wrccko Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 PS: A zelenou se nemyslí peprmintka báby Jiráskové, aby si někdo nemyslel šalát? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jirko já myslím tu ze skla, jak jsme ti s Tomem ukazovali tu fintu a tys to nějak dle mě ne a ne pochopit ale můžem dát i po peprmintce, já ji můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak to si dáš s Hrábem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Nevím esli bude hrábě?Nic dobrou pro dnešek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 dobrú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Dobrú poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 dobrů odpolednůe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Taky Pájo takýýý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 To sú tu dnes príspevky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jako čapa, co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Mám dojem, ze to na nás zkouší holandstinou du sehnat něco na véču a dále kynout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Nějak nám ten chat zamrzl, a to se zas až tolik neochladilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ahoj kluci! Jak se vedeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No to víš, jak se provalilo, že zdejší A/M sou v balíku, tak sem nikdo nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ahoj kluci! Jak se vedeee Jj. Vejde sééé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Rosto: to byl speciální pozdrav pro jednoho pána s FSi motorem (aby měl radost) S Tebou se pozdravím normálně...co včera ten pitbull v autě? Ani jsem si ho včera nevšiml! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jo v pohodě. Prej je cvičenej a byl schovanej na podlaze. Takhle už někomu ukous dva prsty čeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Hmm..tak to je mrzuty! Doufám že to nebyla pravačka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak to fakt nevím. Ale jestli to byl levák tak je to jedno ne? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No to víš, jak se provalilo, že zdejší A/M sou v balíku, tak sem nikdo nechodí To jako kvůli těm 5 tisícům měsíčně se někdo vzteká?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 To jako kvůli těm 5 tisícům měsíčně se někdo vzteká?? Jako *** máš šestkrát tolik...nekecej! Mám tam svoje známy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Woe, se tu bavíme o "platu" za moderování, čti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Plat jako plat...já vím...to bylo umyslny abych Tě poškádlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jako *** máš šestkrát tolik...nekecej! Mám tam svoje známy... No tak víš jak, ve státní sféře peníze sou a budou pořád, tam se ani nějaká krize neprojeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No tak si ten svůj příspěvek pěkně edituj a smaž to co jsi tam napsal, nemusí to všichni vědět, resp. řeknu to komu chci a nevyvěšuju to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.