wrccko Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Mám Ti popřát, ať si tu nepíšeš sám ? mohol by si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 wr: vítaj beztak emi/imigrant ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 aj aj tak nebudem mať sampárty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Kdo co má???Nějaky narozky či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 aj aj tak nebudem mať sampárty Já tu budu s tebůůů kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Já tu budu s tebůůů kol5 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Držím při tobě i když jsi teď hluboko pod dušanem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 ja ti dám pod Dušanom pozri si ďiaľku a iné okolnosti a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 aj aj tak nebudem mať sampárty já se klidně přidám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 ja ti dám pod Dušanom pozri si ďiaľku a iné okolnosti a Vždyt já viem kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 já se klidně přidám taky TAk a ted si vymyslím něco na tebe já lol A velikost kufru tu neobhájíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Moja rec. Zaregistroval som sa na novom fore, ale podla mna je to to iste ako tu. Len treba vsetko robit od zaciatku. Aj niektore prispevky su take iste. A znovu sa tvarit ze nikoho nepoznas a je to iba staronovy clen odtial, je blbost. No cas ukaze. Taky jsem se regnul na novém fóru, ale zatím budu asi spíš tady, uvidím jak se to bude vyvíjet. Ale je to velká škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Zbytečně děláte z komára velblouda...dyť jde o hovno...prostě místo pod SH poběží fórum pod OC a budou tam benevolentnější podmínky a lepší přístup k uživatelům...je to všechno jen o lidech, jestli si najdou to svoje, nebo budou kdesi plakat, jaký to bejvávalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Já tady neplakal Jirko.. já ne.. Nevím jestli se mi to zdálo, ale "od nás" si začal možná sníža.. Těžko říct, nehodnotím a je mi to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 S tím plakáním sem to myslel jinak - že místo toho, aby se většina lidí přesunula na OC fórum, kde je "klid" a můžou si nerušeně plkat si tady stěžujou, jak bude všechno dvakrát a jak se trhne komunita a jak to je škoda dělat zase celý od začátku...IMHO čím víc lidí přejde na OC a čím víc se to tam rozběhne, tím líp...ale samozřejmě je to každýho věc, nikoho nikdo nenutí, jen mi připadá zbytečný dělat z toho takovou aféru, jako kdyby mělo všechno hezký skončit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Právě to tak asi zní jako by se měl zhroutit svět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Zbytečně děláte z komára velblouda...dyť jde o hovno...prostě místo pod SH poběží fórum pod OC a budou tam benevolentnější podmínky a lepší přístup k uživatelům...je to všechno jen o lidech, jestli si najdou to svoje, nebo budou kdesi plakat, jaký to bejvávalo Jde o to jak dlouho Skájo...prej to ze začátku tady bylo taky tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Jde o to jak dlouho Skájo...prej to ze začátku tady bylo taky tak... Vitto se trhl právě kvůli tomu přístupu zdejších mocipánů - nemyslím si, že by chtěl někdy dělat něco podobnýho - ostatně Octavia Club vede už 6 let a pořád je to hlavně o pohodě a o členech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 proto přijel Vitto na ŠH Renaultem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Verle: čest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 nemá někdo zájem o moderování sekce OCTAVIA?? pište mi SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 ty jo.... tady je to fakt mrtvý... teď je otázka, zda tato sekce potřebuje moderátora... bohužel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 že zrovna tebe to tak vzrušuje Vorle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 nevím co tím myslíš... rozvěď to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 No tak semka nechodíš, seš na druhým foru, tak myslím, že to jestli,koho, kde a jak to tu potřebuje tě už nemusí toliko zajímat vím že občas mrkneš.. PS: a to že je v sekci oktavia pouze pár nových příspěvků denně neznamená, že je tohle forum mrtvý, jak se tak jenom říká.. Pouze se mu ulevilo od "spamerů" co šli na OC, tohle generuje míň zátěže a je to A noví lidi co přijdou, hele tak se regujou tady páč o OC nemaj ani tucha (aspon já to tak vidím). (hledáš li třeba spomocí googlu nebo tak..) Čistě můj pohled, nic proti tobě pouze si myslím, že patříš k těm, co semka sice zajdou, ale jsou spíše "jinde" a proto je nemusí trápit co a jak se tady děje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.