theFrigo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 do fitka fakt nechodim, ale jak sem napsal výše tak sem se začal prohánět spolu s přítelkyní na koloběžce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Pěkná A střídáš nohy? Abys neměl jednu nohu jak kulturista a druhou jak párátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 TheFrigo: a kolik stoji taková sranda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 do fitka fakt nechodim, ale jak sem napsal výše tak sem se začal prohánět spolu s přítelkyní na koloběžce Jakej to má výkon Frigo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Velmi zajimavá otázka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ty koloběžky vypadaj dobře, když jsem byl malej měl jsem zelenou ze sedátkem heč, a věčně píchlou zadní pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak kdo dnes jde s náma cvičit? Míro: nechceš přijet po práci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jayson: to si piš že střídám nohy, jednou nohou se to nedá zvládnout Romariooo: mno zas až tak levná sranda to není, ceny najdeš zde Rosťa: no výkon je individuální kus od kusu, při výrobě to poladí tak aby výkon koloběžky odpovídal výkonu toho kdo na ní zrovna koloběží Miles: no defektu se docela bojím, jinak se sedátkem dělají taky a naprosto neuvěřitelný jaký je člověk střed pozornosti všude kde se s koloběžkou objevíme, včerajsme jeli od nás z vesnice vlakem do Liberce a vraceli jsme se po cyklostezkách a lidé se všude jen otáčeli a také bylo slyšet takové to "jé hele koloběžky" a podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Díky za stranky webovy theFrigo.Myslel jsem si že to nebude tak cenově náročny a jeden kousek si asi brzy budu muset pořídit...prohral jsem to se synem ve fotbale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 hehe ale aby Ti jí synek nezabavil, je to fakt super a troufám si říct že je to někdy i větší makačka než kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Boleji Tě z toho stehna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 v kolik dneska? A kdo všechno přijede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ahoj..Romčo já určo ne...až se mě srovná ta ruka....vidím to tak ještě týden....možná v týdnu?určitě se ozvu...číslo mám:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Boleji Tě z toho stehna? svaly na stehnes cítíš akorát na té noze na které stojíš na koloběžce pokud se dlouho odrážíš tou druhou nohou, ale docela cítím třísla, ty si na koloběžce protáhneš důkladně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 theFrigo: musim to někdy vyzkoušet.Zkoušel jsem jezdit na kolečkových bruslich a vůbec mi to nejde...na tu koordinaci jsem děsné nemehlo! Tome: neděli chodim většinou okolo 18 hodiny.Ted jsem skončil sekáním zahrady a uklidem v garáži...pěkně jsem protáhnul tělo a potřeboval bych minimálně měsic abych to tady dal dokupy ale postupně to půjde.Musi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 tak teda na 18. Dneska sebou vemu tu "novou" Octu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 tak, už jsem se nadopoval 30ml carnitinu a za chvíli razím vstříc dřině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Kdo jde dneska cvičit????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Já v 18:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Já bych měl jit taky ale jsem trošku línej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Od půl osmičky jdu taky dnes )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 mně nějak bolí část zad a za krkem a střílí mi to až do hlavy. Asi jsem si něčím v ned+ěli hnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Hello chlapi dnes na to s..u, včera jsem přepískl kozy a tricák a dnes bolí, zejtra zase něco asi dám, dnes hážu bobek, dal jsem si dokonce uzenou makrelku dostal jsem na ni chut jako sviň asi jsem těhotnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Tak já jsem dnes taky nebyl...táta slavil narozeniny a tak byl šašlyk...nemělo to chybu.Půjdu to napravit zitra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Zitra opět začínam se cvičenim...kdo se připoji??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.