Publikováno Březen 29, 200916 r neviete co je to za cidlo , co je spredu na motore?je tak v strede ulozene, popripade mozem aj odfotit.
Březen 30, 200916 r Autor hned , zajtra tu hodim foto TAK TU JE fotka, je to normalne ten olej okolo toho? Upraveno Březen 31, 200916 r od Feroaaa
Březen 31, 200916 r Nejlépe když to čidlo vyndáš a podíváš se jaké tam je těsnění,jinak čidlo i s těsněním stojí okolo stovky
Březen 31, 200916 r hned , zajtra tu hodim fotoTAK TU JE fotka, je to normalne ten olej okolo toho? Otázka sic trochu z jiného soudku ale ta fotka mě inspirovala,jak máš ten motor krásně ooxidovanej nezkoušel jste to někdo z toho dostat??
Březen 31, 200916 r Autor Otázka sic trochu z jiného soudku ale ta fotka mě inspirovala,jak máš ten motor krásně ooxidovanej nezkoušel jste to někdo z toho dostat?? nad tym som dneska aj ja rozmyslal ze ako to vycistit, ale som cistil ten olej okolo toho cidla tech benzinom, aa skusal som aj ten motor len tak kefkou prebehnut a celkom lahko isli take tie vecsie spiny dole.inak neviem cim by sa to mohlo inym cistit.
Březen 31, 200916 r mam ten isty problem pozri http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=64352 kupil som taky zelezny kruzok som zvedavy ci tam bude pasovat...
Duben 1, 200916 r Autor mam ten isty problem pozri http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=64352 kupil som taky zelezny kruzok som zvedavy ci tam bude pasovat... buduci tyzden pojdem dat menit silenbloky tak poviem tomu kamosovi nech sa mrkne aj na to tesnenie
Duben 1, 200916 r Otázka sic trochu z jiného soudku ale ta fotka mě inspirovala,jak máš ten motor krásně ooxidovanej nezkoušel jste to někdo z toho dostat?? Mohlo by to jít přípravkem od hopa26 co nabízí čistič na alu.
Květen 27, 200916 r Mohlo by to jít přípravkem od hopa26 co nabízí čistič na alu. zdravím není to čidlo tlaku oleje to je víc na pravo z focené strany to co máš na fotce Ty je snímač otáček vačkového hřídele
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.