Radec Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Středočeský kraj: * 8S4 3201 Deep Black (černá) * 8S4 3207 Deep Black (černá) * 8S4 3194 modrostříbrná * 8S4 3197 modra * 8S4 3204 modrostříbrná Východočeský: 3H2 8341 Bicsay Blue(tmavě modrá) Severočeský: 5U3 1357 modra Severomoravský kraj: 5T7 8269 černá * ??? Jihomoravský kraj: * 5B9 9638 Arctic Blue Silver (modro-stříbrná) * 5B9 9641 Biscay Blue (tmavě modrá) * 5B9 9645 Deep Black (černá) * ??? * ??? Západočeskéhý kraj: 3P0 1659 Arctic Blue Silver (modro-stříbrná) * ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 az je tu na fore niekde toto tema tak sa ospravedlnujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 doplneni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 dnes jsem videl jedno na podvalu na D1 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) doplneni. ..v barve by to nebylo ? Editováno: 27. Březen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jj...dával jsem to sem jako první ale v tomto připadě mě osobně to nevadí...opakování matka moudrosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jsou opravdu vsechny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ano.To sedi Jaster. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Vsechny nejsou stale 2ks pro JihoMorav. kraj chybi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Vsechny nejsou stale 2ks pro JihoMorav. kraj chybi.. taky mi schazi cervena oktavka I z HK kraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 taky mi schazi cervena oktavka I z HK kraje. Toto je ale jen o passatech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jen o pasatech to jo, ale měří tě za jízdy i oktávka, pak se honíš s oktávkou, která je místo skodahome.cz policie.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 chlapi, ty registrční značky jsou fajn, ale ruku na srdce, dokážete na 50m přečíst registrační značku potažmo ještě ve špíglu? To je totiž okamžik, když už vás mají dávno změřené a tudíž je vám to platné jak mrtvému zimník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 To že před tebou, nebo za tebou jede R36 snad poznáš ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 asi tak R36tka ze ze vsech stran perfektne rozpoznatelna, pro kazdeho kdo se aspoon kapanek zajima o auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 To že před tebou, nebo za tebou jede R36 snad poznáš ne. ano to poznám, jen jsem tím chtěl říci, že v okamžiku, kdy rozpoznáš R36, tak stoprocentně nepoznáš registrační značku (když už tady o nich byla zmínka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tj jedno. Vidim R36 a brzdim at ma znacku jakou ma, staci nechat se predjet nejakym blbem v Audi RS6 kteryho si pak odchytne a jede se daaaaaalalala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jen o pasatech to jo, ale měří tě za jízdy i oktávka, pak se honíš s oktávkou, která je místo skodahome.cz policie.cz jo červenou hradeckou jsem taky dlouho nepotkal a u tý modrý si kluci lákli zrcátka, blbý, protože to bylo moje poznávací znamení, jinak nevím, zdá se mi, že passata na D11 moc nepotkávám, asi jim došel benzín nebo to rozflákali, před měsícem jsem ho potkával pokaždý a někdy i dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 To že před tebou, nebo za tebou jede R36 snad poznáš ne. no upřímně, taky ho už poznám, ale první setkání dopadlo tak, že jsem ho málem předjel dost rychle (kdyby servali znak R36 na kufru, tak tutově), jsou dost nenápadný a chce se to zaměřit na pár věcí,jako je níž položená SPZ a chybějící hagusy - přeci jen víc pašíků je manažerských combi kvůli dph, což padlo, tak sedanů bude víc, oni umějí měřit na hodně velkou dálku a většinou člověk zareguje pozdě, ale je pravda, že jim 145 tacho nevadí (alespoň v mém případě, kdy jsem stihnul v levém přibrzdit a touto rychlostí se před něj zařadit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Viděl jsem instruktážní video, natočené přímo Policií ČR, kde je vidět co vše jejich R36 umí. Kamera se zoomem vpředu i vzadu, takže není pravidlo, že musejí jet jen za vámi Třeba jeli asi 100 metrů před autem, kde řidič telefonoval, zoomem přiblížili, natočili na video, zapli maják a už ho stavěli Krásně a jednoduše se to píše:"Já R36 poznám na 200 a více metrů bez nejmenšího problému", ale realita je někde jinde lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Nevíš kde sehnat to video? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Mate nekdo zksuenosti s pasivnima antiradarama jak dokazi zamerit radar R36ky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 R36 ma kameru ktera nic nevysila takze nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Viděl jsem instruktážní video, natočené přímo Policií ČR, kde je vidět co vše jejich R36 umí. Kamera se zoomem vpředu i vzadu, takže není pravidlo, že musejí jet jen za vámi Třeba jeli asi 100 metrů před autem, kde řidič telefonoval, zoomem přiblížili, natočili na video, zapli maják a už ho stavěli Krásně a jednoduše se to píše:"Já R36 poznám na 200 a více metrů bez nejmenšího problému", ale realita je někde jinde lol Prej umí víc než 100 metrů. Ty motorky co maj tak údajně až na 250 metrů si v poho prřečte SPZ-RZ a pozná jestli ses ráno holil nebo máš strniště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.