Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
A co formát a velikost, máš správné dle požadavků?

Ja jsem to nedelal,na strance mi to ukazovalo automaticka uprava na zmenseni zapnuta,tak jsem mel za to že se to upravý.............zkusim to zmencit,dikes

Vloženo
Ahoj Mišáku.Bohužel to samé nemohu řict já... :)

Raději mi řekni jak jsi spokojený s telefonama?

No za reklamu emgetonu placený nejsem, tak bych to řekl asi tak, že mušky tam jsou, ale celkově mile překvapen. Ty mušky zkusím pořešit novým firmware a dočtením návodu :)

Vloženo

Kully: co jsem provedl??? Mám černou černouci a je fakt že se mi to stalo dvakrát v HK že někoho jsem předjel a druhej nebo třeti den bylo tady na foru že jezdím jako dobytek což samozř.neni pravda.

Vloženo (editace)

Neboj, nic se nestalo a zatim jsem te nikde nepotkal :(

Ale zajimaji me ty dve dvojite koncovky vyfuku - jak mas vyreseny naraznik ? Jen vyrezana dira nebo i nejak posvarovany ?

A jak je to s tim druhym vyfukem ? Asi jsi kvuli nemu musel odrezat tazne oko ? A je ten druhy vyfuk funkcni ?

Asi to mas napsane ve svem topicu, ale nez to v tech 167-mi strankach najdu ...

Editováno: , autor: kully
Vloženo
Kully: co jsem provedl??? Mám černou černouci a je fakt že se mi to stalo dvakrát v HK že někoho jsem předjel a druhej nebo třeti den bylo tady na foru že jezdím jako dobytek což samozř.neni pravda.

vieš komu to hovor lol:smich:

Vloženo

Mároš: fakt nevím!

Kully: ano.Je to plně funkční výfuk s jedinou nevýhodou že se muselo odřezat tažné oko.Narazník je vyřízlý pouze na druhé (pravé straně) straně a dokonce je to vic zapuštěné nahoru než originál-výhoda třeba v terénu že neškrtáš tim posledním dílem výfuku.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...