co ten škodahome? Budeš už v pátek nebo přijedeš jen na sobotu.Uvažuju a jsem domluvený s Michalem a s klukama z Brna že se tam sejdeme v pátek navečer.
Květen 10, 200916 r Doobeda sa aj tak dobre nevyspím, predsa len je to lepšie v noci... síce sa snažím aspoň dostať do postele za tmy, v zime sa to ešte dá ale teraz je to už trochu problém... Uvidím na kedy dohodnú chalani odchod z Brna a možno pôjdem s nimi už v piatok, ešte neviem či si práci vybavím voľno... ale budem sa snažiť tam prísť už v piatok...
Květen 10, 200916 r Nazdar ahojUž by to chtělo tu anketu sundat, ne? to je zároveň už na další MS právě jsem hlasoval, že vyhrajeme..
Květen 10, 200916 r Pánové, může mi potvrdit někdo s větší televizí, že je ta žlutá Octavka eRSo po faceliftu?
Květen 10, 200916 r jirka3: Zenithy budou myslím i na faceliftu, ty nový budou za příplatek Roman: řekl bych, že facelift je to určitě, ale jestli RS nebo ne.. když je ve žlutý barvě, tak by mělo být
Květen 10, 200916 r Jasne ze je to OII FL RS ... uz jen proto, ze to ma Zenithy. A jak rika Viktor, ta nova kola budou pry za priplatek a taky jde videt, spodni cast narazniku a jeji mrizkovani..takze nova RSa Upraveno Květen 10, 200916 r od Michal K.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.