vorlajz Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 hh... jsem tam i tady... proti Škodahome nic nemám! proto jsem si tu nechal svoje vlákno a na Škodahome neházím špínu!!! takže tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 TAk to jo, v tom případě jsme na tom stejně.. Akorát já jsem více tady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 To tady už smažte, když u tady nikdo nechodí, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Můžem véct monolog I když smazat to můžem taky.. ale to chce souhlas zakladatele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Monolog Nebo tady můžeme jen házet smajly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 To je taky krutej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 A co to tu rozhejbat a přilákat zpátky lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) Tak zkusit to můžem, ale já už se docela zabydlel v Hospodě no OC fóru. Zkusil bych to tady tou smajlíkovou pantonimou. : Editováno: 18. Srpen 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 MYslíš? a hle, najednou 4lid.. a to sme tu jenom plácli.. jak je to v nových příspěvcích každý mrkne a někdo zůstane..? Hele a co bonus pro nově příchozí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 No sice jsou tady 4 lidi, ale nikdo nic nepíše No, bonus, ale jaký? Třeba BAN na den grátis. Navíc je tady strašně přehospodováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Nebo tady můžeme jen házet smajly zacinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) Editováno: 18. Srpen 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 kto chce varovanie??? za odpovede oničom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) Je to tady! Jsem čekal, jak dlouho to bude trvat, ale to je v pořádku, je to jako bonus za návštěvu chatu, ale jen pro nově příchozí. Ne, dobré já mizím, o varování nestojím. Editováno: 18. Srpen 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Dádovi som to už znížil, a sľúbil, že bude slušný...ale neviem neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 wr: ty normálně neser, nebo jak jsi to tady pro O II dostal tak stejně rychle o to můžeš přijít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Již se stalo, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 kto chce varovanie??? za odpovede oničom si uz spat na tomto fore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Oktaviane on jenom dělá.. nic víc je tu samozřejmě poskromnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Som tu aj tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 sewa chcem sa opytat nemecke forum skodvky ma jaky link cel by som kuknut naike ich auta pre inspiraciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 (editace) http://www.octavia-forum.de/forum/ Editováno: 2. Říjen 2009, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.