mischicka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tma, zima, mokro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jo a celej víkend bude kosa jak sviňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 zdar Rosťo, tady v České Lípě se to vybralo a je tu krásný slunečný den, jenom sem tam mráček jinak pátek 29. je už pozítří, platí to že se můžeme stavit? předběžně bych to viděl tak na devátou ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Zdarec Miloši. Jistě že to platí. Jsme domluvený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no tak to mám hned lepší náladu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) Moje slovo platí vždycky. EDIT: Ty woe sluníčkööö... Super. Editováno: 27. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 a já koukám ven na černý mrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jo a celej víkend bude kosa jak sviňa. -10°C prej, no my co máme zimní na liťákách jsme v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Mrknu na tu cenu přesně a napišu Ti Mišáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Mrkni, nebo mi napiš kde to bereš a mrknu se sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tady zdravím též pokud tu někdo je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jsem tu, chvílema :-) Mi můžeš aspoň objasnit proč teď najednou tolik fotek ve spolužačkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jsem se rozhod, že teda přispěju, tak sem to naflákal najednou, už sem chtěl dávat kdysi, ale nějak mě to nedalo a nedal sem no.. Ted jsem tu složku objevil znova, tak sem prostě pár kousíčků poskytl 38min do písemky.. Možná ještě něco dám, ale jak chcel Romča, dáme přioblečenější, pokud nějaké najdu Nehledal bych za tím asi něco konkrétního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Mě jen napadlo jestli tě dotyčná něčím nenaštvala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Já sem čekal kdy to koho napadne ale Miško, je jich víc a nic takového v tom není nevím co bych z toho měl.. A kdyby už, tak pořádně a s obličejama já si právě pro zachování jisté anonymity (nechci ted rozebírat právní důsledky ) pokud sis všiml nedával foto s obličejem Za což se vám omlouvám, ale asi to tak necháme PS: mezi řečí, ted mám vedle sebe "přes uličku" takovou pěknou slečnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tma, zima, mokro zmokol som, ale teraz som bol na Žižkove a teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak naštěstí kroupy nebyly, ale pršelo řádně skoro celý den. Jinak mám takový dotaz, jsem sice na fóru dlouho ale tuto fičurku jsem nějak nepobral, jak se dělají ty více násobné citace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Díky Bohu je to snad za náma ale to počasi bude obdobné...pořád má ted pršet vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 No myslím, že do konce týdne bude škaredě.. já si ty předpovědi nikdy nepamatuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Mě vadi jen ta sobota protože máme jet na kolech 50 kiláčku a jestli bude chcát tak budu hodně naštvanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jinak mám takový dotaz, jsem sice na fóru dlouho ale tuto fičurku jsem nějak nepobral, jak se dělajíty více násobné citace? viacej krát stlačíš citáciu tzn. u príspevku ktorý chceš citovať klikneš citovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak naštěstí kroupy nebyly, ale pršelo řádně skoro celý den.Jinak mám takový dotaz, jsem sice na fóru dlouho ale tuto fičurku jsem nějak nepobral, jak se dělají ty více násobné citace? Tak Lance nejsem tu dlouho ale taky jsem to nevěděl. Maroš: Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 viacej krát stlačíš citáciu tzn. u príspevku ktorý chceš citovať klikneš citovať Tak Lance nejsem tu dlouho ale taky jsem to nevěděl. Maroš: Díky. Díky moc Maroši Já to takhle zkoušel, ale nějak mi to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Nemáte za čo, sme tu aby sme si dávali rady Lancelot a ty sa ako voláš? ...teší ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak naštěstí kroupy nebyly, ale pršelo řádně skoro celý den.Jinak mám takový dotaz, jsem sice na fóru dlouho ale tuto fičurku jsem nějak nepobral, jak se dělají ty více násobné citace? viacej krát stlačíš citáciu tzn. u príspevku ktorý chceš citovať klikneš citovať Díky moc MarošiJá to takhle zkoušel, ale nějak mi to nešlo. Tak já to jen zkoušel chlapi. Je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.