Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Bylo to fajn...horší to bude za týden...to nás jede celá parta z práce a pojedeme cca 50 km a pak se jde na čuníka a bude oslava.To zas budu mrtvej! :feve:

Tak musíš trénovat :)

Já mám problém pouze v zadku...mám ho odtlačenej ze sedla ale jinak pohoda.Minulý týden jsme udělali se synem 20 km a dnes okolo 35km což považuju za uspěch :palec2:

Upraveno od Romariooo

No já zatím neudělal denně víc jak 80km, taky kvůli zadku, jsem totiž dost vyžraný :help:

Ale letos se do toho opřu a tu stovku udělám. :w00t1:

100 km denně na kole??? Ty woe...tak to bych asi nezvládl...mazec by to byl..nevím nevím!

Původně jsem si řikal že to tam dávat nebudu ale jak píšeš...je to ta nejmenší samolepka co jde a na té črné pěkně vynikne. :palec2:

Romane můžu zajistit i kratší, stačí dát vědět kolik cm, pokud by ještě někdo chtěl, tak není problém, jen ne prosím kusovky po pár centrimetrech rozdílu :)

Upraveno od Jar_da

Zdarec chlapi. Nemá někdo navíc vnější zrcátko u spolujezdce? Trochu mi prasklo. Díky. :feve:

Nazdar hoši. Akurat som sa vratil z plaze pri Severnom mori. Mam kua spalene prave stehno, trosku z laveho, lavu pistalu. Polku hrude a ksicht. Ale mal som okuliare takze vyzeram jak idiot. NO otras.

ty nevieš, že keď sa ideš opaľovať máš si dať dolu okuliare? :kuk: a natrieť sa krémom

Upraveno od wrccko

Kua, ta hej, ale ked tam ani nebolo az tak horuco. Ale ma seru nohy, lebo mi spalilo stehna, ale len take fleky.

to vždy keď človek nečaká a potom príde domov spečený, je to zákon schválnosti :kol-48:

Buď rád, že jsi neusnul a Tvé ratolesti Ti nedali přes obličej cedník...

alebo niekto niečo iné nenakreslil s krémom lol lol lol:smich:

Nebo tak... :laugh.gif

Tak pár foto. Isto spoznate kto som ja.

post-6949-1243200318_thumb.jpg

post-6949-1243200338_thumb.jpg

post-6949-1243200367_thumb.jpg

post-6949-1243200391_thumb.jpg

to tomcat: jsi ten na fotce uplně vpravo.. červený tričko, bílé šortky.. :smich:

lukyndc: hele někdo z Děčína a my ho neznáme.. lol

Upraveno od superfatty

kuci kde je dneska spammer nejvetsi, mu v praci uz zakazali aj net?

No jo, máš pravdu Ondro...a já si říkal, že je tu dneska nějakej podezřelej klid, ale vůbec mi nedošlo, že tu není spamer Roman...tím se to vysvětluje :)

Afro Olaf: polib mě prdel...ono na tebe taky brzo dojde lol

Dnes je totálně vymrdanej den...od rána jsem ani nejedl ani nepil. :aggressive:

asi vyměnim job...

nenech se otrávit, nebudete dělat něco od železa? bych potřeboval trochu práce na podzimek

ale nevyměníš..děláš to rád....:)..klídek zase vyjde slunce i pro Tebe Romčo :)

Tak v to pebvě doufám...danová kontrola hoši... :aggressive: sháním na poslední chvíli předávaci protokoly,revize a tak.Ach jo...ponděli jak vyšity...

To zmákneš...alespoň Ti pak bude v hospodě lépe chutnat :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.