Rosťa19 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Brý dopoledne chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Nazdar ahoj Už by to chtělo tu anketu sundat, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Dobré ránko pánové... konečne som sa prebral po včerajšku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ahoj Lubo.Rád Tě tady vidim.Tys do ted spal? To já už jsem stihnul posekat zahradu a trošku ji dal do pořádku.Odpoledne maji přijet kluci na kus řeči,trošku pojíme.Proč jseš tak daleko chlape??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ahoj Roman, celú noc som jazdil, kolega si včera spravil voľno takže som mal čo robiť a prišiel som domov ráno o piatej... a včera som spal tiež len doobeda od šiestej do jedenástej tuším... No zase nemôžeme byť všetci pár km od seba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Tak máš zasloužený odpočinek.Co ten škodahome? Budeš už v pátek nebo přijedeš jen na sobotu.Uvažuju a jsem domluvený s Michalem a s klukama z Brna že se tam sejdeme v pátek navečer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Doobeda sa aj tak dobre nevyspím, predsa len je to lepšie v noci... síce sa snažím aspoň dostať do postele za tmy, v zime sa to ešte dá ale teraz je to už trochu problém... Uvidím na kedy dohodnú chalani odchod z Brna a možno pôjdem s nimi už v piatok, ešte neviem či si práci vybavím voľno... ale budem sa snažiť tam prísť už v piatok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Nazdar ahojUž by to chtělo tu anketu sundat, ne? to je zároveň už na další MS právě jsem hlasoval, že vyhrajeme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Aha, tak to mně nenapadlo. Já už hlasoval, tak snad to příště vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Dobrý večer kluci.Tak co myslite? Kdo vyhraje? Rusové nebo Kanada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Pánové, může mi potvrdit někdo s větší televizí, že je ta žlutá Octavka eRSo po faceliftu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Bohužel to neni poznat ani z větši televize Viktore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 řekl bych že je to Facelift,akorát ty kola mi připadaj jako ze starý(Zenith) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Já si myslim že to je předface... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 jirka3: Zenithy budou myslím i na faceliftu, ty nový budou za příplatek Roman: řekl bych, že facelift je to určitě, ale jestli RS nebo ne.. když je ve žlutý barvě, tak by mělo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 (editace) Jasne ze je to OII FL RS ... uz jen proto, ze to ma Zenithy. A jak rika Viktor, ta nova kola budou pry za priplatek a taky jde videt, spodni cast narazniku a jeji mrizkovani..takze nova RSa Editováno: 10. Květen 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Já bych chtěl nájezdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Viktore: jen to ne.Rusové to museji udržet!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Mně je jedno, kdo vyhraje, ale uvítal bych nějaký drama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Chci spát ...tim pádem chci ukončení v normálním čase Viktore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Uvítal bych vítězství Kanady, i když v tuto chvíli vůbec netuším jak kdo hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 2:1 pro Rusko a pěknej hokej! Moc pěknej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Tak sbad to dotáhnou do vítěz. konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Rosto: mám obavy že to KANADA srovná i když je tlak z obou stran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Už je vymalováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.