Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nejhorší je to že vůbec necvičim břícho.Fakt ne.Sice dokážu udělat výmyk(snad je to správně česky) ale sere mě to.Budu muset se nad sebou zamyslet.

Pod tohle se taky podepíšu, přesně můj problém :feve:

Vloženo

Hello chlapi, tak dnes není dobře mně, bolí mne rameno a celkově naprd, ráno jsem se samozřejmě na to vydlábl, takže večer kolo a břicho, ale budou to muka...

Vloženo

Si děláte prdel ne, ja dnes taky zhřešil koupil jsem si jablko a na večeři po rotopedu si dávám 5bílků a dva žloutky, 50gr. šunky, 70gr 20%sýra na teflonku osmažit a 4 rýžové chleby k tomu :feve:

Vloženo
Já dal only to kolo a nějaká dřepy na protahnutí, ještě zejtra a ve čtvrtek jdu na injekci proti žloutence takže 3 dny necvičit, tak spočnu..

mě když jí píchli tak jsem šel ten den dělat do lesa a žiju :) žádný výmluvy ;)

Vloženo

čau nabušenci.....jsem tu dlouho nebyl a koukám žádná změna...zase jídlo a jídlo :smich: z břicha si nic nedělejte....já ho sice cvičím ale jen tak aby mě to moc nebolelo lol

jináč mám po cvičení....včera jsem si natáhnul triceps :feve: ani nevím jak se to podařilo ale bolí to jak čert..takže teď mažu ruznej voltaren a spol:-(auuu....nemohl jsem večer v práci ani ho vytáhnout s kalhot na záchodě...střílí mě to do celé ruky...někdy do ramena někdy dolů do dlaně..chjo....zacvičte si za mě.....pořádně :palec2::palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...